Ясновидката Маг Джиляна, гадател

бял и черен скорпион
разлика между бял и черен скорпион

Зодия Скорпион, Черен и Бял: Външен вид, дати, характеристика

Описание на зодия Скорпион. Бял, черен. Външен вид. Дати, декади. Девиз. Характер. Лоши черти. Мъж, жена, деца. Съдбата на Скорпиона. Какъв любовник е? Ревност. Съвместимост в любовта. Работа, професии. Подарък. Цветето на Скорпиона. Талисман.

Според астрологията, лицата, родени под знака на зодия Скорпион са едни от най-независимите и решителни особи. Велики лидери, силно отдадени на своите идеали, понякога до болка ревниви и подозрителни, Скорпионите търсят истината без да се спират пред никакви препятствия.

Ако Вие, Вашата половинка или някой от близките Ви е роден в периода 24-ти Октомври – 22-ви Ноември, не спирайте да четете.

Тази статия ще Ви помогне да опознаете представителите на зодия Скорпион, положителните и отрицателните им черти, щастливите числа, камъните, талисманите и най-подходящите подаръци за тях.

Описание

Родените под знака на Скорпиона имат силна воля и магнетичен чар. Загадъчните представители на този зодиакален знак знаят как без усилие да попаднат под светлините на прожекторите и какво е необходимо, за да постигнат целта си.

Едно от основните предимства на Скорпионите е, че реализират мечтите си, независимо какво им коства това. Ако те са взели решение за нещо, няма сила на този свят, която да ги отклони от пътя им.

Скорпионите са много уверени, целеустремени, проницателни и манипулативни (когато това се налага). Често те не показват своите емоции, което не означава, че са безчувствени.

Умеят да пазят тайна, мразят задкулисните игри и затова са определяни като много справедливи личности.

Скорпионът винаги казва истината, без значение колко е неприятна и болезнена. Зад магнетичният им външен вид, се крие верен приятел с чисто и добро сърце.

Бял

зодия скорпион описание
Представителите на зодия Скорпион са загадъчни и магнетични личности

Чували ли сте, че има черни и бели Скорпиони?

Родените през месец Ноември са така наречените бели Скорпиони, които се считат за по-благородните представители на тази зодия.

Белият цвят е символ на невинност и чистота, което ще рече, че ноемврийските скорпиони са по-добри, справедливи и човечни.

Черен

зодия скорпион черен
Тайнствените Скорпиони могат да бъдат черни и бели

Счита се, че черните Скорпиони (родени през Октомври), са по-опасните представители на тази зодия – злопаметни, отмъстителни, манипулативни.

Това обаче е само една теория, която не се радва на особена подкрепа от астролозите.

Като цяло цветовото разделение няма кой знае каква стойност, защото зодия Скорпион обединява всички родени под този знак, с техните положителни качества и отрицателни черти.

Външен вид

зодия скорпион очи
Скорпионите притежават проницателен и хипнотизиращ поглед

Повечето представители на тази зодия имат гъста тъмна коса и тъмни очи. Притежават силна физика, имат средна височина и уникалната способност да се открояват сред тълпата.

Като цяло мъжа или жената Скорпион има много магнетичен и проницателен поглед, който може да хипнотизира и подчини останалите.

Представителите на тази зодия се открояват с остри черти на лицето, прав нос и дрезгав глас.

Скорпионите са магнетични, загадъчни, харизматични и дори екзотични. Излъчват увереност, която ги прави неустоимо съблазнителни за противоположния пол.

Дати, декади

Ако някога сте се чудили защо Вашата зодия не съответства на описаните за нея характеристики, ето го отговора – декади.

Всеки зодиакален знак се разделя на първа, втора и трета декада. Поради тази причина, представителите на зодия Скорпион, родени между 24-ти Октомври – 22-ви Ноември, могат да имат съвършено различни характери, принципи и методи на действие.

Родени между 24-ти Октомври – 2-ри Ноември, попадат в първата декада. Това означава, че са амбициозни, страстни и обичат предизвикателствата.

Работят неуморно, за да постигнат целите си, а именно емоционално удовлетворение и финансова независимост.

Винаги се стремят към първото място и винаги получават от живота точно това, което желаят.

Родените през втората декада (между 3-ти и 13-ти Ноември) се отличават със съблазнителност, чар и артистичност.

Като личности са щедри и внимателни. Често се възползват от съблазнителната си външност, за да получат това, което искат.

Артистични са и имат бъдеще като художници, писатели или музиканти. Има една пречка, обаче, която трябва да преодолеят, ако желаят да се развивате успешно, а именно стеснителността.

Родените през третата декада (между 14 и 22 Ноември) имат много силна воля. Те са грижовни, чувствителни и решителни. Готови са на всичко, за да направят своята кауза успешна. Те безмилостно преследват щастието, без да жалят средства и сили.

Скорпионите от третата декада са раними и емоционални, но никога няма да покажат слабост и да признаят дори и пред най-близките си, че се чувстват наранени или безсилни.

Девиз

„Аз желая” е мотото на този магически и страстен астрологически знак.

Скорпионите имат много силни желания и се стремят към реализирането им. Те не просто искат, те трябва на всяка цена да постигнат всичко към, което се стремят.

Скорпионът иска да притежава както материални придобивки, така и ума, тялото и душата на своя интимен партньор.

Характер

Скорпионите са яростно независими, способни да постигнат всичко, което пожелаят. Родените под този знак са смели личности и успешно се справят дори и в най-трудната ситуация. Уравновесени, балансирани и зрели, Скорпионите често са предпочитани събеседници.

Интересни личности, надеждни и верни приятели, представителите на зодия Скорпион са готови да подадат ръка на своите другари.

Ако искате да спечелите доверието им, трябва да се заредите с търпение. Необходими са много години, за да изградите приятелство с представителите на тази магнетична зодия. Ако успеете да спечелите Скорпиона, бъдете сигурни, че Вие имате отличен и верен приятел в негово лице.

Не се страхуват да кажат истината, колкото и болезнена да е тя. Това, което те искат е приятелство или връзка без фалшиви усмивки и думи.

Парите са основни мотив за Скорпиона, който е силно амбициозен и се стреми към финансова стабилност.

Освен това лицата, родени под този знак са много интуитивни. Интуицията им е толкова силна, че могат лесно да проникнат в мислите на околните.

Ръководят се от инстинктите си и вземат правилни решения, в точния момент.

Не забравяйте, че Скорпионите никога не се отказват. Те са в състояние да сменят тактиката, да манипулират, да се адаптират към различни ситуации, само за да постигнат целта си.

Лоши черти

Скорпионите са склонни да бъдат изключително властни и ревниви, дори обсебващи.

Чувствителни и лесно раними, представителите на този зодиакален знак отмъщават на всеки, който се осмели да ги обиди или да им навреди.

Поради липсата на доверие в хората, те са много потайни и не допускат дори и най-близките им да разберат какви проблеми измъчват сърцето и ума им.

Съществен недостатък на тази зодия е манипулативният и властен характер. Скорпионите са способни да прегазят всеки, който се изпречи на пътя им, без да проявят никаква милост.

Прекалено взискателни, отмъстителни, дори жестоки, откровени до болка, представителите на водния знак живеят според собствените си условия, без да се интересуват от мнението на другите.

Мъж

Мъжът Скорпион не е човек, с който може да си играете. Той е сериозен, мистериозен и изключително любопитен. Има контрол над всяка ситуация и живее живота си според собствените си разбирания.

Мъжът, представител на зодия Скорпион не познава болката от поражението. Неговите упоритост и находчивост го карат да продължава да опитва, твърдо решен да получи това, което иска.

Независим, безстрашен, решителен, амбициозен, потаен, отмъстителен – всички тези думи описват мъжете от тази магнетична зодия.

Те са много уязвими, но никога не показват емоциите си. Не обичат да губят контрол върху собствените си чувства, особено ако се намират на публично място. Грижовни и всеотдайни са към своите нежни половинки.

Освен това са много ревниви и често се държат собственически.

Жена

зодия скорпион дама
Жената Скорпион е загадъчна и предизвикателна

Жената Скорпион е много съблазнителна и загадъчна. Тя е проницателна, уверена в себе си, горда и независима. В живота разчита на собствените си сили и никога не моли за помощ.

Надарена с абсолютен чар, магнетичен поглед и безупречен стил, представителката на тази зодия с лекота привлича вниманието върху себе си и успява да завладее правилния човек и да извлече полза за себе си.

Дамите Скорпион не могат да бъдат измамени. Те много бързо усещат опитите за заблуда и изтриват завинаги от живота си фалшивите хора.

Нежните представителки на тази силна зодия никога не биха допуснали до себе си слаб и безхарактерен партньор.

Жената Скорпион трябва да се гордее с мъжа до себе си, да му се възхищава и да може да разчита на него.

Деца

Децата Скорпиони са много талантливи, притежават състезателен дух и обичат да изпъкват като индивиди.

Силно интуитивни, твърдо отстояващи своята позиция, малчуганите, родени под този знак са способни да обичат и мразят до крайност.

Децата Скорпиони имат уникалната способност да виждат душите на хората и да разгадават истината за тях.

Никога не лъжете Вашето дете, защото то веднага ще разбере това и доверието му към Вас ще бъде безвъзвратно изгубено.

Представителите на магнетичната зодия са много потайни и запазват своите мисли и чувства дълбоко в себе си. Това всъщност е един вид защитен механизъм, който не допуска всеки до вътрешния свят на децата Скорпиони.

Родените под този знак хлапета са много любознателни и не спират да задават въпроси и да експериментират, докато не получат точен и ясен отговор на това, което ги интересува.

Съдбата на Скорпиона

Скорпионите имат интензивни и драматични лични взаимоотношения. Представителите на тази зодия са много мъдри и често знаят отговорите на всички въпроси.

Страст, желание и енергия неизменно присъстват в живота им. Най-голямото им предизвикателство е изборът им между силата на любовта и влечението към власт и пари.

Повечето Скорпиони са победители. Тяхната независимост и амбиция им помага да покоряват върхове. В живота получават това, което искат, без да се спират пред никакви трудности.

Какъв любовник е?

зодия скорпион в любовта
Представителите на зодия Скорпион са страстни партньори

Представителите на зодия Скорпион са много страстни и пламенни любовници. В леглото са ненаситни и често желанието им може да надхвърли това на партньора.

Има нещо неустоимо магнетично в хората от тази зодия, което ги прави изключително привлекателни.

Представителките на нежния пол често са считани за фатални жени, които могат да омаят всеки, а мъжете Скорпиони притежават хипнотичен поглед, на който никоя дама не би устояла.

Много лесно може да се влюбите до полуда в тази зодия, но по-трудното е Скорпионът да се влюби във Вас.

Ревност

Трябва да знаете, че ревността е характерна за този зодиакален знак. Партньорът Скорпион може да Ви задуши със своята подозрителност.

Магнетичните представители на водния знак обичат толкова дълбоко и силно, че понякога не успяват да контролират емоциите си. Ревността им може да доведе до неоснователни обвинения и дори до отмъщение.

Скорпионите се опитват да прикриват и контролират емоциите си, но ако се усъмнят в чувствата и действията на своя партньор, ревността която ги обзема може да избухне най-неочаквано и да предизвика неподозирана ярост.

Съвместимост в любовта

Рак и Скорпион

Идеалният партньор за Скорпиона е представителят на зодия Рак. Тези две зодии се усещат помежду си като липсващи парчета от едно общо цяло, които са се търсили цял живот. Има сходство на характерите и целите при тези зодии.

Има разлика във Вашите натури, но като цяло приликата е по-силна и може да засили връзката помежду Ви.

Дева и Скорпион

Вашите натури се привличат, като Ви сплотява определено ниво на практичност и необходимостта да анализирате. Има ситуации, обаче, в които Скорпионът крачи безстрашно, а Девата действа много предпазливо и плахо.

И двамата партньори трябва да се стремят да хармонизират различните си характери. Въпреки това шансовете за връзка са много високи.

Скорпион и Скорпион

При това партньорство най-вероятно ще бъдете силно привързани и обсебени един от друг. Тази връзка е толкова здрава, че може да доведе дори до брак.

И двамата партньори в случая са много страстни и емоционални, обичат, ревнуват и мразят силно, така че се очаква отношенията да бъдат или дълбоко удовлетворяващи или много разрушителни.

Козирог и Скорпион

Представителите на тези зодиакални знаци имат естествена подозрителност и резерви, които ако успеят да преодолеят могат да доведат до една относително спокойна и хармонична връзка.

Риби и Скорпион

Рибите могат успешно да балансират вътрешния свят на Скорпиона, който е изпълнен с тайни и бурни емоции.

Скорпионът е отмъстителен и саркастичен, докато Рибата е нежна, романтична и снизходителна. Двете зодии са напълно съвместими и могат да имат много пълноценен съюз.

Работа, професии

Скорпионите могат изключително добре да се реализират като лекари, инженери, еколози, навигатори, войници.

Тъй като те имат силно желание да открият отговорите на всички въпроси, могат да се насочат в сферата на медицински изследвания, психология и журналистика.

Подарък

Когато избирате подарък за Скорпион, не забравяйте неговата личност. Представителите на този зодиакален знак обичат загадъчните неща. Това означава, че пъзелът е една добра идея за подарък.

Освен това Скорпионите ще бъдат много впечатлени, ако си спомните техния любим аромат, скъпоценен камък или книга.

Поради интереса им към мистичното, таро карти или магическа топка, също биха ги зарадвали.

Цветето на Скорпиона

зодия скорпион цвете
Божурът е най-подходящото цвете за зодия Скорпион

Известен като най-интензивният зодиакален знак, Скорпионът е едновременно властна и страстна личност. Неговата силна воля и дълбока чувствителност са примесени с буря от емоции.

Чувствените и страстни представители на зодия Скорпион биха се зарадвали на букет от ярко червени божури. Страстният цвят на тези цветя, пробужда както чувство за романтика, така и усещане за сила.

Талисман

Още в древността, астролозите са установили, че всеки зодиакален знак има свои талисмани, които му носят късмет, богатство, здраве и защита от негативизъм и завист.

Като представител на водните знаци, Скорпионът има нужда от талисман, който се свързва с водата. Именно такава е фигурата на жабата, която действа успокояващо върху страстната натура.

Перфектният талисман за зодия Скорпион са бижута от камъни (аквамарин, корал, аметист) и изделия от желязо и стомана.

Аквамарин. Лечебният кристал, носещ спокойствие, духовност и симетрия

За Чудеса.НЕТ

Георги Календеров е редактор в сайта Чудеса.Нет от 2006 година, когато е самото създаване на сайта.

Прочети още

zodia-vodoley-2

Зодия Водолей | Фред Пьопих. Година на душата

Зодия Водолей в контекста на 13-те Свети нощи: Мълчаливостта, предпазливостта се превръщат в медитативна сила. …

3 Мнения

  1. проверете си фактите, няма такова нещо като бял скорпион през ноември и черен през октомври. излагате се.

  2. Скорпион

    Аз съм скорпион и написаното е вярно

  3. Нора Миленова

    Ехх,хубаво е човек да прочете толкова хубави неща за себе си на едно-единствено подобно място..не,че съм изненадане де

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *