Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Cv Valentin 13
Маса за двама на Свети Валентин

Как да украсим за Свети Валентин?

Празникът на любовта навръх Свети Валентин предлага отлични възможности за украса

Традиционният дизайн за Свети Валентин обикновено включва аксесоари в розово и червено, украса с рози и сърца, но въображението винаги е много полезно – отбелязва „Уикенд”.
Изберете семпла, но елегантна покривка в бял или неутрален цвят, за да използвате само като фон и основа на фантазията, която ще сътворите върху нея. Покривките с дантела или бродирани ръбове добавят елегантност и внимание към детайла, без да се натрапват излишно и да отвличат вниманието на гостите от това, което е на масата.
Ако искате да поставите лек акцeнт, можете да закачите розова или червена текстилна панделка на няколко сантиметра от ръба на масата. Изборът на комплект съдове и прибори е в зависимост от цвета на покривката и останалите аксесоари. Съдовете подчертават празничната атмосфера и я свързват тематично с любовта и виното.

Маса за двама на Свети Валентин
Маса за двама на Свети Валентин

Ако вечерята е само за вас с любимия човек, жестът ви няма да остане незабелязан. За още по-силен ефект, можете да поставите и бяла и червена роза в чинията, за да покажете още веднъж силата на любовта си и да се впишете в темата за Свети Валентин. Ако чакате няколко гости и розата и картичката ви се виждат прекалено лични, можете да изберете малки празнични сувенири, които да опаковате с червена или розова хартия и да поставите до или в чинията на всеки.
Добре е чашите, които използвате на Свети Валентин, да са кристални и от един комплект – както тези за шампанско, както и за останалия алкохол и дори тези за безалкохолното.
В средата на масата можете да сложите нещо, което да привлича вниманието и да е акцент за вечерта на Свети Валентин. Тук свещникът е идеално решение в това отношение. Остава само да се насладите на празника с любимия човек или с близките ви хора.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *