Окултният писател Христо Нанев издаде втора книга с предсказанията на дядо Влайчо

Последните няколко години писателят Христо Нанев посвещава на феномена ото новозагорското село Коняво дядо Влайчо, когото той нарича небесен пратеник – пише „Уикенд”. „Дядо Влайчо – битие и предсказания 2” разказва за съдбата на съвременния безсребърник, който никога през живота си не е вземал заплата, не е имал дом, семейство и деца, но въпреки това е бил безкрайно щастлив в живота – отбелязва изданието.
Дядо Влайчо имал спомен от предишно прераждане като богомил
„Бих казал едно мнение на дядо Влайчо от миналото. Той е бил убеден, че е прероден богомил. Бил е преследван, но е умрял в България. Сега, в този си живот, отново е бил преследван. Веднъж една жена, при която се укривал, му казала: „Дядо Влайчо, защо така с теб се уважаваме? Като дойдеш, домът ми се огрява сякаш от светлина.

Дядо Влайчо

Дядо Влайчо гледал на хората без пари

Той й отговаря: „Така е, но ти нямаш спомен, а аз зная. Ние с теб някога бяхме богомили. Много ни преследваха и се криехме заедно. Когато ни измъчваха, аз не издържах. Не си довърших мисията” – разказва писателят Христо Нанев.
„Каква точно инквизиция или мълчание не е могъл да издържи дядо Влайчо, не е ясно. В този живот се справя прекрасно и в трудовия лагер, и в затворите на соца, държи присъдите си докрай. Правел е страхотни приеми пред къщата, в която живее, събира се народ от цялата страна – гледа, пари не взема. До него стига дори партизанското страшилище ген. Стойо Неделчев-Чочоолу” – разкрива Христо Нанев.
Историята с дядо Влайчо и ген. Чочоолу

Генералът опрял до пророка, тъй като племенничката му изчезва от детската градина и дни наред не могат да я открият. „Тогава гадателят му казва с точност в коя околност на Стара Загора, в коя посока, до еди-кое си село, в кой сух кладенец ще намерят детето. На посоченото място намират момиченцето все още живо и го спасяват” – разказва историята с дядо Влайчо и ген. Чочоолу писателят Христо Нанев.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: