Марина Тонини е експерт на съда във Верона, Италия. От година и половина тя твърди, че е в постоянен контакт с извънземните

Ето и нейната история.
„Всичко започна случайно на едно конференция, след която е това пътуване с космическия кораб. След това започнаха контактите с извънземните в рамките на къщата, в която живея. Работата ми, разбира се, претърпя малко „контракции” по някакъв начин. Обаче истината и реалността на този факт е отвъд всичко това, което може да е в обхвата на работата. Защото когато имаш толкова силни изживявания, всичко останало минава на втори план” – споделя в интервю за италианската телевизия Марина Тонини.
„Извънземните се представят под формата на холограма, понякога по-гъсто, понякога по-малко. Не решавам аз кога да ги срещна, а те са тези, които избират подходящия момент според проекта, който имат. Според мен това е една прожекция, защото виждаш физическата им структура, но не можеш да идентифицираш материята им. Извънземните имат хуманоиден вид, високи са към 2,20 м., имат удължено лице, тялото им е подобно на нашето. Но главата им, черепът им е удължен – не като нашия” – разкрива Тонини. Според нея според расата си извънземните са „сирианци”.

Марина Тонини разказва за контакта си с извънземните

Марина Тонини разказва за контакта си с извънземните

„Сирианците са различни раси, някои са хуманоиди като нас, с черни коси и очи, други са с тази структура с удължения череп. Приличат малко да речем на Аннунаки, но са по-високи. Попитах ги как така са избрали точно мен, и ми казаха, че в живота си съм имала някои преживявания, които са ме оформили и които са ме подготвяли за това преживяване. Имат предвид 3 фундаментални точки – смелостта, силата и може би малко импулсивност, свързана с липсата на страх” – споделя Марина.
„Със сигурност контактът ми с извънземните промени живота ми. В началото ме дестабилизира, защото имах ориентири като Исус, Дева Мария, светците, ангелите… Те ми обясниха, че има съвместимост между религиозните фигури и това, което представляват те. Те не са религиозни фигури, но са физически лица, макар и с една вибрация по-висока от нашата. Решиха да се свържат с мен, за да предадат едно съобщение – за реална принадлежност към едно по-скоро вътрешно измерение. „Бъдете промяната, т.е. опитайте се да разберете, че трябва да промените пътя си. Мисълта създава, дори и негативната. Така че опитайте се да бъдете конструктивни”. В това нещо ще получим помощ, защото не можем да го осъзнаем сами” – разказва Тонини.
Според нея всеки може да се свърже с извънземните, стига да има достатъчно търпение. Необходимо е само да отиде в планината, да зададе наум един въпрос и да дава светлинни сигнали – с фенерче, примерно. Извънземните се отзовавали, защото били контактни – твърди Марина Тонини.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: