Ученик на Джуна лекува диабет, страхови неврози чрез хипноза, иглотерапия и акупунктура

В.Л. е ученик на Джуна. Засега той не практикува и затова не желае да се споменава името му. Но се съгласи да сподели някои интересни неща около учението, което изповядва.

От малък се запалих по билките покрай баща ми. По-късно заедно с приятеля ми Веселин Лучански упражнявахме хипнотичния сън. Той е йога, учредител и шеф на федерацията „Йога“. С него много отдавна се занимаваме с проблемите на телепатията. Така че, когато разбрах за способностите на Джуна, проявих интерес и с едно момче от Пловдив успяхме да се запишем в курса, който се провежда в Москва. В този курс приемаха хора само с медицинско образование. Трябваше дълго да упорстваме, докато ни вземат. Помогнаха дългогодишните ми увлечения по хипноза. Докато се обучавахме, Джуна се появи два-три пъти, курсът бе предоставила на свои ученици, но се работеше по нейната метода. Обучението бе много динамично.

Работихме по 12-16 часа на ден

Започнахме с това какво представлява биополето, как се лекува с него, въздействието му върху различните болести.

Последователно навлизахме в материята – как да се отнема вредната и как да се насочва полезната енергия за укрепване на организма. Джуна бе красива жена, азиатски тип, много контактна. Просто светеше, излъчваше, усещаше се силата й. Имам снимка с автограф от нея, защото проведох масов хипнотичен сън с 50 човека. Лекторите се интересуваха до каква степен сме усвоили материята. Караха ни да отработваме движенията като се упражняваме един на друг, за да усетим своето поле чрез ръцете си, лъчението, отдаването и отнемането на биоенергията.

До този момент за мене биополето беше само понятие. Едва там го осъзнах и то когато се научих да го усещам с ръцете си. Всяко живо тяло има биополе, т.е. отделя топлинна енергия. Тя се проявява различно у хората. Усещам биополето на разстояние 10-15 см.

Носители на много силно биополе са били Исус Христос, Мохамед, Шива, Буда и т. н.

Срещал съм хора със силно биополе. Но те не умеят да го използват. Някои от тях хората наричат екстрасенси. А ние сме биотерапевти.

нумерология

Аз лично се обиждам от думата „екстрасенс“. Ние, биотерапевтите, сме много земни хора. Лекуваме по една система, изработена от Джуна и с помощта на апаратури и лекари. Всички магически действия са ми чужди, не ги приемам. За съжаление, екстрасенсите понякога могат да допуснат фатални грешки. Чета, че еди коя си екстрасенска помогнала срещу раково заболяване. Това е абсурдно.

Биополето, използвано погрешно, може да ускори смъртта

на човека, т.е. да ускори развитието на раковите клетки. Ние имаме указания да не се занимаваме с определени случаи като например с бременна жена след третия месец, с човек, изкарал мозъчен инсулт, ако не са минали поне 6-7 месеца и т.н. Имаме указания коя болест как да лекуваме. Но на всяка болест не можем да въздействаме. По начало аз работя в тясна връзка с лекари. Пациент без епикриза не приемам. Не се опитвам никога да бъда скенер. Много добре въздействам на мигрените. Консултирам се с добър невролог. Стремя се хората да си въздействат чрез собственото биополе. Имам такъв уред и такава схема. Уредът се налага на определени места по тази схема и човек сам си влияе. Зависи от заболяването.

При нервни заболявания в повечето случаи въздействам чрез хипнотичен сън и внушение.

Такъв беше и първият ми случай. Приятели се обадиха от Плевен, че искат да дойдат да се видим, „но може ли да доведем и майка“. Не ми казват в какво състояние е тя. Оказа се, че след прекаран преди 3 години инсулт е на легло неподвижна. Кабинетът ми бе във Фазанарията. Като я видях, се поуплаших. Проведох сеанс в продължение на 3 часа.

Ползвам и акупресура

В тялото на човека има качки (точки), външен израз на всеки орган. При заболяването това се отразява и на качката. Органът може да се лекува чрез въздействие на тази точка, чрез акупресура, чрез електропресура, чрез иглотерапия. Имам всички схеми.

При тази жена разпределих нейното биополе, т.е. уеднаквих енергията по цялото тяло. Тя имаше слухов апарат. И като започнах да работя, той започна да пищи. Наложи се да го свалим. Проведох хипнотичен сън, чрез който й внуших, че ще заспи без хапчета за сън, че сутринта сама ще отиде до тоалетната, че на обяд ще пожелае да слезе в ресторанта и сама ще се храни. След това я събудих и я оставих. Оказа се, че баба Нада е заспала без хапчета. На другия ден я намерих в ресторанта – яде си, смее се. Мъжът й ми разказа как станала, сама отишла до тоалетната, пожелала да слезе в ресторанта и ето – храни се. След това се разхождаше сама из парка. Това го видяха всички сервитьори, управа, служители. Слухът бързо се разнесе. Заприиждаха хора от различни градове. Някои връщах, защото не мога всяка болест да лекувам.

Поех три момчета с диабет – бяха на инсулин – три пъти на ден. Следях всеки ден кръвната им захар. На третия ден захарта падна под нормалната граница. Очаквах го това и взехме мерки. Постепенно намалиха инсулина.

Сега отново ми се налага да се захвана с диабетици, но няма да работя без лекарска консултация.

Язва също ще лекувам по метода на Никулин – с пълен глад.

10 дни се пие само минерална вода. Правят се клизми, за да се изчисти организма. Това е добре и за всеки здрав човек. Този метод съм го прилагал успешно на една жена. Тя забрави какво е язва.

Лекувал съм радикулит. Болката постепенно слиза до петите и изчезва.

Успех съм имал и при страховите неврози, където въздействах предимно чрез хипнотичния сън и внушението.

На себе си въздействам чрез самовнушение.

Иска ми се да организирам един курс, за да науча хора, които имат силно биополе, как да използват правилно биоенергията си. И да не използват способностите си за комерческа цел.

Аз от болни хора не вземам пари и това бе една от причините да преустановя за известно време лечителската си дейност.

Сега ще намеря източници за преживяване, за да мога да помагам на хората. Чувствам се много щастлив, когато мога да помогна и човек се изправя на крака. Много е важно да разбираш човека, който седи срещу тебе. Започвам с разговор, за да го предразположа – семейство, условия при които живее, проблеми. Но само ако е бил при лекар, се заемам с него.

Консултирам се много сериозно с медиците

За всеки въпрос, на който не мога да дам отговор, разговарям с няколко специалисти. Не се правя на шаман. При мене са идвали и лекари за помощ, на които също съм помагал при мигрена, например. И с някои станахме добри приятели.

В системата ми на работа влиза и това, че предупреждавам клиента си, че на третия или четвъртия ден ще настъпи изостряне на болестта. Ако това стане, значи съм на прав път. Следя развитието на оздравителния процес и правя графика. Даже искам да разработя система, която да вкарам в компютър.

В началото споменах, че проявявам интерес към билките

Към тях прибягвам, когато съм сигурен, че ще има ефект. Познавам билки, които ги няма в справочниците. Тях съм ги научил от баща си, а той ги е видял на сън. Съвсем сериозно. Скоро ми се обади жена с оплакване, че буквално кожата й се разкапва. Сетих се за една от билките на баща ми, която е помогнала на близки хора. И тя излекува тази жена.

Ето някои билки, които познавам от баща си

БИЛКАТА „ДРАКА“ не е позната на повечето хора. Те не знаят, че тя лекува хемороиди, оправя напукванията по сухата кожа, пречиства чревния тракт. Вари се на чай.

ДИВ ЛАПАД – Листо от див лапад се намазва с домашно масло, навива се на руло като краищата се завързват и след това се пече във фурната, докато се превърне на кашичка. Налага се върху цирей и го изсмуква.

Хората не знаят, че ако една глава лук се изпече във фурната и след това се нареже на няколко парчета, като се поръси със захар и се наложи върху външен шип, ще го стопи.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: