Каква е тайната на Закона за привличането?

След като тайната бе разкрита, всички, които гледаха едноименния филм, се втурнаха да сбъдват мечтите си и дa прилагат Закона за привличането

Скоро повечето от тях се отказаха, обявиха тайната за поредната измама и продължиха по старо му.
Но, ако вие сте от онези, които знаят, че Законът за привличането наистина работи и знаят, че отвъд тайната има нещо друго, което убягва на повечето хора, имаме новина за вас – прави сте!

Тайната си има свои тайни

Тайната си има свои тайни

В общи линии тайната е, че човек привлича това, което иска да привлече, чрез мислите, желанията и намеренията си.

Ако през цялото време мислите негативно, привличате негативното и обратното. Тъй като нашите мислите излъчват най-мощната енергия, то те са и най-мощното оръжие за осъществяване на желанията ни.
До тук добре, нищо ново и необичайно! Но какво се крие зад този прост принцип?
Ако, водени от желанието да следвате Закона за привличането, започнете да искате определени неща, то вие неизменно ще очаквате да ги получите. И ако това не се случи, ще обявите Закона за привличането за измислица. Но замисляли ли сте се дали вашите желание винаги са най-доброто за вас, дали Вселената не ви е подготвила нещо по-добро от вашите желания? Човек трудно вижда голямата картина и рядко преценява ситуацията обективно. Но дали Висшата сила не знае по-добре от нас кога е моментът да осъществи желанията ни.
Например вие искате да станете богати, но колкото и да се опитвате не се получава. И причината за това вероятно се крие във факта, че има други уроци, които трябва да научите, че това не е Вселенският план за вас към този момент. Законът за привличането изглежда елементарен и прост, но всъщност човек не може да получи нищо, колкото и да го иска, без да е научил всички уроци по пътя си.
Замислете се колко пъти в живота си сте изпадали в наглед неприятна ситуация, която в последствие е завършила с успех и много полезни уроци?
Най-често хората искат да привлекат материални блага и пари използвайки Закона за привличането смятайки, че това е бърз начин за печелене на пари. Е, това не е лотария, а съвършена система и ако знаете правилата на играта, наистина всичко е възможно.

Вселената работи така – получаваме това, което сме готови да приемем в живота си!

Каква е тайната на Закона за привличането?
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *