Kraq5
Краят на света е започнал

Започна Краят на света, АГОНИЯТА ще е ПРОДЪЛЖИТЕЛНА!

Светът върви към самоунищожение и Краят идва, но агонията ще е продължителна

Гответе се за дълга и мъчителна агония – остават „само“ 4 или 5 милиарда години до Края. Климатични промени, пандемии, космическа заплаха – всичко това съществува с определена вероятност, смятат учените. Не е необходимо предсказанието на маите, за да се твърди, че Краят на света приближава.

Краят на света е започнал

„Да се говори за внезапен Край на света по каквато и да е причина, е абсурдно“ обяснява Дейвид Морисън от НАСА,  специалист по формите на живота в Космоса. „Земята съществува от четири милиарда години и това ще продължи поне още толкова, докато Слънцето превърне нашата планета в пустош”. Календарът на маите е „обвинен“ за Края на света на 21 декември съвсем необосновано. След 5 милиарда години Слънцето ще се превърне в „червен гигант”, който ще изпари океаните и унищожи земната атмосфера. „А дотогава не съществува никаква астрономическа или геоложка причина, която може да унищожи Земята”, уверява Морисън.

Космическата заплаха съществува единствено във филмите, успокояват астрономите от НАСА, които следят внимателно Космоса. Вероятността астероид с километрични размери да се стовари върху Земята е хилядни от процента. Смята се, че такъв е предизвикал измиране на динозаврите преди 65 милиона години, но все пак другите форми на живот и тогава са оцелели, защо да не оцелеем и ние?

Пандемиите са другата заплаха обещаваща Края на света. Вирусолозите смятат, че такъв Край, пак не е възможен. Все някой ще има имунитет и ще направи възможно оцеляването на вида. Примери за това има и при птичия грип напоследък, и при чумата от преди векове, твърди Жан-Клод Манугера от Института Луи Пастьор.

Климатичните изменения подхранват най-големите опасения за Апокалипсис и Край на света. Заради глобалното затопляне още в края на този век наводненията, бурите и другите природни бедствия ще бъдат по-чести и интензивни. Но пак Краят на света няма да се такъв, че да ни изненада за два дни.

бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Какво казва Слава Севрюкова за Русия, за Турция?

Предсказанията на Слава Севрюкова: За Русия, за бъдещето на България, за рака и др.

Кой ще спаси България според предсказанията на Слава Севрюкова? Какво казва за Русия, за Турция? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *