Всяка зодия си има не само позитивни, но и негативни черти

Овен
Овните са доста инфантилни, те имат властна натура, която често излиза наяве. Упоритостта им е пословична и стига до инат, който обаче не трае дълго. Затова и нерядко се отказват преждевременно от нещо, по което са били много запалени.

Телец
Телците пък са егоцентрици, мрънкат и са страшни материалисти. Често се забъркват в конфликти и винаги са на различно мнение от това на своя събеседник. Инатът им е пословичен, както и това, че са консервативни.

Близнаци
Близнаците са лицемери и интриганти. Обичат да въртят хората около себе си, както на тях им изнася. Разсеяността им е най-големият проблем.

Рак
Раците са капризни, често се обиждат от малко, тъй като не са разбрали или не са харесали някоя шега по техен адрес. Изолират се от всички, когато са наранени и могат да са доста обсебващи.

Лъв
Лъвовете са прекалено горди. Те са властни и обичат да управляват при всеки удобен случай. Големи инати са и винаги държат да става на тяхното. Страшно суетни са и се самоизтъкват.

Всяка зодия си има и слабости

Всяка зодия си има и слабости

Дева
Девище са досадни и много често критикуват, без да има смисъл от това. Винаги знаят как да накарат някой да се чувства нещастен. Могат да бъдат изключително егоцентрични.

нумерология

Везни
Везните са неориентирани и са невероятно капризни. Те могат да ви побъркат с многобройните си изисквания. Могат да изпаднат в страшна апатия, от която трудно да излязат. Много са нерешителни и постоянно трябва да се допитват до други хора.

Скорпион
Скорпионите се отличават с това, че самовглъбеността им може да доведе до разрушение. Те са страшно отмъстителни, могат да извършат предателство, ако сметнат, че крайният резултат ще бъде задоволителен.

Стрелец
Стрелците са много досадни с философстванията си. Те обичат да говорят, като са убедени, че всичко, което казват, е невероятно умно. Нямат търпение за нищо, зарязват начинания, преди да са стигнали доникъде. Обичат да се самосъжаляват, все друг им е виновен, като често остават без пари.

Козирог
Козирозите са себични и трудно приемат новото. Не обичат да се променят, дори и да трябва да е за добро. Могат да са много властни, обичат да заповядват. Те са страшни кариеристи, забравят приятелите си ичесто егоизмът им надделява.

Водолей
Водолеите са много разсеяни. Те не са въздържани и казват каквото мислят, но често то не е на място и звучи обидно за другите. Не обичат да са част от тълпата, затова по всякакъв начин се опитват да се отличат и правят какви ли не ексцентрични неща по този повод.

Риби
Рибите са прекалено чувствителни. Те са раними, всичко може да ги натъжи или депресира. Често обичат да досаждат, като говорят безспир и се повтарят. Лесно могат да бъдат манипулирани, те са стеснителни.

Дали тези негативни черти съвпадат и за вашата зодия, можете да коментирате под статията.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: