Жестокият рак изчезва – победихме го с модерно лечение

Ужасното заболяване рак изчезва, вече можем да се похвалим с резултати в лечението му в световен мащаб

Испански учени обявиха, че жестокият рак изчезва!

След около половин век ние дори ще сме забравили напълно за него, както днес не се налага да се борим с чумата например.

рак

Жестокият рак изчезва, победихме го, гласи добрата прогноза

Испанското издание Ла Насион излезе с радостна прогноза за постепенното ликвидиране на болестта.

Съвремените технологии в медицината са си казали думата, посочва Блиц. Всички се надяват това наистина да е така, защото 8 милиона умират всяка година от зловещия рак. Експертите твърдят, че скоростта, с която напредваме в лечението му, сочи благоприятна развръзка.

Новите лекарства ще ликвидират даже най-негативните видове на тази напаст, за която слушаме ежедневно. Метастазите също ще се повлияват все по-успешно от откритите терапии.

Установено е, че в Америка случаите на излекували се от страшната диагноза рак растат непрекъснато. Касае се за повече от 10 милиона души.

Стремежите са да се овладеят началните етапи на онкологичните проблеми. Ранните стадии трябва да бъдат засичани навреме и да се атакуват адекватно. Институтът по фотонични науки в Каталуня, Испания вече има разработка за целта. Наночип ще улавя на момента промените в организма, които подсказват за рак.

Изобретението е достатъчно чувствително, за да помогне измененията в клетките да бъдат хващани още в зародиш.

По този начин ние сме на прага на едно от най-желаните постижения в световен мащаб – време е унищожителния рак да остане в историята.

Жестокият рак изчезва – победихме го с модерно лечение
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *