Всяка зодия може да е паднала във властта на дявола, може да съдите по тези признаци, ако са налице

Дали сте чада на дявола, ако сте с шкембенце?!

Но само при условие, че сте зодия Телец. Тези признаци са разделени според знаците, в които попада вашето Слънце. И сега вече много лесно ще разгадавате лошите им представители.

Направете справка според тези астрологични белези и си ги имайте наум непременно. Някои ги наричат дяволски печати, други пък намират за прекалено крайни подобни обобщения.

дявола

Вижте дали Дявола се крие във вас

Вие може да приемете описанията откъм веселата им страна, стига да не сте се сблъсквали с такива екземпляри. Тогава мнението ви със сигурност ще е съвсем различно и сами ще потвърдите, че сте срещнали дявола.

Пазете се от Овни, които имат коса с медни оттенъци. Този пожар в гривата им трябва да ви подскаже, че насреща ви стои комплексар, агресивен тип, който ще внесе проклятие в живота ви, пише изданието beu.bg.

Телците, както вече издадохме, са опасни, ако имат корем. Те никога няма да мислят за вас, а само за себе си. Несъзнателно вършат такива злини, че карат другите да се чувстват малоценни. Вината си обаче никога няма да признаят.

Къдриците при Близнаците са особено рисков знак, че си имате работа с дяволско създание. Крадат, лъжат, мамят и се окичват с чужди лаври.

нумерология

Гаднярите от зодия Рак може да куцат или пък да имат някакъв недъг на крака. Със сигурност този човек ви мисли злото, излъчва негативна енергия и никога не му се въртят положителни нагласи в главата. Това са от типа енергийни вампири.

Лъвовете ще ви смачкат, ако им се изпречите на пътя – особено плешивците. Те са коварни убийци, въпреки че вие едва ли предполагате намеренията им…

Миниатюрните и заострени уши при Девите трябва да ви стреснат на момента. Създават сплетни, завиждат и винаги ще се възползват от възможността да ви навредят умишлено.

Ако се натъкнете на Везни, които имат два различни по големина предни зъба, стойте надалеч. Ще ви използват и изплюят, докато ви се мазнят пред вас и вие нищо не предполагате.

Неслучайно Скорпионите са най-зловещата зодия. Ако ви намразят, тези хора ще ви пратят черна магия по въздуха. Бъдете изключително внимателни, когато имат някакъв проблем с гърба – от сорта на изкривяване или подобие на гърбица.

Стрелците са трудни за разобличаване, освен ако не ги вкарате в леглото. Там веднага обърнете внимание дали имат хлътване в долната част на гърба си. Ако да, сигурно си имате работа с вещица или вещер.

При Козирозите гледайте за намеци на дланите им. Ако се забелязва, че линията на живота и тази на сърцето са на голямо разстояние една от друга, то си говорим за тиранин.

Водолеите се случва да са кривогледи. Тогава ще разберете как обичат да се подиграват на хората и да ръсят цинизми. Не им се доверявайте никога.

Рибите може да имат сладка трапчинка на брадичката. И тогава идва нещастието – те са манипулатори, жестоки и целящи да ви психират с подлости.

Важно е също да говорят правилно, защото ако не изговарят „р”, както би трябвало, пак се чувствайте предупредени, че може да си общувате с дявола.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: