Извънземните посели първите микроби на нашата планета преди милиарди години

Човечеството все по-усилено търси доказателства за това как се е пръкнало на нашата планета и дали наистина сме единствените щастливци – пише „Уикенд”. Световноизвестни учени са абсолютно категорични, че нито едно растение, животно или човек не е плод на космическата случайност. В случая те отричат и божията намеса. Според световнопризнати умове ние се раждаме, дишаме, обичаме благодарение само и единствено на извънземните, посели семената на живота на планетата Земя – отбелязва изданието.
Според учените всичко е започнало преди милиарди години. Тогава на все още мъртвана ни планета са пристигнали представители на извънземна цивилизация, които, най-грубо казано, са посели семената за възникването на живота.

Извънземните посели семената на живота

Извънземните посели семената на живота

„Естествено, че няма как да се опрем на свидетелски показания. За сметка на това можем да разчетем някои доказателства. Наскоро беше намерена метална топка, в която колега намери биологичен материал. Убеден съм, че подобни топки са били разхвърляни на различни места в океаните, когато извънземните са решили, че е време да облагородят подходящата за това планета” – опитва се да обясни своята теория британския учен Джон Райли.
Странното метално кълбо, за което той говори, е открито и проучено от Милтън Уейнрайт, професор от университета в Бъкингам. През последното десетилетие той се опитва да докаже, че животът се придвижва по някакъв начин из Космоса и търси подходящ пристан. Истински късмет за него е да се добере до топката, изработена от титаний, в която се съдържа биологичен материал. „Убеден съм, че титаниевото кълбо не е дело на човешка ръка. То е изработено толкова отдавна, че дори не си струва да изчислявам, за да не ви стресна. Пратено е тук с конкретна цел – да посее живот. Факт е, че ние не сме плод на случайността и някой се е погрижил да посее семето, от което се е зародил животът” – убеден е професорът.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: