Успели жени ли са Елена Костова, Елена Петрова, Елена Йончева?

Със сигурност. Най-малкото, не са в масовката, а на първа линия и периодично за тях се говори.  Елена Батурина, съпругата на бившия московски кмет Лужков, е една от най-богатите жени в Русия. Колкото и спорове да има за пътя на това богатство, фактите са си факти. Дали името прави човека – или обратно?
От древни времена е известно, че името до голяма степен определя посоките на един живот. Част от онова, което съдбата е отредила, е кодирано в името му. Колкото и да не ни се вярва и да сме понякога скептични, житейските факти потвърждават това.

Потвърждават го и модерните социологически изследвания. Учени от Центъра за социологически изследвания в Москва смятат, че жените, които носят името Елена, имат много успехи в бизнеса /Елена Костова/. Ако родители искат да насочат новородената си дъщеря към подобно  поприще, непременно трябва да й дадат това име. Или в краен случай Наталия. С по-слаби шансове за кариера в някоя икономическа област са Ирините и Татяните. Следват Катрин, Светлана, Мария.

Елените впрочем чудесно се изявяват и в творчески професии /Елена Петрова/. Светланите пък са най-добри в медицината и педагогиката.

Как стоят нещата при мъжете? Александър и Валентин забогатяват най-лесно. Добре – след като това е доказано от учените хора, защо по дяволите кръщаваме децата си с други имена? Нека всички да бъдат Елени!
http://youtu.be/WUZ6eHKx1PU

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: