Американец измисля варианти на собствената си смърт и постоянно се снима в пози на умиращ

Това е неговото хоби: кефи се да изобретява начини да напусне белия свят, документира шантавите си фантазии и пуска снимките в Интернет. Странното е, че хобито на Чък Ламб интригува потребители на нета и американецът вече има много фенове. Вероятно някой би казал, че Ламб е откачалка – но знае ли човек? За него това е игра, която никога не се повтаря. Всеки път срещата му със смъртта е различна и необичайна. Любители на странните фотографии коментират, че очевидно Ламб предпочита насилствената пред естествената смърт. Най-грижливо са разработени сцените с локви кръв, нож в гърдите или труп с множество потресаващи рани.

Индиецът Маримарана пък представя себе си като любител на много твърдите храни. По-точно чудакът от Мадрас похапва разни строителни материали – тухли, пясък, камъни. Започнал с това хоби заради бас, а по-късно според него продължил заради удоволствието да смели нещо несмилаемо. Не е известно заниманията, с които запълва свободното си време, да са навредили на здравето му. Поне засега.

Англичанинът Пол Яроу пък следи неотстъпно новинарските екипи на лондонските телевизионери. Души като куче и се появява там, където има камера. Винаги намира начин да застане пред нея, в най-лошия случай се набутва в тълпата , наднича и маха с ръце, за да бъде забелязан от всички. Не му пука, че полицията гледа на хобито му неодобрително. Продължава неудържимо, въпреки че има многократни предупреждения от органите на реда.
Както се казва: разни хора – разни хобита!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: