Извънземните пристигат с машини на времето и правят експерименти, свързани с историята на човечеството

Проф. Лъчезар Филипов е от Института за космически изследвания към БАН. В предаване на ТВ7 той говори за извънземните.
„Аз считам, че е задължителна тази подготовка – психологична, морална и понятийна за това, че извънземните съществуват, че те са ни посещавали години наред. Това са може би хора които се връщат в тяхното време, за да дойдат в нашето. Това е оптимистичен вариант, защото това, което вършим ние на Земята – безчинствата в екологията, няма да стигнем до 100-200 хиляди години напред, а бихме се самоликвидирали до 100 години. Ако е така, ние имаме светло бъдеще.
Другата гледна точка, че ние все пак сме посещавани от извънземни и те в момента ни наблюдават и правят някакви относителни корекции върху нашето поведение, но насила хубост не става. Ако ние не искаме да се развиваме, те не могат да ни помогнат” – твърди проф. Лъчезар Филипов.
izvanzemni-06„Космическият морал не допуска агресията. Но ние сме агресивните, защото имаме комплекс за малоценност. Ние ако успеем да си коригираме морала, поведението, гледните точки, дори отношението си към природата, в която ние сме само елемент, ние ще бъдем допуснати до най-ниското стъпало на космическите цивилизации. И тогава можем да се надяваме и на помощ, и на технологии.
Но в момента ние сме вредни за Вселената. А загнилите места се изрязват и се унищожават и се пуска наново целият този цикъл на развитие на човечеството” – казва в заключение проф. Филипов.
Всъщност първо ФБР на САЩ лансира теорията, че извънземните не са никакви извънземни, а хора, идващи от бъдещето. Затова и с течение на хилядолетната еволюция телата им били променени. Дали пък на ФБР не им отърва да вярваме в това? Още повече, че уфолозите по света стават особено мнителни, когато американски официални служби започват да говорят за НЛО и извънземни.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: