Живот в отвъдното

Живот в отвъдното – как изглежда пътят до там?

Живот в отвъдното е не просто мит, а самата реалност, убедени са учените

Живот в отвъдното съществува, пътят до него е през тунели

Живот в отвъдното съществува, категорични са учени. Загадката, която от години не дава мира на специалисти по окултните науки, си има своя отговор и той е, че живот в отвъдното има и вече дори е изяснено как точно изглежда пътят към него. Това е станало благодарение на редица разговори с хора, които са изпадали в клинична смърт.

Живот в отвъднотоВсички те са категорични в едно – че в момента, в който всички функции на тялото им изключили, душите им се понесли с огромна скорост по дълъг тунел. Преди това обаче се чуват доста неприятни звуци. А в самия край на тунела, както е добре известно, ги чака светлина и душите на вече починалите им близки. Любопитното обаче, че самото пътуване по тунела е различно за различните хора.

Докато едни разказват, че тунелът е бил изпълнен с прекрасни картини, други споделят, че не са преживявали по-голям ужас. Те не могат да се отърсят от него дълго след като са се събудили от клиничната смърт. Томас Уелч е американец и се е съгласил да сподели какво му се е случило по време на пътуването през тунела. Мъжът споделя, че е споменът е толкова неприятен, че няма да е в състояние да го забрави никога.

Американецът споделя, че след като изпаднал в клинична смърт, се понесъл по тунела към отвъдното. В края му обаче нямало светлина, както очаквал, а го очаквала огромна огнена бездна. На ръба й пък стояли всичките му роднини и приятели, които били починали преди него.

Точно обратното, хората, които са видели светлината в края на тунела, разказват, че се чувствали прекрасни, били изпълнени с лекота и усещали, че политат все по-нагоре и по-нагоре.

За Лиза Стоилова

Прочети още

Съществуват ли ангели?

Съществуват ли ангели и как да контактуваме с тях чрез камъните

Съществуват ли ангели? Как да намерим ангели на Земята и да установим контакт с тях …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *