Клиент на Евелина Лютова: Неверието в дарбите предизвика буря

Евелина Лютова е ясновидка и биоенерго-терапевт с международна известност и доказани качества. Извършва корекция негативи на енергийно и соматично (телесно) ниво. Бизнес и семейни консултации.

По-долу публикуваме прелюбопитно писмо до редакцията от клиент на Евелина Лютова,

който пожела да запазим анонимността му, защото е известен бизнесмен.

Здравейте, вярващи и невярващи!

В център “Самочувствие” попаднах, воден от желанието да оздравея. Няма да крия – бизнесмен съм.

Имам верига от хранителни магазини и една бензиностанция, но под наем. От няколко години сърцето ми не издържа на напрежението.

Станах дистрибутор на “Вижън” – високоефективни хранителни добавки, подобряващи здравето, не за да ги продавам, а за да си ги набавям по-евтино.

Пия и ги ям вече година, но моята лекарка ми каза,че с тази ЕКГ няма да издържа дълго и трябва редовно да си пия лекарствата за сърце и високо кръвно.

Още с първата процедура Евелина Лютова ми препоръча да приключа приема на всички лекарства, защото нейното подобряващо здравето въздействие се забавя, ако се пият и лекарства.

Тя ми вдъхна голямо доверие, доверих й се сляпо и не сбърках.

След няколко процедури апаратът показа, че имаме семейна магия.

Моята съпруга е учителка и въобще не вярва на такива

“врели-некипели”.

Тайно от нея направихме с Евелина Лютова ритуал за разваляне на магията и друг специално за бизнеса.

Работата в бензиностанцията ми още на втората седмица стана драстично по-голяма.

От оборот 150-200 лв. на ден той скочи на 2000 до 4000 лв.

Това бе невероятно, но факт.

евелина лютова цени био енерготерапевт цени телефон за връзка

Евелина Лютова отговаря на телефон 0900 63 935 между 15 и 23 часа.

Вкъщи съпругата ми се оплака, че са излезли кафеникави петна по кожата й все едно родилни петна, които не се махаха. На другия ден и на двамата сина излязоха същите петна, но на различни места по тялото.

Аз бях последен. Моите петна бяха най-малки и най-малко на брой. Те стояха по два дни и на третия едва се забелязваха до пълното им изчезване. Моя трети ден съвпадна с лечебната процедура.

Оплаках се на Евелина Лютова, а тя възкликна от радост и каза, че семейната магия е неутрализирана и даже енергийно цялото семейство е прочистено.

Та вярва или не вярва, моята съпруга научи за моя таен ритуал и даже пожела да се запознае с тези добри хора. Поканихме ги в нашия град. Заведохме ги и на моето село, където имаше събор. Там ги запознахме с наши семейни приятели от нашия блок.

Имаме традиция с тези наши приятели всяка година за един празник да им нося тиква от село. Поради болното си сърце винаги карах моя приятел – адвокат да слезе и сам да си качи тиквата на осмия етаж, защото асансьора им от години не работи.

Този път сам качих тежката тиква.

Съпругата на моя приятел – медицинска сестра ми се скара, че с това болно сърце съм се натоварил толкова много. Аз се похвалих, че провеждам терапия, която е направила чудо с мен. Тя се убеди, че ритъмът на сърцето ми е като на здрав човек и даже показах предишната и вчерашната ЕКГ.

Джипито ми остана учудена

на новата ми ЕКГ и каза, че е като по учебник на здрав човек.

евелина лютова цени био енерготерапевт цени мненияНа нея не казах истината за моята терапия и ритуалите, защото ще каже – как така човек с висше образование като теб ще вярва на разни ритуали и други терапии освен на лекарствата!

Моите приятели обаче бяха подробно осведомени за всичко предварително и дойде време да се запознаят с моите спасители. Останах неприятно изненадан от отношението им към Лютова – гледаха я подигравателно.

Тя не се притесни от отношението на тези хора. Само спомена, че на тези, които не вярват и се подиграват, съдбата им изпраща изпитание – такова, че да ги накара да повярват. Тръгна си около 16 часа и тогава започна буря само около нашия регион в България.

Интересното е, че синоптиците предвиждаха за деня на събора из цяла Европа безоблачно време . Явно времето беше повече разгневено от тях.

На този етап вече няколко седмици след срещата моят приятел няма опашка от клиенти, а съпругата му е вече безработна.

евелина лютова цени био енерготерапевт цени контактиНе се виждаме вече, за да ги питам дали са повярвали или не, защото нямам време за гости на безсмислени разговори, но имам енергия да обикалям всичките си обекти и да си ръководя фирмата с твърда ръка.

Съпругата ми вече има много частни ученици.

Всеки, когото е обучавала, е влязъл във ВУЗ. Момчетата повишиха успеха си. И двамата имаха проблем с теглото – единия дебел, а другия кльощав. Чудо стана и с тях.

Дебелия взе да яде по-малко, а другия повече. Благодаря на Евелина Лютова, че ми спаси живота и психиката.

М. В. С. от С

Четете още едно интервю с Исмаил Ходжа

Клиент на Евелина Лютова: Неверието в дарбите предизвика буря
4.5 (90%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Клиент на Евелина Лютова: Неверието в дарбите предизвика буря

 1. Аз този човек на пълно го разбирам и вярвам на всичко написано,в момента и аз имам нужда от една такава „инжекция“ и мисля да направа като него.

 2. Ъпдейтнахме публикацията за биоенерготерапевта и ясновидка Евелина Лютова с актуални нейни данни за контакт, телефон за връзка и линк към нейния сайт http://dalgoletie.com/

 3. Аз приемам и оценявам – всичко това е точно и вярно. Очаквам и със мене развитие на нещата, и почти едва трая, защото и при мене е същото блато… Благодаря и благославям всички за случилото се. Убеден съм,че Бог е на всичко, и над всички нас – бди и ни подкрепя и помага, ама ние сме твърде дебелоглави, чепати и непослушни, та си хапваме дръвцето дока ни дойде да се съферясъме…

 4. поръчка на електронен амулет
  Недялка Николова Кузманова
  09,11,1944 год.
  гр.Пловдив
  с.Йоаким Груево окр.Пловдив община Стамболийски
  въпрос здраве , късмет

 5. Здравей Евелина
  Ще ми кажеш ли какво ще се случи със мен и женами

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *