Какво ни носи четвъртият ден от четвъртия месец?

Случва ли се нещо странно и необичайно в живота ви днес? Денят е четвърти, месецът – също.

нумерология 4

Четвъртият ден на април бележи начало на двуседмичен рисков период

Сборът от числата в днешната дата се опростява отново до четворка /4-04-2012 – 4+4+5=13=1+3=4/. В древни текстове такива дни се наричат “портални”. Кармата може да се пропука, обяснява радиестезистът Радослав Димитров пред standartnews. bg. Възможни са в еднаква степен добри събития – но и злополуки и нещастия.

Денят е добър да се разделим със старите, задържащи енергии. Символично това може да стане, като изхвърлим или подарим свои стари дрехи и обувки. Дори ако ги оставим край контейнера, ние отключваме очистването на вътрешните си сили. Човекът е като чаша: животът му не бива да е пълен догоре, защото времето непрекъснато му добавя по нещо, ту добро – ту лошо. За да приемем даровете на живота и неговите изпитания, ние постоянно трябва да се освобождаваме от различни неща. В този смисъл дори загубата е възможност да получим още нещо от живота, още нещо да налеят неведомите сили в чашата на духа и битието ни. Формулата важи с еднаква сила за важните неща, които определят смисъла на дните ни: любов, работа, приятели, материално благополучие.

Нумеролозите определят деня като доста натоварен, но с възможности да се поправят грешки както в личен, така и в обществен план. Порталната характеристика на 4.04 обаче предупреждава за възможни изблици на агресия, от злополуки със стари сгради. Четворката според астролозите отвежда към влиянието на Уран – планетата на изненадващите обрати и революционните промени. От днес до 16 април Уран ще отключи поредица от трансформации, ще сме свидетели и потърпевши от внезапни събития и ненадейни завои в планувани прояви. Астролозите съветвам да забавим деловото темпо и да отложим всички съдбоносни решения и действия с две седмици.

От друга страна струпването на четворки било знак за присъствие навсякъде около нас на ангелите-хранители. С тяхна помощ и с мобилизация на вътрешните ни сили трудният праг на времето може да бъде преодолян.

Какво ни носи четвъртият ден от четвъртия месец?
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *