Феномен вади на показ богатствата, заровени по време на Руско-турската война

Златните съкровища на османските поробители лежат скрити вече 134 години в земята, но феноменът от Бургас Иван Милев е готов да ги извади на показ с помощта на своите радиестезични инструменти.

Вижте и ТАЗИ ИСТОРИЯ: За Варненското златно съкровище!

Човекът, чиито способности са признати от Тодор Живков, но близо три десетилетия воюва с БАН за своите открития, е готов да покаже къде са заровени жълтиците на башибозука.

По време на Руско-турската освободителна война 30-хилядна османска армия напуска Плевен и вече повече от сто години издирваме техните бойни знамена и съкровища. След като воините на султана попадат в плен, руснаците ги събличат по бельо, но не са откриват нито една пара. Изчезва мистериозно и османският флаг, уточнява Иван Милев. Съкровищата, според него, са на Шипка, под Царевец, край Стара Загора, Плевен, Плиска и в крепостта Бабини Видини кули.

Бургаският радиестезист може да посочи точно къде е благородният метал. Едно единствено условие има той – бюрократите от БАН да признаят научните му открития, които събират прах вече няколко десетилетия в дома му.
Крайно време е да си подадем ръка и да работим заедно в името на България, призовава Иван Милев. Страната ни, според него, е най-богата в Европа, а народът ни най-беден, защото не може да се възползва от подземните богатства и от способностите, които Бог е дал на феномена.

нумерология

“Гледах по телевизията едно предаване с български геолог за проучване на нефт и природен газ. Той каза, че тези природни богатства ще се търсят в земните недра до 2022 година. Аз съм проучил надлъж и шир България и знам къде са находищата.

Нанесъл съм ги на карта и съм готов да я предам на държавата. Защо трябва да се прахосват милиони народни пари за нещо, което вече се знае? Толкова ли е пък богата България!? Всъщност тя наистина е най-богатата държава в Европа на глава от населението. В северната част на българското Черноморие има 15 000 квадратни километра газово находище.

Австрийците го търсиха, но засега остава скрито за тях”, разказва бургаският откривател. При срещата си с управителя на ОМВ за България Ханс Хута, той закачил на стената в офиса му карта с подводните езера от нефт и природен газ за цяла Европа.

Чужденецът я гледал около половин час. “После аз реших да си я прибера, но той каза на преводача да ме помоли още малко да e пред очите му. Обясних му, че тази карта съм я изработил за 4 денонощия, а неговите специалисти не могат да я направят и за 50 години. Той ми призна, че в Норвегия са имали 75 ялови сондажи в морето докато улучат находището, като само един от тях струва около 15 млн. евро.

Днес страната е богата, но ако бяха използвали феномен със способности, подобни на моите, нямаше да прахосат толкова пари. Румъния източва своето находище 80 години. Нашето по северното черноморие е по-голямо от тяхното, но си стои в земята и се смея на нашата наука. Не съм глупак да отричам научните постижения, но защо БАН не признава моя труд?

Професор Георги Йолов подготви цяла експедиция за моето тестване, но когато отива в академията да съгласува експеримента с колегите си, те вземат един черен туш, удрят кръст и казват “Ние няма да правим нова Ванга”. Не БАН създадоха Ванга, а неузнаваемите природни закони. Няма как учените да я превърнат в световен феномен. БАН вместо да подкрепят моята идея, за да стане страната ни богата, те не признаха постиженията ми”, казва с болка изобретателят.

Неговото откритие, че нефтът и земният газ се движат под земните недра, не се споделя от геолозите. Генератор, който спира развитието на раковите клетки, и 3-метрова стъклена пирамида, която чисти енергията, са сред изобретенията му, които чакат да бъдат патентовани.

Благотворното действие на енергогенератора върху пациенти с карценом е отчетено за първи път след 10-минутен сеанс в софийския институт по зоология към БАН. Той е осъществен под ръководството на неговия бивш председател чл.-кор. проф. Ботьо Ат. Ботев.

След експеримента, в който участвали и шведски учени, известният наш професор с трудовете си в областта на цитологията, туморната биология и имунологията признава, че с уреда, създаден от бургаския радиестезист Иван Милев, може да се лекува рак. За десетина минути той постигна това, което аз от десетилетия мечтаех, възкликнал проф. Ботев след експерименталните тестове на енергогенератора.

Дълги години Ботев бе ръководител на научни звена на БАН, на Медицинския и Биологическия факултет в София, но въпреки влиянието си в тези среди уредът, с който може да се забавя развитието на раковите клетки, все още фигурира в докладите само като експеримент. Интерес към уникалния апарат проявяват от чужбина, но заради бюрократични спънки у нас, Милев не може да го регистрира като откритие.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: