Ела Харпър, Фани Милс и други хора с необичайни съдби

Ела Харпър – жена родена с тежко здравословно състояние е от хората с необичайни съдби, в миналото като момиче е ходила в детството си на екзорцист

Ето две истории за хора с тежки и необичайни съдби на две жени и на един мъж и още други с различни заболявания и техните шокиращи снимки.

Ела Харпър – ”The Camel Girl”

Разглеждате ли фотоалбуми онлайн ? Може би търсите странни и невероятни цифрови фотографии онлайн? В тази статия ще ви покажем някои странни и редки изображения, които може би никога досега не сте виждали! Различни източници съобщават, че през 1886 г. една жена на име Ела Харпър, известна с прякор като „The Camel Woman“, и/или ”The Camel Girl” е участвала в американски цирк. По-късно са я нарекли „жената, която като дете е ходила на екзорсист“.

За съжаление жената е родена с тежко здравословно състояние, известно като „Genum Recurvato Congenito“, което прави коленете й обърнати по неправилен начин, поради което момичето от Тенеси е ходило на „четири крака“, използвайки ръцете си. Тя е мислила за ходенето и за препитанието си по философски начин и го е направила. Благодарение на малкото, което е можела да прави според възможностите си, тя се занимаваше с цирк за определен период от време, за да спести пари и за да учи.

Тя е родена на 5 януари 1870 г. и е починала на 19 декември 1921 г., според информацията в Уикипедия. Момичето с вродено ортопедично заболяване става известно през 1886 г., когато започва работа в цирк WH Harris. тя е включена в ролята на звездата в цирка изобразена на никеловата плоча на WH Harris, който се появява във вестниците, където посещаваше цирка. Ела вече била звезда на Никелския цирк на WH Harris, където тя била придружавана на сцената от истинска камила. Вестниците по това време я наричат ​​най-невероятното създание по лицето на земята от деня на сътворението. Тя е една от хората с тежки и необичайни съдби.

Ела Харпър

Ела Харпър

Информацията за нея е оскъдна. Известно е, че тя е участвала в цирка само от 2 до 3 години (1884-1886) и е била включена в ролята на звездата в цирка. В един момент тя спечели $ 200 на седмица, което е сравнимо с около $ 5000 на седмица днес. Тя спестява всичко и отива у дома си, привидно да ходи на училище и да има по-личен живот. Има случайни препратки към евентуален брак по-късно в град Нашвил, щата Тенеси, но нищо конкретно.

При едно преброяване е намерен запис, според който тя е омъжена на 26 юни 1905 г. Тя и съпругът ѝ Робърт Л. Сейвли са сключили брак на 28 юни 1905 г. През 1906 г. тя е родила момиче, Мейбъл Д. Сейвли, което е починало през ноември същата година. Предполага се, че става въпрос за нея, макар че може и да е имало и друга жена с нейното име. По-късно ражда още едно дете, което е починало на 3 месеца. Ела умира от рак на дебелото черво на 19 декември 1921 г. и е погребана в гробището „Спринг Хил“. Не е ясно дали Ела Харпър в тези записи се отнася до момичето с прякор ”The Camel Girl”.

Фани Милс, момичето с най-големите крака в света

Следващата история е за Фани Милс, момичето с най-големите крака в света – и е от хората с тежки и необичайни съдби.

Фани Милс, момичето с най-големите крака в света, една от жените с необичайни съдби

Фани Милс, момичето с най-големите крака в света, една от жените с необичайни съдби

Готови ли сте за следващите изображения? Ние не говорим за табута фотоалбум онлайн , нали? Тук е доста тъжната историята на Фани Милс. Всъщност това е момичето с най-големите крака в света, живеело през втората половина на деветнадесети век и я нарекли преименувано на „Голям крак“. Фани се разболяла от болестта на Милрой, която прави води до огромни крака и ходила.

Баща ѝ е бил отчаян и обещал, че на човека, който би се оженил за нея, да дари огромно богатство. Звучи като приказка или легенда от древността, за цар, който иска да омъжи нещастната си дъщеря. В крайна сметка момичето намерило съпруг, но за съжаление починала само на 39 години след раждането на своето дете, което също умряло.

Джоузеф Мерик, човекът, наречен слон

За съжаление, дори животът на Джоузеф Мерик, който е живял в Англия през втората половина на деветнадесети век, е бил много нещастен. Наричат ​​го „Човекът слон“ заради ужасното му заболяване, което напълно деформирало тялото му, с изключение на гениталиите и лявата ръка. И той е един от хората с тежки и необичайни съдби.

Той за съжаление, никога не е получавал привързаност нито от семейството си, нито от хората, с които се е запознал по-късно (от работодателите му за чудовищния вид, който е имал и за изявите му). Нещата за щастие се променили, когато съдбата го срещнала с доктор Тревс, който станал негов близък приятел, и му помогнал да има място да живее трайно в болницата Бейчърп.

Джоузеф Мерик, човекът, наречен слон – един от хората с необичайни съдби

Джоузеф Мерик, човекът, наречен слон – един от хората с необичайни съдби

Хора с рога (вярно е, за съжаление и това е от болестно състояние)

„Рогата върху кожата“ винаги са предизвикали страх в хората. В действителност от древни времена дяволът е бил представян с рога, и затова така или иначе, една много рядка фаталност, появата на рог или рога върху главата на човек, очевидно се откроява незабавно, като нещо дяволско. За щастие, съвременната медицина успя да обясни тази много рядка аномалия и да покаже, че изобщо не е проява на дявола, тъй като невежеството би желало да е, но е нещо по-лошо – това е тумор. Изглежда, че това е необичаен кератинов тумор на кожата, който се проявява с растеж под формата на истински рог.

Хората с рога – вид тумор на кожата - хора с необичайни съдби

Хората с рога – вид тумор на кожата – хора с необичайни съдби

Във видео клипа по-долу са представени хора заболели от такъв тумор, които повечето са китайци, но и сред всички етноси може да се среща. Дали има връзка това с храненето или не, но в някои области на Китай се ядат печени плъхове и това е нещо обикновено за тях. В Библията обаче Бог е забранил да се ядат мишки, плъхове и други като прасето, защото не са полезни за нас и са определени като нечисти животни. За справка библейската книга Левит 11-та глава. Това в много случаи е причина за болестите.

Олга Пасичнюк - бабата-дявол

Олга Пасичнюк – бабата-дявол

В клипа има и една 82-годишна баба Олга Пасичнюк от Донецка област. Тя е гледачка, следователно медиум на Сатана като баба Ванга и са я нарекли ”бабата-дявол” заради двата тумора – малък и голям израстнали на главата ѝ като рога на дяво.

Аниридия – липса на ирис

Аниридия

Аниридия

Във филмите дяволските същества често се представят без ирис, с една черна топка, която съчетава зеницата и ириса: затова не е изненадващо, че в миналото тези хора често били много дискриминирани. Отново благодарим на науката, че ни казва, че това не е симптом на присъствието на дявола, а наследствено заболяване.

То се нарича аниридия, и в областта на офталмологията показва вродена липса на ирис, което може да причини множество проблеми, включително фотофобия и отблясъци. За съжаление, засега терапията за това заболяване е само поддържаща и се извършва с помощта на тъмни стъкла или специални лещи, за да се намали фотофобията.

Ела Харпър – една от жените с необичайни съдби е била известна в миналото като момиче, което е ходила в детството си на екзорцист

Ела Харпър – една от жените с необичайни съдби е била известна в миналото като момиче, което е ходила в детството си на екзорцист

Ела Харпър, Фани Милс и други хора с необичайни съдби
4.6 (91.43%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *