3 убедителни доказателства, че има извънземни на Земята

Дали наистина има извънземни на Земята, дали те са между нас и имат човешка форма или се появяват като странни феномени

Все още няма категорични и неоспорими доказателства, че има извънземни на Земята, но все пак има доста факти, които подкрепят тази теория.

Вижте 3 доказателства, които претендират за убедителност:

1. Скални,пещерни рисунки, картини и документи от древността

От хиляди години по целия свят се появяват мистериозни рисунки, на които може да се забележат изображения на наподобяващите НЛО, дълго преди да има телевизия, Интернет или всякакви конспиративни теории на тема извънземни.

Има буквално стотици хиляди древни артефакти, които показват това, което ние днес наричаме извънземни.

Идеята, че извънземните са на нашата планета от векове е някак си успокояващa – ако искаха да ни навредят, са имали буквално милиони възможности за това.

2. Мистериозните летящи кораби от 80 те години на 19 век

Първият случай е документиран на 26 март 1880 година в Ню Мексико в малък град, днес известен като Лами. Хората чуват гласове, които сякаш идват от небето. Когато поглеждат нагоре, хората виждат кръгъл кораб с „чудовищни размери“.

Има ли извънземни на земята или всичко е плод на въображението?

Има ли извънземни на земята или всичко е плод на въображението?

Движението му било описвано като бързо, след което започва сякаш да танцува валс в небето. Смята се, че на борда му са се намирали хора със странно поведение и облекло.

На 18 ноември 1896 година мъж от Калифорния докладва, че е видял космически кораб, като съществата, които да били на борда му са се опитали да го отвлекат, но е избягал.

извънземни на земята Има още редица случаи през този период, в които се докладва за появата на мистериозни космически кораби, които се появяват от нищото и изчезват по същия начин.

3. Веществени доказателства

На 24 февруари 1942 година странен обект е бил бомбандиран около въздушната база на Лос Анджелис, като след обстрела обектът остава непокътнат и изчезва завинаги.

извънземни на земята Има теория, че дори Наполеон Бонапарт е станал жертва на отвличане от извънземни, след като в останките му са били намерени странни фрагменти.

извънземни на земята

Може би извънземните живеят сред нас, но не желаят да обявяват това публично, а може би всички теории свързани с тях са просто фантазия. Кой знае?!

3 убедителни доказателства, че има извънземни на Земята
2.5 (50%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “3 убедителни доказателства, че има извънземни на Земята

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *