Аурата на човека е многопластова и може да бъде заснета.

Румен Марков може да заснеме вашето индивидуално излъчване. Поетът авангардист се занимава от скоро с необичайния вид фотография и дори ще открие свое студио, където всеки може да види своята аура.

Енергийните фотоси показват цвета на нашата аура.

Въпреки че тя се състои от много пластове, два от тях са най-ясни – първият следва контура на тялото. Излъчването на пръстите на ръцете, дланите, стъпалата, около главата и раменете се вижда най-лесно.

Около ръцете ширината на аурата е 7-10 см, а в останалата част на тялото 1-2 см.

Цветът на аурата се променя в зависимост от психическото, емоционалното, менталното, здравословното ти състояние се менят, но същността ти си остава една.

Има един доминантен цвят и още няколко, които са придружаващи, обяснява фотографът.

За себе си той казва, че доминиращ цвят е виолетовият, който е характерен за духовните учители, работниците на светлината, това е цветът на Буда и Христос.

Хората с преобладаващ жълт цвят на аурата са новатори, оптимисти и изпълнени с воля за живот. Характеризира новите начинания в живота.

цветът на аурата

Аурата ни може да бъде уловена на снимка

Възможностите за реализация, но без фалш и лицемерие са типични за златистия цвят. Показва вътрешен мир, дори и без външно богатство е израз на изобилие.

нумерология

Връзката със Земята и близостта до природата са свързани със зеления цвят. Символизира растеж – балансиран и стабилен. Чувствителните личности, изпитващи любов към света и жизненост блестят със зелена аура. Хората, които се занимават с лечение имат силно изразена зелена аура.

Ралица Илиева

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: