Елен Колева вярва в прераждането

Актриси в България – колкото искате. Чудати актриси, обаче – още повече

Елен Колева вярва в прераждането

Елен Колева вярва в прераждането

За да са в полезрението на пресата не малка част от тях са склонни да правят какви ли не изявления. Друга част сами предлагат н таблоидите по-пикантни новини, с идеята да станат още по – известни. Спомнете си само как Галена пробута порно филмчето си, от което цяла България разбра, че нито може да пее, нито свирки да прави.

Разбира се, някои са по-скромни, и не желаят да се забъркват в чак толкова големи скандали. Нещо дребно, но пикантно е добро дошло. Често родните знаменитости не се свенят да копират западните си колеги, и взаимстват разни техни странности.

Като например – залитането по източните религии. Добър пример в това отношение е Мадона. В България един Дони и един Коцето Калки също могат да бъдат споменати като хора, които се отличават с по-нестандартни религиозни залитания.

От тази мания не изостанаха и жените. Например звездата от „Шивачки“, Елен Колева, се допитала до екстрасенс каква е била в предишен живот. Шаманката я видяла като танцьорка в харем преди последната й реинкарнация. Отговорът задоволил брюнетката. Сторило й се артистично и близко до сегашните й занимания.

Колева е изчела няколко книги за живота след смъртта и е убедена, че на този свят сме само гости. Въпреки духовните си познания, тя се страхува от смъртта. Преди години се отдала с приятели на екстремно преживяване – изстрелване с катапулт. Едва не се гътнала от страх. „Като докосване със смъртта е. Втори път не бих се качила“, прекръства се актрисата.

Елен Колева вярва в прераждането
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *