Hrana+zodia 04

Как да се храним според зодията си?

Храната, която е полезна за нас, зависи от зодията
Овен

Според зодиака за Овните са задължителни кафяв ориз, маслини, лук, маруля, броколи, спанак, банани, сушени кайсии, боб, леща, тиква, орехи, горчица, агнешко месо. В същото време обаче те трябва да избягват да вкусват люти чушки, млечен шоколад и всякакъв вид алкохол.

Телец
Телците пък трябва да консумират телешко месо. За тях са добри и ягоди, авокадо, банани, боровинки, домати, цвекло, лук, репички, орехи и боб. Сред забранените неща са сладки картофи, бяло брашно, рафинирана захар.

Близнаци
Близнаците трябва да наблягат на всички видове птици – пиле, пуйка, патешко. Също и боб, карфиол, целина, моркови, кайсии, грозде. Противопоказни са им картофи, репички, кафе, рафинираната захар.

Рак
Морските дарове са много полезни за Раците, както и приемът на пшеница, ръж, ябълки, грозде, лимони, портокали, праскови, спанак, лук, боб и ориз. Мазните продукти, солта и сладкишите обаче им влияят зле.

hrana+zodia-04Лъв
Лъвовете могат да се отдадат на хапването на картофи, моркови, репички, пълнозърнести храни, къдраво зеле, домати, патладжан, спанак, цитрусови плодове, ябълки и всякакви ядки. Те трябва да избягват млечните продукти и пикантното.

Дева
Овес и супи са ключови за Девите, също и пълнозърнести храни, листни зеленчуци, банани, портокали, орехи, бадеми, лешници, говеждо месо. Добре е да избягват пържено и шоколад.

Везни
Везните да наблягат на спанак, домати, грах, моркови, царевица, авокадо, банани, къпини, ягоди, кайсии, нискомаслени сирена, бадеми. Месото обаче им е противопоказно, както и концентрати и газирани напитки.

Скорпион
Плодове като кокос и череши са полезни за Скорпионите, също и грейпфрут, диня, репички, чесън, тиква, праз, карфиол, леща, раци и миди. Да избягват сол и рафинирана захар.

Стрелец
За Стрелците са задължителни картофи, моркови, пълнозърнеста пшеница, лук, маслини, чесън, манго, ябълки, кестени, свинско месо и шунка. За тях също са противопоказни рафинирана захар и алкохол.

Козирог
Козирозите трябва да наблегнат на агнешко, цвекло, зеле, патладжан, пъпеш, дюля, ориз, царевица, фъстъци, картофи. Шоколадът и пърженото са вредни за тях.

Водолей
Соята, зелето и морковите са много подходящи за Водолеите. Те могат да хапват и целина, круши, портокали, домати, чесън, млечни продукти. Кафе и тестените изделия от друга страна никак не са препоръчителни за тях.

Риби
Ориз, овес, пшеница, бяло зеле, цикория, ябълки, портокали, лимони, сливи и морски дарове са храни за зодия Риби. Пържено, сол, кафе и аспержи са нещата, които те трябва да заобикалят.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

Едно мнение

  1. Боряна Тотева, аз много уважавам тази жена, за мене това е глям човек, тя на мене ми е помогнала, защото е истинска майка и сега си позволявам да я поздравя с днешния празник, пожелавам да е жива и здрава и много щастлива и така да помага на хората!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *