Година след изчезването на самолета, мистерята остава, намесват в нея извънземните

Боинг 777 е станал жертва на научен експеримент за телепортация, извършен от извънземните – пише „Уикенд”
Една година след изчезването на самолета с 227 пътници на борда, от него няма ни вест, ни кост. Възможно ли е при толкова развита техника машината да не се открие? – пита изданието. И дава следната конспиративна теория.
Би трябвало сами да се досетите, че много по-напреднал разум от нашия стои зад изчезването на Боинга. Отворена е дупка в пространството и времето, за да мине самолетът, а след това е затворена. Извънземните са извършвали подобни операции и преди. „Всички сте чували за липсващите кораби и летателни машини над Бермудския триъгълник. Очевидно е, че там и на още няколко места по света са налични всички необходими обстоятелства за отваряне на проход, който да ни свърже с друго измерение” – категоричен е уфологът Роби Градфърд, цитиран от изданието.

Няма и следа от изчезналия Боинг

Няма и следа от изчезналия Боинг

В момента неуморния преследвач на НЛО подготвя книга, в която да разкаже как точно извънземните са успели да отвлекат малайския Боинг 777. Ще отговори и на въпроса защо точно този самолет е представлявал интерес за космическите похитители.
„Няма нищо по-специално в полет 370. За тях е било важно мястото, а не конкретния самолет. Появили са се над Индийския океан и са осъществили телепортацията на първата човешка машина, която се е приближила към отворения портал. Едва ли някога ще чуем нещо за пътниците от самолета. Никой не се е завърнал от предишните си отвличания, за да разкаже какво е видял. Това ме навежда на мисълта, че извънземните не са с приятелски намерения и ни възприемат като лабораторни същества, върху които да експериментират. Твърде нисши създания сме за тях, за да ни се разкриват и да ни посвещават в свои планове” – продължава да развива фантастичната си конспирация уфологът, според когото срещата на НЛО със самолета била фатална за Боинга.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: