Ето какво носи поклонението на езическа богиня от масонското тайно общество Череп и кости! 3/22 – фаталната дата 22 март!

Дата свързана с поклонението на езическа богиня от известните тайни общества на масони, Череп и кости и фанатичните уахабити, съвпадна с терористичния акт на летището в Брюксел

Преди хиляди години сред повечето от езическите народи, са били извършвани ритуали на човешки жертвоприношения в чест на измислените им несъществуващи богове, на които правили какви ли не идоли. Някои от тези демонични ритуали са били пренесени по-късно в съвременните сатанински общества. Явно самите тайни общества не са толкова тайни вече, защото отдавна са отворили врати за външни посетители в САЩ и в други страни и освен това за тях изтича информация, което става с тяхно съдействие и решение с цел да се възприемат от обществото като едно езотерично учение.

Изображение на египетската езическа богиня Изида

Изображение на египетската езическа богиня Изида

Д-р Кевин Барет, автор и специалист по Исляма, пише в veteranstoday.com, на египетската небесна богиня Изида на плодородието и на магията. Според д-р Барет този култ е приет и в съвременните сатанински тайни общества. Тя е свързана с поклонението на звездата Сириус, която била най-важната за древните египтяни и в центъра на тяхната религиозна система. За тази звезда писахме – ТУК. В чест на известната езическа богиня, Изида се е провеждал празник Pelusium (Pelusia) от 3 дни, от 20 – 22 март. В Египет е имало град с името Палусия на името на този сатанински празник.

В разгара на този фест, на третия ден, 22 март са били принасяни и човешки жертви, пише Д-р Кевин Барет. Той твърди, че поклонението на Изида е прието от съвременните сатанисти, също и празника Pelusia, дори и да са с изменения. Те също отдават почит към друго женско божество – богинята на плодородието, любовта, войната и секса, Ищар. Култът към нея бил разпространен в древна Месопотамия в горната част, (където е било царство Асирия), която днес е окупирана от Ислямска държава.

Картина със символи на елитното тайно масонко общество Череп и кости и емблемата 322 означаваща 22 март – празник на Изида

Картина със символи на елитното тайно масонко общество Череп и кости и емблемата 322 означаваща 22 март – празник на Изида

 

Ислямска държава или ISIS, чийто акроним се позовава на езическата богиня Изида, вчера на 22 март е провела голямо човешко жертвоприношение в Брюксел с 34 убити и много ранени на основата на сатанинския празник Pelusia. Ако смятате, че „радикални мюсюлмани“ съблюдават сатанински празници и назовават техните групи, и почитат езически богини, д-р Кевин Барет, може да сподели с вас някои свои възгледи за Месопотамия, които освен това са известни отдавна. Разбира се, това е негова версия и е напълно възможно да е вярно!

Радикалните мюсюлмани, което означава, фанатични уахабити и други екстремни-пуритански видове не отбелязват празниците на други религии … също и празниците на сатанистите. Това не пречи да са свързани сатанистите с ислямските екстремисти и последните да действат по тяхна команда.

И все пак вече казахме, че акронимът на Ислямска държава ISIS, се позовава на езическата богиня Изида, и на сатанинския празник в нейна чест е извършено човешко жертвоприношение в центъра на Европа, в Брюксел. И това е някак си всичко по вина на „радикалния ислям“? Да, така е! Напълно е възможно да е за това.

Датата 22-ри март, изписана по този начин: 3/22 (322), е не само емблемата на водещата CIA-фримасонска елитна група на Америка, Череп и кости. Емблемата 3/22 също е кулминацията на тридневния сатанински празник наречен Пелусия, който е в чест на прочутата езическа богиня Изида и се счита, че сатанистите я извикват и й принасят жертви. Празника както казахме е от 20 до 22 март. На 21 и 22 март има и друг празник на езическата богиня Ищар, който съвпада с този на Изида. Следва на 24 до 25 март – еврейския празник Пурим, който вероятно няма отношение към терористичните актове в Белгия, но просто е близък по време с датата 22 март

В миналото преди хиляди годни, Горна Месопотамия, в царство Асирия, е бил центърът на поклонение на богинята Ищар, където днес земите са окупирани от Ислямска държава. Според д-р Кевин Барет, това също има връзка с терористичните актове в Белгия, тъй като зад извършителите стоят сатанисти, които може би съчетават датите на празниците на двете езически богини Изида и Ищар. Тука има връзка между името на Изида и на Ислаямска държава – ISIS. Той пише, че познава добре мюсюлманската религия и твърди, че мюсюлманите не си падат по езическите богини.

На датата 22 март в древността е имало празник на езическите богини Изида и Ищар. Днес тази дата е емблема на тайното сатанинско общество Череп и кости.

На датата 22 март в древността е имало празник на езическите богини Изида и Ищар. Днес тази дата е емблема на тайното сатанинско общество Череп и кости.

 

Мюсюлманите не извършват човешки жертвоприношения за разлика от сатанистите. Най-големият мюсюлмански празник, Eid, празнува края на човешките жертвоприношения. Той е посветен на момента, в който поклонението само на един Бог, скъсва с жертвените практики на езическия бог, езическата богиня и на езическите поклонници, които са принасяли жертви, човешки и животински. Най-лошото е, че езическите народи са имали обичай да изгарят или да заравят собствените си деца живи като жертва на своите божества. За по-убедителен анализ на човешки жертвоприношения и езичеството, прочетете трудовете на Рене Жирар.

Освен това д-р Кевин Барет, твърди, че мюсюлманите не убиват невинни хора. Тези от тях, които убиват са радикалисти. Опасен е радикалният Ислям. Проблемът в нашето общество е, че покрай християните живеят миролюбиви мюсюлмани, а сред тях и екстремистите, които създават проблеми и затова не трябва да съжителстват хора от тези 2 различни вероизповедания. Мултикултурализмът е опасен за живота и съществуването на хората. В Корана може да пише да не се убиват невинни хора, но има и текстове, в които пише да се избиват евреи, християни и от други вери. За това вече писахме – ТУК. Ислямистите обучават децата си от малки да убиват християни и ги възпитават в дух на омраза към тях. Следователно, независимо че корана проповядва според д-р Барет, да не се убиват невинни хора, нищо не пречи да го правят и да са подтикнати от масони, йезуити и други сатанисти, както е случаят с атентатите в Париж и в Брюксел. Ислямистите са дясната ръка на масоните и други тайни общества за изпълнение на техните намерения.

Сатанинското човешко жертвоприношение, за разлика от Исляма, се наслаждава в жертвените убийства на невинни хора. Колкото по-невинна е жертвата, толкова по-добре, от сатанинската перспектива … и от гледна точка на оперативните работници на масонско-сатанинския нов световен ред. Също и терористичният акт от 11.09.2011 г. е тяхно дело. Ето защо тероризма – умишленото убиване на произволно избрани невинни жертви – се практикува предимно от свързани с правителството сатанисти и техните наивници.

Между 50 и 55 милиона души са избити по целия свят като резултат от Западния колониализъм и нео-колониализъм от края на Втората световна война. През този сравнително кратък период от време може би са били най-големия брой кланета в историята на човечеството. Повечето от тях са извършени в името на възвишени лозунги като свобода и демокрация. Шепа европейски народи и тези правителства съставени главно от гражданите от европейски произход са дали предимство на западните интереси – интересите на хората, които „имат значение“ – срещу тези на по-голямата част от човечеството. Избиването на милиони е било прието, видяно и оправдано, пише д-р Кевин Барет.

В пълен ход е пъкленият план за поробване на цялото човечество с въвеждане на нов световен ред, независимо от това дали така ще се нарича, дали ще бъда наречен комунизъм или просто всяка страна ще си води своя политика, но с марионетни правителства, без да има световно общо правителство и каквото издиктуват от САЩ това ще правят. През последните години е в ход въвеждането на безкасово плащане, чрез което всеки човек може да бъде ограбен, подложен на данъци върху парите, които притежава и най-главното да бъде напълно зависими да не може да се бунтува. Ако някой е против властта, не само могат да му отнемат всичко, но и да му забранят да купува и да продава с въвеждането на новия начин на безкасово разплащане с електронни пари.

За тези неща е писано в Библията, че в последното време САЩ ще е световен господар и ще наложи закони противни на вярата в Бога. Ще наложи също и контрол върху средствата на хората, икономически бойкот, ако не приеме белег на челото си или на ръката си. От пророчеството в Откровение 13-та и 14-та глави се разбира, че този белег е религиозен и става въпрос за натиск над съвестта да се приеме фалшиво религиозно поклонение противно на истинското, от което ще зависи живота и вечната участ на всеки един от нас.

Ето какво носи поклонението на езическата богиня Изида от масонската елитна група на САЩ, Череп и кости! 3/22 фалш флаг – датата 22 март!

Ето какво носи поклонението на езическата богиня Изида от масонската елитна група на САЩ, Череп и кости! 3/22 фалш флаг – датата 22 март!

Точно там се пояснява, че е нужна вярата на тези, които пазят Божиите заповеди, което ясно посочва кое е истинското поклонение пред Бога. Белегът не представлява чип или безкасовото разплащане с банкоматна карта, те са само средство за контрол върху хората, чрез което ще бъдат притиснати тези, които са верни на Бога и за всички други, които се противят на тираничния нов режим. Следователно предстои премахване свободата на вярата, словото и съвестта. Спасението чрез вяра в Исус е даром и всеки може да го приеме, ако пожелае!

Вижте и клиповете!

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Ето какво носи поклонението на езическа богиня от масонското тайно общество Череп и кости! 3/22 – фаталната дата 22 март!
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *