Плутон беше заличен от списъка с планетите, обявиха го за джудже, а той все така всява смут сред занимаващите се с астрология

Плутон е една от мистериозните планети, които всяват страх, независимо, че преди време беше обявена от специалистите за джудже.

Плутон

Питайте астролозите дали Плутон е джудже

Занимаващите се с астрология все търсят отговори на някои въпроси, но не могат да са напълно категорични, когато става дума за Плутон.

Дали той е страшилището в звездната наука, което не дава мира на никого?!

Може да се каже, макар че по-смелите веднага ще ви засипят с дълбоки психологически обяснения колко добре познават Плутон. Всъщност той е нож с две остриета. Подмолен, неподвластен и неуправляем.

Като цяло основният му символизъм се върти около думата трансформация. Ала тя е, колкото модерна напоследък, толкова и непозната.

Промяната е единственото сигурно в живота ни и това се знае от всеки, независимо дали се приема за факт или не. Плутон обаче не внася внезапна или генерална промяна, той работи бавно и на шиш с подсъзнанието ни, като изтласква навън всичко нелицеприятно, което някога сме складирали в себе си.

Погледнато от този ъгъл, той определено може да бъде ужасяващ. Има много тайни “трънчета”, които ни смущават, но не сме имали силата да ги приемем или преодолеем.

Е, ако в момента сте под влиянието на Плутон заради актуален транзит, то вие ще попаднете в глъбините на тези неприятни спомени. И те ще оживеят пред вас, ще ви сблъскат с хора и ситуации, за да се справите окончателно.

Хубаво е да знаете, че през такъв период, мисленето ви няма да е особено трезво.

нумерология

Всичко може да бъде преувеличено, драматизирано под една или друга форма. Ще ви се струва по-черно, отколкото е, ще ви яде душата далеч повече, отколкото е нужно, но емоциите го предполагат на този етап. Затова няма какво да сторите, освен да се оставите на случващото се.

Пътят към ада бил осеян с хубави намерения… Та така е и с Плутон.

Водовъртежът тук не е особено забавен, в “подземния” свят се влиза не с покана за тържество, а насила и по задължение. Но именно там са скрити някои ключове към “богатствата”, от които имаме нужда.

Ако имате търпение, сами ще станете свидетели на развръзката, ако ли пък предпочитате да бродите като изгубени, вкопчвайки се в лошите си навици, то определено няма да ви е лесно с Плутон.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: