Извънземните съществуват и тук на Земята, но се появяват изключително и съвсем рядко при специални случаи

Съществуването на Бог, извънземни, духове, вампири, върколаци, дракони и още други в този ред са вълнували съзнанието на хората. За тях има доказателства, но преживени и докоснати от малцина, затова мнозинството е като Тома Неверни и също иска безспорните доказателства, за да повярва.

Уникален талант!

Ако искайте вярвайте, но в един от конкурсите за таланти по света, младеж се представи по един незабравим и неповторим начин. Изпълнението му шашна толкова много журите и публиката, че човек би си казал: „Няма начин, този не е от нашата планета!” А откъде е? От Луната ли? Или от Марс? При всички положения трябва да е представител на извънземните!

Притежава нечовешки способности да пречупва и извива тялото си, сякаш не е негово.

Журито за феноменалното изпълнение

След като изгледате внимателно видеото от по-долу, определено ще си кажете, че филмите от типа на „Междузвездни войни” и „Мъже в черно” може да бъдат и реалност, а не плод на въображението на сценаристите.

нумерология

Талантът на младежът е феноменален, затова както се казва: Няма такъв филм! Гледайки го, човек си мисли, че всеки момент може да му се разпилеят частите (крайниците на тялото) и отвътре да се появи някой мъничък представител на извънземните, който го контролира.

Но стига приказки! Вижте го и се убедете! А ако желаете и коментар ни поставете!

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: