Лечителката Зофия Шчербак облекчила страданията на Ванга

В интервю за „България днес” лечителката Зофия Шчербак разказва за последната си среща с пророчицата Ванга.
„Много обичах тази жена. Няколко пъти съм се срещала с нея. Преди смъртта си тя ме викаше чрез своя охранител и аз я лекувах, имаще проблеми с костната система. Казваше ми: „Лекувай ме, чедо, чувствам се по-добре” – спомня си Зофия Шчербак.
„Тя почина август месец (1996 г.), последната ни среща беше през юли. Винаги ми даваше насоки, като се виждахме. Тя знаеше кога ще умре, всички около нея го знаеха, защото сочеше с пръсти – десет, девет… Мислехме си, че ще почине на 10-и август. Но точно на самия ден отправихме молба към Господ да има време Ванга да се прости с близките си, когато беше във ВМА, и това се случи. Тя почина на другия ден – на 11-и август” – разказва Зофия Шчербак.

Зофия Шчербак помагала на Ванга

Зофия Шчербак помагала на Ванга

„Искам да кажа, че вчовек с вяра и молитва може много да промени в съдбата си. Открих, че чудесата са възможни, но са позволени само на тези, които доказват, че ги заслужават – със своя морал и принципност. Тази малка на ръст, но велика по дух жена ми даде силен духовен тласък” – признава Зофия Шчербак.

В интервюто Зофия Шчербак разкрива последния случай на тежко болен, на когото е помогнала
„Една жена на 33 години с прогресивна мускулна дистрофия, която роди и вече има детенце. Преди лечението тя направи изследване, което показва тонуса на мускулатурата. Ходеше на пръсти, не можеше да се навежда, не можеше да става от стола, не можеше и да държи бебето в ръцете си. Включих последователно упражнения, които тази жена трябваше да изпълнява, и само след десет дни изследванията със същата апаратура, при същите лекари невролози показаха, че заболяването е спряло. Тази жена вече може да изкачва стълби, да държи в ръце детето си и да си го гледа сама. Това за мен е голямо щастие и ме зарежда с положителна енергия” – споделя в интервюто Зофия Шчербак.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: