Днес до полунощ е моментът за сбъдване на желания, свързани с важни за нас аспекти от живота ни

Благодарение на Новолунието във Водолей, сега е идеалният момент за сбъдване на желания

Тази нощ се сбъдват желания! Днес следобед, точно в 15 часа и 14 минути Луната навлезе във фазата на Новолуние, което пък е във Водолей. Тази комбинация е особено благоприятна и води до сбъдване на желания. И то на най-съкровените ни такива.

сбъдване на желанияДо полунощ енергията на Луната ще е най-силна, но и след това имаме шанс желанието ни да получи своето осъществяване. За тази цел е необходимо просто да напишем на лист това, за което душата ни копнее най-много като освен това е много важно на листа да бъде отбелязан и периодът, за който искаме желанието ни да се сбъдне. Например „Желая до края на месеца да срещна любовта на жвота си“ или „Искам до половин година да ме повишат в службата“.

Много е важно да знаете, че желанията ви трябва да засягат единствено и само вашия собствен живот. В никакъв случай не бива чрез тях да се опитвате да влияете на другите и да се намесвате в съдбата им, тъй като това ще има пагубно влияние за вас самите. Затова се постарайте да формулирате точни и конкретни неща, свързани с приятелите ви, работата, новаторството, любовта.

Сега е идеалният момент да поставите ново начало и да последвате собствените си идеи. Важно е само да се разделите напълно с бариерите, които сами сте си поставили, а също и стереотипите, които са ви спирали по пътя ви. Сега е перфектният момент да се срещате с приятели и да разширите социалните си контакти. Новолунието във Водолей ще подпомага изключително общителните личности.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: