Ново проучване за броя на жертвите на комунистическия терор в Русия

Научна обосновка за жертвите на комунистическия терор в Русия направена за периода 1917-1959 г. показва стряскащи резултати

Руският учен И. А Курганов, демограф, доктор на икономическите науки, публикува своите проучвания за общия брой на комунистическия режим в Русия направени за периода 1917-1959 г.
Революцията в Русия от 1917 г., се е превърнала в гражданска война, постепенно е започнала индустриализация, колективизация и пълната реконструкция на руското обществото, което продължава до ден днешен. Хората живели от началото на събитията са претърпели наистина голяма загуба, особено в периода на революцията и на диктатурата на Сталин. Курганов изчислява броя на населението в началото и взема за база, естественият прираст, добавените нови територии към Русия със създаването на СССР и други фактори, пише nalimov-michael.livejournal.com, който се позовава на netlenin.ru с координатор всероссийския оргкомитет наречен „За вынос Ленина!“ Налимов Михаил.

Русия почита жертвите на жертвите на комунистическия терор

Русия почита жертвите на жертвите на комунистическия терор

Направена е нова научна обосновка е за жертвите на комунистическия режим в Русия за периода 1917-1959 г. Тя показва съвсем различни резултати за разлика от обявените по-рано. Населението на Русия през 1917 година е било – 143.5 милиона души. Кат основа за изчисленията е взет коефициентът 1,7. на Госплан. За 1913 г. той е бил 1,69, което прави приблизително 1,7. От преброяването през следващите години е записано на 01.01.1933 г. брой на населението 165,7 милиона души. През 1940 г. към броя на жителите се е добавила и цифрата на присъединените територии 20 100 000.

Общо броя на жертвите на комунистическия режим за 1917-1959 г. включително и тези от военно време са 110,7 млн. души. Това е огромен брой убити за тези 42 години. Жертвите изчислени по време на войната са изчислени на 44 млн. Следователно жертвите на комунистическия режим в мирно време са 66,7 млн. души, което прави 60% от всичките загинали хора за този период.

Тази цифра 44 млн. убити през войната включва: загуби на фронта и починали от раните; цивилните жертви в задната част на окупаторите, от бомбардировките, глада, болестите и ужасните загуби в затворническите лагери и концлагери; загуби от емиграция, свързани с бежанците и естествени загуби в резултат на падане на раждаемостта по време на войната. Общият размер на тези загуби е 44 милиона души.

Само по заповед на Сталин са избити според някои източници около 27 млн. души. Протойерей Дмитрий Смирнов по този повод казва, че в сравнение с Хитлер съветското правителство е избило много повече руснаци. 110 милиона за 42 години, без жертвите от войната 66,7 млн. ! Първо са били избити онези, които са били в състояние да устоят на болшевизма. Убили са честта и съвестта на хората. Вътрепният враг е по-опасен от външния.
Може би съветските статистики са неточни и отклоненията са малко повече в една или друга посока от порядъка на няколко милиони. При комунизма важният „човешки материал“ е безполезен и не подлежи на строг отчет. Михаил Налимов споделя, че не е ясно за какво се изискват такива жертви от престъпленията на Ленин и Сталин?! За тяхното „светло бъдеще“?! Убийте едни, за да живеят щастливо други?! ?! Трябва ли днес в Русия улиците в градовете, да носят имената на тези, които унищожават честните хора и където има паметници на народните палачи ?!

Над 40 000 души са разстреляни само в Москва през 1937-1938 г.

Над 40 000 души са разстреляни само в Москва през 1937-1938 г.

През 50-те години настъпва време на относителен покой. Най-много убити е имало през този период от 42 г. 1917-1959 г. На 9 август 1918 г. Ленин изпраща инструкции на изпълнителен комитет за провеждането на безпощаден масов терор срещу кулаците, свещениците и белогвардейците. Съмнителните са затворени в концентрационни лагери извън градовете и цялата страна е била покрита с мрежа от концлагери. Само в Орловска губерния е имало през 20-те години пет концентрационни лагери, където са попаднали стотици хиляди руски граждани.

Броят на лагерите расте непрекъснато. Ако те са били само 21 през ноември 1919 г., то през ноември 1920 г. те вече са 84. Ленин заедно с Троцки са организаторите на първите концентрационни лагери в Русия. Трябва да се отбележи, че първият концлагер в Русия е по време на Гражданската война. За сравнение през 1913 г . ърците са направили първият в света концлагер, предназначен за българи и в който са загинали хиляди наши сънародници, според някои източници 15 000 войници и цивилно население, по време на Междусъюзническата война.

Когато през есента на 2015 г. беше честван денят на жертвите на комунистическия терор в Русия, беше коментирано, че са над 60 млн. Едни руснаци питаха наистина ли са толкова, а отговорът, който им беше даден е ”ако научите точната цифра ще ви прилошее, ще припаднете”. Никога няма да се узнае колко хора са били жертви на комунистическото строителство в периода от революцията през 1917 до смъртта на Сталин март 1953. Някои историци твърдят, че броят на загиналите е 20 милиона, а други, че са повече от 50 милиона.

Милиони работещи като роби в лагери, мини, фабрики и строителни обекти в ГУЛАГ, лежаха в основата на великия Съветски индустриален пробив. Много повече хора са загинали в ГУЛАГ, отколкото по времето на ВСВ. Планът на враговете на Русия успя с подготвения заговор. Още през 19-ти век е планирана тази революция от масоните и в нея участват руските евреи. Ленин, Троцки и много ръководни кадри са били евреи. Това е част от световния план на тайните общества за унищожаване на бялата раса. Както беше казано в предаването на Стойчо Керев по телевизията, революцията в Русия е планувана и осъществена от руските евреи и масоните.

Една много важна концепция е вкарана в комунистическото учение. Това е атеизма. Идеологията на самия комунизъм е от масонски източници и на Адам Вайсхауп, основателят на илюминатите. Резултатите от налагането на новия обществен строй е обедняване на населението и превръщането на страните с този режим в колонии на западните държави и корпорациите им. А резултатите от господстващия атеизъм са само престъпления, обедняване и гибел на населението. В пълен противовес е конституцията на САЩ, която гарантира човешките права и свободата на съвестта, словото и вярата. Дори в техния долар е писано Бог.

Точно на тази свобода извоювана в миналото се дължат благословенията и успехите на народа и държавата. Както сме свидетели днес американските политици предизвикват войни навсякъде по света и чрез политиката на банките съсипват и колонизират много държави. Въпреки това успехите независимо за зло или за добро се дължат на християнските ценности и свободи на основателите на страната. В пълен контраст, господстващият комунизъм доведе до това, което вече писахме.

Citati 2

Последиците от атеизма на духовно ниво са преди всичко загуба на много човешки души за вечността, за спасението и обещания нов свят обещан от Бог след Второто пришествие, в който няма да има зло и смърт. В последните глави на Библията е описан този нов свят наречен ”Рай” и за всеки човек при условие на вяра в Бога и изследване и правилно разбиране на Библията, а не на църковните канони наложени от Католическата църква, която е намесена в конспирациите, важи обещанието за вечния живот. Най-важното нещо за човека е животът му и затова усилията на масони, илюминати, йезуити и на еврейския елит са насочени към атеизма или към фалшивите религии, за да не могат хората да се спасят или както вече казахме да получат Божия дар на вечния живот в новия свят.

Руският народ е вярващ, християнски и руснаците са добри и сърдечни хора и затова една от целите на масоните е била точно върху тях да бъде наложен комунизма, от което те губят в споненатите неща от Библията и в материалните. Другата цел на конспираторите е да ограбят богатствата им и да ги използват чрез банките и за въвеждане на нов световен ред, дори и да не е съставен от едно световно правителство, а от марионетни.

В наше време, ако политиците в комунистическите страни се грижат за народа и за интересите му като не допускат външни влияния, може и да се получи нещо добро. В България обаче всичко е опорочено и каквото се прави е загуба за обикновените хора и за тяхната гибел.

Ново проучване за броя на жертвите на комунистическия терор в Русия

Ново проучване за броя на жертвите на комунистическия терор в Русия

Едно от основните и важни неща е да се запазят християнските ценности, благодарение на които сме живели и оцелявали в миналото. Налаганите днес атеизъм и ислямизъм водят към гибел за разлика от християнството, което е предназначено да ни води към спасение чрез вяра в Бога. Важен принцип е и свободата на вярата и съвестта.

Вижте и клиповете!

Ново проучване за броя на жертвите на комунистическия терор в Русия
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ново проучване за броя на жертвите на комунистическия терор в Русия

  1. ФАМИЛИЯ, СЪУЧЕНИЦИ, КОЛЕГИ…СЛЕДЯТ И ПСИХИРАТ И ГОВОРЯТ, ЧЕ СИ ЛУД, ЗА ДА ТЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАТ С НАРОДА. АЗ ЖИВЕЯ В УЖАС! ЗАПИСАЛИ СА ИМ КОМЕНТАРИТЕ И МИ ГИ ПУСКАТ НЕПРЕКЪСНАТО! ЧАКАТ И ИЗВИНЕНИЯ…ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ ГОВОРЯТ, ЧЕ СИ ЛУД, ДОКАТО ТЕ ПСИХИРАТ И НАКРАЯ ТЕ ПОГРЕБВАТ. ТОВА СА ПЛАНОВЕТЕ И МИ СЕ СМЕЯТ, ЗАЩОТО НЕ МИ ВЯРВАТ, А ТЕ СИ ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С МЕН ЕЖЕМИНУТНО!

  2. Много по-късно разбрах, че кодираната заповед е била жестока – те да се избият един друг…Унижават ме ежемнутно! Запчнаха няколко човека и включиха още. От 4 години не мога да изгледам един филм спокойно! В началото беше слабо, а сега е ежеминутно! Искат да съм бедна и да се мъча. Те са ненормални!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *