Пълнолунието изигра лоша шега на много хора. Не само, че не могат да спят, но проливните дъждове взеха редица жертви

След проливните дъждове в Панама се получиха сериозни свлачища, при които има жертви –  загинали са двама души.

Проливните дъждове взеха редица жертви

Проливните дъждове взеха редица жертви по пълнолуние

Президентът на Панама Рикардо Мартинели написал в своя профил Twitter, че вече посетил семействата и близките на загиналите граждани на Панама.

Двете жертви са живели в най-засегнатите и бедстващи райони. Тези места са в окаяно състояние. Повече от 100 сгради са наводнени. Повече от 100 човека са евакуирани.

Един от министрите в Кабинета на Панама споделил пред медиите, че никога до сега не е ставал свидетел на подобно бедствие.

А пълнолунието и  преминалото пълно слънчево затъмнение са виновни за тези катаклизми. Учените предрекоха, че когато в една година се случат пълно слънчево затъмнение и лунно затъмнение, винаги се случват големи, страшни и неприятни природни катаклизми.

нумерология

Например нощес беше станало голямо земетресение с магнитуд 5,1 по скалата на Рихтер по бреговете на източната част на Индонезия, разкри агенция „Новости”, цитирана от news.bg.

Епицентърът на труса е на 233 км в югозападна посока от Молукските острови, а неговото сеизмично огнище е на 133 км под морското дъно. Учените са категорични, че вълните няма да се превърнат в цунами. Няма данни за нанесени материални разрушения и щети и за пострадали хора.

Индонезия е страна с голям интензитет на земетресения. Преди няколко години в региона на Суматра, по северозападното крайбрежие, беше регистрирано най-силното земетресение на Земята, ставало за последните 40 години. След него се издигна огромна и разрушителна вълна цунами, което отне живота на стотици хиляди, а милиони остави без покрив, от 12 страни.

Учени и хора, разчитащи знаците и поличбите на Космоса, споделят, че колкото повече приближава момента на пълното лунно затъмнение, което се очаква да скрие Луната на 28 ноември, толкова по-силно реагира и Земята.

Калинка Петрова


сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: