Има няколко типа мъже, от които дамите трябва да бягат като дявол от тамян, и само един от тези типове е този на женкаря.

В противен случай рискуват ла бъдат наранени от досега си с тях. Част от тези господа пренебрегнат жената до себе си в името на кариерата или поставената цел. Идеята на други пък е да вкарат в леглото си колкото се може повече дами. Ето от кои тилове трябва да се пазите:

Максималистьт

Мъжете максимшшсти са привърженици на крайностите, те не признават средно положение. Такъв представител на силния пол е или цар. или бедняк. Той смята, че е мярката за всички неща. Винаги има собствен поглед върху света, но неговата категоричност му пречи да преценява трезво ситуацията. Винаги се стреми към идеала, лошото е, че се опитва да го натрапва на околните. Това пречи на общуването и на установяването на хармонични отношения с другите.

Максималистът се стреми към поставената цел, като за това използва всякакви средства. Умее да побеждава, но не и да губи. Ако нещото, към което се стреми, е твърде далече, той се разочарова, губи вяра в себе си, а в особено тежки случаи се смята неудачник. Той е ярка личност, но до него не може да се намирате дълго време. Затова рядко е щастлив в семейството си. Едва ли може да се намери жена, която на 100% ше споделя неговите убеждения и ше се подчинява на волята му.

нумерология

Женкарят

Лесно ще го разпознаете, понеже си личи отдалече. Той си има изпипан модел на поведение и понякога е толкова самоуверен, че сваля наред, без да променя репертоара. Някои от събратята му обаче са доста усъв ьршенствани, вплитат в мрежите си жените и им свалят звезди. Обикновено „вечният сваляч“ е красавец и това улеснява успехите му. Признакът, по който си личи, е липсата на реална заинтересованост – не ви слуша внимателно какво му говорите, забравя уговорките ви.. За него е важно не коя сте, а че сте хубава жена. която може да му се върже.

Колекционерът

Този мъж не бива да се бърка с женкаря. Той се отличава с повече или по-малко осъзнат подход. Колекционерите на жени събират „щастливки“, които отговарят на определени стандарти. Ако не искате да попаднете в подобна сбирка, пазете се от лесно възпламеняващите се мъже. Не трябва да приемате хазартната същност на колекционера за романтична страст. Не се подлъгвайте по любовта от пръв поглед. Опитайте се да разберете дали мъжът срещу вас забелязва индивидуалните ми черти и ви цени като личност.

Самохвалкото

Основният разговор на този тип мъже е за бързите пари. Тези господа имат мнение за всичко, като се започне от поезията и прозата, мине се през най-модното заведение в града и се стигне до бъдещето на поколението ви. Често парадират, че са приятели с този или онзи известен човек. Винаги се стремят да доминират над жените. Най-подходящо е да ги заведете на терен, който е абсолютно нов за тях, но вие го познавате отлично. Там вашите знания ще застанат срещу техните. И нека по-добрият победи!

Работохоликьт

При него балансът на ценностите е в полза на работата. В ранните стадии изглежда, че в това няма нищо страшно, но с времето ситуацията напомня алкохолната зависимост. Той по-често от другите е подложен на физически заболявания и психични разстройства. Животът му е постоянен стрес, а организмът му не получава възможност да си почине. Не всичко е наред и в семейството му. Неразрешените проблеми се натрупват, а отношенията тихомълком се разрушават. Работохолизмът е честа причина за развод, а съответно – и за настъпващата самота.

Влюбчивият

Срещате се. запознавате се м след около седмица той вече твърди, че ви обича. По филмите е много романтично, но в живота е твърде нереалистично. Колкото бързо се е запалил, толкова бързо може и да угасне поривът му към вас. Само умните ходове на една жена могат да запазят интереса му за по-дълго, но и това не с гаранция. Ако усетите, че чувствата му падат от небето и не са резултат от отношенията ви, дръжте сърцето си на дистанция, за да не бъде разбито. Само времего ще покаже дати това наистина е любов, или моментна страст.

Мачото

Той е мъжкар, който обича да властва над жената, може да ви прави фасони заради късата ви пола или дълбокото ви деколте. Обича да е по-заможен от дамата си, да я глези. Харесва му, когато прави скъпи подаръци, понеже това му гарантира притежанието. Приемете ли подарък от мачо, смятайте, че вече сте му длъжница – и той ще си поиска нужното. Вие решете дали може да направите компромис със свободата си за сметка на сигурността.

Маминото синче

Той често споменава майка си и дава нейното мнение за пример. Обожава как тя готви и не пропуска случай да го изтъкне. Позволява на родителката си да му избира бельото, чорапите, да му подрежда вещите, макар на него да не му е проблем да го свърши. Рано или късно майка му ще навлезе в личното ви пространство и ще се опита да моделира живота ви по неин начин. Трябва обаче да знаете, че този мъж никога няма да застане на ваша страна. Той в никакъв случай не би искал да оскърби майка си – тя е нещо свято. Губите само вие. Няма нищо по-лошо за една жена от това, да се чувства на второ място.

Нарцисът

Главната черта на този тип е обсебване от идеите за собственото му величие. Той като че ли си създава фатшива самоличност, която въитьщава всичко, за което е мечтал. Може да изглежда, че има висока самооценка, но това не е така. Нарцисът е влюбен в своето отражение – в мечтата си за величие и превъзходство, й тъй като той не е избран за владетел па цялото земно кълбо, то реалният живот и неговата личност не го устройват. За да скрие пропастта между реалността и мечтите, този мъж постоянно разказва приказки за себе си, при това внимателно крие истинските факти, мисли и чувства. Проблемът е, че фалшивото отражение действително може да го направи да изглежда крайно обаятелен и харизматичен човек. Лесно може да го разпознаете. Няма тема, която той да не може и превърне в любима. Особено обича да поучава. Готов е да ви изслуша, но само ако след това му дадете възможност да ви даде „ценни“ съвети. Не понася никаква критика, дори н най-конструктивната. Но не се стеснява да критикува другите.

Вижте и ТОВА:

Нарцисизъм. Топ 20+ симптоми на нарцисиста и съвети за общуване

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: