Увеличава се броят на регистрираните големи земетресения!

Нещо не е наред според учените! Броят на зарегистрираните земетресения с магнитут 4,5 и повече се е увеличил с 50%, а освен тях и изригванията на вулканите!

В доклад от Zero Hedge се заявява, че само в рамките на 7 дни, от 16 до 23 август 2018 г., планетата ни е била разтърсена от 144 по-големи земетресения и само 50 от тях се случиха в неделя! Ако сте обърнали внимание на новините, трябва да сте забелязали, че Земята се разклаща! Те са далеч от България, но макар и в други страни, според учените става ясно, че нещо не е наред.

Увеличава се броят на големите земетресения!

Статията в Zero Hedge наистина ли е съобщила за 144 земетресения за 7 дни?! Според авторите става изключително ясно, че на нашата планета се случва нещо много необичайно и че това не са само малки земетресения. Ясно е, че и нещо друго става тук.

Просто не е „нормално“ да се случат 144 големи земетресения само за една седмица. В допълнение, в момента десетки вулкани изригват по целия свят. Изглежда, че сме влезли в момент, когато кората на нашата планета ще става все по-нестабилна и не е нужно да сме гении, за да разберем, че това ще има много сериозни последици за бъдещето на нашето общество, пише в статия от beforeitsnews.com.

Друго интересно нещо, на което може да се обърне внимание на статията на Zero Hedge е, че авторите се изказват със следното: „Но докато не се случи голямо разтърсване в континенталната част на САЩ, повечето американци няма да обърнат внимание“. Те имат пред вид, че такива събития са пророкувани и сега се случват. Не всички събития, които се случват по света, се съобщават в официалните медии като засилването на вулканичната активност, според авторите. Освен това след време броят на земетресенията може и да се върне към нормалните стойности, но като цяло това обезпокоява учените.

Огромното мнозинство от земетресенията, които разтърсват нашата планета, се случват по Огнения пръстен. Той грубо обкръжава Тихия океан и се простира до западното крайбрежие на САЩ.

Огромното мнозинство от земетресенията, които разтърсват нашата планета, се случват по Огнения пръстен. Той грубо обкръжава Тихия океан и се простира до западното крайбрежие на САЩ.

Пророчествата в Библията за последното време.

Също така видяхме много рядко планетарно изравняване, което се случва по времето на тези бедствия. Да не говорим за всички пророчества, които са изпълнени и се изпълняват пред очите ни! Това е само „началото на скърбите“, както е посочено в Матей 24. Христос е посочил, че в последните години от земната история ще има по различни места бедствия, войни и слухове за войни, на места глад и болести (повечето напоследък по животните), и всичко това е само начало на страдания. Когато хората видят, че се изпълняват пророчествата, добре е да обърнат внимание повече на Божиите обещания за близкото бъдеще и надеждата за новия свят, който Бог ще изгради и за който пише в последните глави на Библията.

Надеждата за всички хора по света остава в изкупителната жертва на Исус на кръста, че се е пожертвал за изкуплението на цялото човечество, за да може всеки, който повярва в Него да получи дара на вечния живот при възкресението в деня на пришествието – Откровение 20 глава. Исус Христос е единственият ходатай и посредник между Бога и човека и върху този факт трябва всеки да се замисли за отношенията си с Бог и за това, което предстои. Освен това не е нужно да се акцентува непременно, че идва краят на света, защото никой не знае кога ще се случи. Но по-важното е човек да си укрепи вярата, защото сме гости на този свят и дори да живеем много години, все някога настъпва краят. А Божието обещание е едно общо възкресение и вечен живот. Това е възстановяването на загубеното в Едем в началото, когато е бил сътворен животът на земята.

По отношение на спасителния план Исус посочва с притчи, че не е достатъчно само вярата, но и пазенето на 10-те Божи заповеди (Откровение 14 глава 12 стих и други). Например в Матей 7 глава от 21 до 29 стихове Той обяснява, че тези, които не са спазвали Божиите заповеди, дори и да са много активни и задълбочени християни, не са вършили дейността си и свръхестествените неща чрез неговата сила, а чрез друга сила. Това е достатъчно показателно за значението на 10-те Божи заповеди, включително и съботата от четвъртата заповед и всичко както са дадени в Изход 20 глава от 2 до 17 стихове. По тази тема – ТУК и ТУК

Големите земетресения във Венецуела, Фиджи и други

На 22 август беше съобщено за земетресения с огромна величина от 7,3 земетресение, ударило Венецуела, и земетресение с магнитуд 8,2, което удари Фиджи. За тях не се съобщава за жертви и за големи разрушения. В Северна Америка значими земетресения разтърсиха Орегон, Аляска и западното крайбрежие на Мексико.

Голямо земетресение с магнитуд 7,3 порази северното крайбрежие на Венецуела във вторник и разтърси сградите доста надалече, и е усетено силно и в столицата Каракас, съобщи американското геологическо проучване. Земетресението беше центрирано близо до град Карупано, район на бедни риболовни общности, и се е усетило много надалече, чак до съседна Колумбия на изток и близките островни нации като Тринидад и Тобаго и Сейнт Лусия, на запад и на север.

Това със сигурност е последното нещо, от което хората във Венецуела се нуждаят в момента. Тяхната валута беше просто девалвирана отново и в този момент е толкова безполезна, че хората буквално я хвърляли в сметищата.

За много от нас става изключително ясно, че на нашата планета се случва нещо много необичайно. Учудващо е, че земната кора е разтърсена от 144 големи земетресения през споменатите 7 дни, а това включва повече от 50 случая само в неделя.

И не забравяйте, че това не са малки земетресения. „USGS счита, че всяко земетресение, което е поне с магнитуд 4.5, е „значително“ и те се случват толкова бързо, че е трудно да се справим с тях.“ пишат от Zero Hedge – zerohedge.com.

Активират се вулканите по цялата планета - planetanovosti.com от април.

Активират се вулканите по цялата планета – planetanovosti.com от април.

От друга страна на сайта planetanovosti.com от април пишат, че се активират вулканите по цялата планета. Общо взето вулканите и земетресенията по земята могат да се активират временно и да затихват, но това озадачава учените и се разбира, че нещо необикновено се случва.

В Гугъл и някои сайтове могат да се следят земетресенията и други бедствия в реално време и броя и силата им през изминалите дни.

hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?area=eu#

www.emsc-csem.org/#2w

quakes.globalincidentmap.com

Обикновено само земетресенията, причиняващи смърт и унищожение, получават внимание от страна на основните медии и това определено се случи с огромното земетресение, което удари северното крайбрежие на Венецуела във вторник 2108.2018 г.

Пред Ройтерс телеграфна работничка казва следното: „Аз треперя. Беше дълго“, казва телеграфистката Шини Фуентес, на 22 г., която говори извън работната си сграда в източната част на Каракас. „Бяхме още по-засегнати (предвид икономическата криза във Венецуела) – вече има хора, които ядат от боклука, а сградите не са добре направени“. Това земетресение с размина без жертви и без големи разрушения, но телеграфистката споделя, че сградите не са добре направени да устояват на земетресения.

И това земетресение се случи точно по време на изключително активните 48 часа за глобална сеизмична дейност.

Според  „Дейли мейл “ „Пръстенът на огъня“ беше разтърсен от общо 69 големи земетресения в неделя и понеделник – 19 и 20 август.

Шестдесет и девет големи земетресения засегнаха най-активната геоложка зона на Земята в рамките на само 48 часа.

Шестнадесет „значителни“ земетресения – тези с магнитуд 4.5 или по-високи – разтърсиха така наречения „Пръстен на огъня“ в Тихия океан в понеделник, след поредица от 53 труса, които засегнаха региона в неделя.

144 големи земетресения само за една седмица.

144 големи земетресения само за една седмица.

Огромното мнозинство от земетресенията, които разтърсват нашата планета, се извършват по Огнения пръстен. Той грубо обкръжава Тихия океан и се простира до западното крайбрежие на Съединените щати.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Увеличава се броят на регистрираните големи земетресения!
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Увеличава се броят на регистрираните големи земетресения!

  1. Системата ХАРПП на илюминатите във тихия океан.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *