Жаби за късмет и безсмъртие събира Георги Любенов

Навръх Гергьовден Любенов научава, че е назначен в БНТ

Георги Любенов

Георги Любенов

Симпатичният водещ на „По света и у нас“ по БНТ твърди, че е пощаден от звездната мания и не желае да превръща личния си живот в шир- потреба. Не крие обаче, че отношенията му с младата поппевица Теди Кацарова са прераснали в „нещо по-голямо от приятелство“.

Георги Любенов и певицата се запознават, когато тя е 16-17 годишна и тепърва започвала кариерата си, а той вече работел в радиото. По-късно отношенията им преминали през всевъзможни измерения. „През 2002-а присъствах на сватбата й с финландеца Макс Холм. По едно време им бях семеен приятел, но те живееха в чужбина и се отдалечихме. Чак когато се разделиха и Теди се върна в България, имахме повод отново да се сближим… Близки сме. Това е, какво повече да кажа?

По едно време в медиите се заговори, че двамата с Теди Кацарова ходят заедно на курсове по турски език. „Силно казано е, че сме учили нещо. Проблемът при мен е, че като всеки типичен представител на зодия Риби, нямам достатъчно воля, и не докарвам доникъде 99 от тях. Преди време учих старогръцки. Сега не знам нищо. После се насочих към сръбския, немския, английския – пак нищо. Сега се интересувам от скандинавски езици. Надявам се този път да се справя“, обяснява Любенов.

Той разказва също, че домът му е задръстен с… жаби. Направо „подскачат“ навсякъде! Вече няма къде да ги държи, затова започнал да възпира колекционерската си страст. Събрал е над 300 порцеланови, пластмасови, кварцови, стъклени, плюшени фигурки. Жабата символизира само хубави неща – късмета, богатството, безсмъртието.

Жаби за късмет и безсмъртие събира Георги Любенов
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Жаби за късмет и безсмъртие събира Георги Любенов

  1. Ако не искаш да събираш жабите вече мога да ги взема Аз също имам много жаби и съм колекционерка имам около 1000 жаби и продължавам да ги събирам

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *