Истински случаи с извикване на духове и на самия Дявол

По повод на нашата статия за дявола и това как да викаме духове на умрели роднини получихме на адреса на администратора на сайта писмо, част от което, заедно с коментари на наш специалист, публикуваме.

Среднощните гадания на свещи за това, за кого ще се ожениш или за съдбата ти най-общо, викането на духове на отдавна умрели хора или на някой от представителите на нечистите сили, широко са се практикували при младежите, както в далечното минало, така и сега.

Вижте още една сериозна колекция истории с духове ТУК: Най-интересните истории с духове!

Само че, докато някога нашите деди, преди да пристъпят към самото гадаене, са произнасяли специални магически заклинания, за да се предпазят от непредсказуеми действия на съществата от оня свят, съвременните гадатели хич не си правят този труд, като считат, че «ще мине и така». Но понякога …понякога се случва съвсем друго.

СТРАХОВИТАТА ИСТОРИЯ НА ВЕНЕТА

След едно от среднощните гадания целият живот на Венета се изпълнил с някаква необяснима мистика. Отначало започнала непрекъснато да вижда прегазени кучета.

«Всеки ден виждах как кола прегазва куче, – разказва Венета. – Първоначално, не знам защо, но бяха рижави кучета, а после – черни. Аз бях направо на границата на психическия сривq когато всичко изведнъж свърши.

Прегазените кучета изчезнаха, но дойде времето на погребалните коли. Работата ми е такава, че непрекъснато трябва да пътувам в малки командировки по областта и докато съм на път, всеки ден виждам погребална кола. И всичко, както си му е редът – ковчег, венци, хора в черно. Първоначално смятах, че имам халюцинации. Но по време на поредното пътуване шофьорът на нашата кола възкликна удивено: «Абе, натам като пътувахме ги срещнахме. Сега пак попадаме на тях. А наоколо даже и гробище няма!»

Този кошмар продължи няколко месеца. След това започнах да сънувам ужасни сънища: в тях изплуваха лица на хора, загинали от насилствена смърт. Рани на шията, на гърдите, на лицето. И накрая видях един от «героите» на моите сънища… жив.

Закъснявах за работа, а чаках вече сума ти време на спирката. Беше в края на миналата година, през зимата, доста студено. Влязох в метрото и седнах да чакам следващото влакче. Изведнъж отнякъде се появи мъж около 60-те, с ужасно лице – цялото в белези, краищата на устните му кървяха и бяха като разкъсани – както се казва «от уста до ухо».

Цветът на лицето му беше някак си ужасяващо бледосив. След като се помота по перона, мъжът дойде и седна до мен. Ноктите на пръстите на ръцете му бяха толкова дълги, че направо се извиваха към дланите, от него повяваше хлад и миризма на разложено месо. Все едно гниеше жив. Ужас, казвам ви!

Започнах да си чета на ум «Отче наш», ама направо в бясно темпо и с надеждата той да стане и да си тръгне. И той наистина стана и тръгна към изхода. Стори ми се странна реакцията на хората. Външният му вид и миризмата бяха толкова отвратителни, че няма как да не ги забележиш, но всички гледаха все едно през него …като че ли го нямаше и толкова.

И тогава си помислих: “а може би само аз виждам изроди” и се изплаших още повече. Явно, след като общувах с духове, бях провокирала нещо лошо. И оттогава повече не се занимавам с викане на духове!».

Това разказва Венета. Проучихме и други подобни случаи.

СГОДЕНА ЗА САТАНАТА

Жана е студентка в Благоевград. Веднъж заедно с приятелки се събрали в квартирата и решили да си гледат коя кога ще се омъжи по начин, който видели в някакъв сайт в интернет.

В полунощ момичетата запалили две свещи пред голямото огледало в квартирата. До свещите сложили чаша с вода, в която пуснали венчална халка. Тази, която щяла да гадае, трябвало да седне пред огледалото и да гледа в центъра на халката. Ако се появи нечие изображение, тя трябвало да покрие чашата с предварително приготвеното огледалце.

Теглили жребий и да гадае първа се паднало на Жана. Пуснали щорите и пердетата на прозорците, загасили светлината и Жана с примряло сърце се вторачила в чашата. Приятелките й гледали от страни.

Отначало Жана не видяла нищо, но след това изведнъж цялата обстановка започнала някак си да потъва и да изчезва, а срещу нея, в пълна тишина се появил нещо като коридор. Забравила за всичко на света, тя наблюдавала как в края на коридора се появил смътен силует, който леко и без да бърза, се приближавал към нея и все по-ясно добивал чертите на високо симпатично момче.

В тайнствената и мигаща светлина изглеждало, че непознатият все едно плувал по дългия коридор. Изведнъж той вдигнал дясната си ръка и направил движение, като че ли вика Жана при себе си …Изведнъж, с огромна скорост, ръката започнала да увеличава размерите си и да се приближава към лицето на направо замръзналата от страх Жана. Ужасът сковал мозъка и тялото й, а последвалият удар я лишил от съзнание.

Без да знаят какво се случва, както си шепнели една на друга, приятелките на Жана видели как тя все повече и повече навежда лицето си към чашата. Изведнъж и двете свещи угаснали и се чул див вопъл, а после непонятен шум. Уплашени и викащи от страх момичетата дълго и глупаво се лутали по стаята, докато една от тях най-накрая не се сетила да светне лампата.

Вече на светло момичетата видели лежащата на пода Жана, парчетата стъкло и разлялата се вода. Пръстенът не се виждал никъде. На бузата на Жана се виждало червено-синьо петно, като от много силна плесница. Обхванатите от ужас и паника момичета видели, че халката е сложена на безименния пръст на дясната ръка на момичето…

С времето подутината на бузата на Жана спаднала, но все пак ясно се виждал отпечатъкът от пръсти. Някои вещи в занаята твърдят, че тя се е сгодила за Сатаната и само той знаел какво ще става отсега нататък.

ДЯВОЛСКАТА ЛАМПА

Останала незавършена и историята за двете момчета от Варна. Всичко започнало с някакъв старинен трактат за тайнствените знания, който Свилен намерил в библиотеката на дядо си – бивш известен историк. След като го прочел, решил, че ще бъде забавно да се позанимава с магия.

Споделил със съученика и приятеля си Румен. Двамата отново прочели трактата и решили да изпробват да извикат дявола.

Описаната процедура изпълнили, с всичките й подробности, една късна вечер в стаята на Румен. Родителите му не били вкъщи и двамата тарикати поканили и приятелките си. Произнесли заклинанието напълно сериозно. момичетата седели като препарирани. Изведнъж от пода излязъл сноп искри! Това бил първият от знаците, указващ приближаването на дявола.

И все пак Свилен и Румен не очаквали такова развитие на събитията – смятали, че магьосничеството и магиите са само «общи приказки за балъци по телевизията». Изведнъж на мястото, където се появили искрите, възникнало и облаче – точно както било описано. Това бил вторият знак! Момичетата с писъци избягали от стаята. Шегите свършили. Румен се паникьосал. Свилен започнал да търси в захвърлената книга текста на заклинанието, което би им помогнало да овладеят ситуацията. По-рано никой не мислел за това.

Докато прелиствал страниците, попаднал на метод за заключване на лоши сили в неживи предмети. Нямало време за повече търсене. Момчето бързо произнесло написаните думи и хванало първото нещо, което му се появило под ръката. Това била лампата, която стояла на писмената маса. След минутка облачето потънало във вътрешността на лампата.

Магическата операция се получила, но не докрай. Светлината от лампата станала кървавочервена, фокусирала се в една точка и подпалила падналата на пода магьосническа книга. Свилен не загубил самообладание и се опитал да издърпа щепсела на лампата от контакта. В този момент някакъв пурпурен лъч изгорил дланта му. След това лампата се «заинтригувала» от канарчето в клетката. Светлината станала бледа изведнъж и канарчето умряло. След това лампата, с помощта на лъча, сварила рибките в аквариума.

Момчетата не се отказали да се борят с «нещото» в лампата – хвърлили отгоре й одеяло, излезли в коридора и развъртели бушоните. Обезвредената лампа напъхали под шкафа, но тя сама изпълзяла от там и започнала да се върти на пода като жива. Накрая момчетата се справили с нея и я напъхали в някаква кожена чанта, която захвърлили в мазето в блока на Свилен.

На следващия ден започнали да се случват необясними явления. Разни дребни предмети започнали да се движат сами, чували се странни шептящи гласове, които молели за нещо. На стълбищната площадка се появили непонятни надписи и рисунки. Понякога във входа на блока с часове стоели някакви странни хора. На близкия светофар само за седмица станали четири катастрофи.

След около десет дни след магическия сеанс на вратата на апартамента, където живеел Свилен с родителите си, се позвънило. Някакъв човек, който, по думите на Свилен, малко приличал на свещеник, от «онези, католическите», казал, че знае от Румен какво са направили и е дошъл за да вземе лампата, която му трябвала за да направи сеанс по екзорцизъм. Свилен му я дал. На другия ден се оказало, че Румен не е говорил с никакъв свещеник. Направили си нещо като разследване, но в църквата никой не бил виждал и чувал за подобен свещеник…

СМЪРТТА НА КАРТОИГРАЧИТЕ

Не искаме да ви стряскаме, но ето и още един случай.

Това е случай с шестима приятели от немския град Дуйсбург, които, за разлика от нашите момчета по-горе, не успели да спрат навреме и накрая всичките се озовали в света, в който така хазартно са искали да надникнат!

В тази трагична юлска вечер, в дома на Петер Зимер, се събрали само приятели: студентите Дирк Цандеки, Бернд Раймерс, Клаус Винцек и две момичета, които работели като продавачки и били гаджета на двама от тях: Габи Елер и Петра Вайс.

Решили да викат духове с помощта на карти. Картите били наредени на масата във вид на кръст, а в краищата около тях имало запалени 13 свещи.. Дирк включил видеокамерата, и Петра започнала: «Дух, викаме те. Тук ли си?»

Изведнъж чашата се задвижила и се преместила в посоката на думата «да», а после се върнала обратно на средата. Петър се развикал възбудено. Станало било!

— Дух, кой си ти? — попитала Габи. Чашата не се мърдала.

— Дух, тука ли си още? — продължавала да настоява тя. И чашата отново се мръднала в посока на думата «да».

— Дух, кажи ни името си! — продължила Петра.

Чашата се придвижила към думата «не».

— Дай ни знак! — поискала Петра. — Дай ни знак, че си тук.

И изведнъж нещо с трясък паднало на пода. Всички погледнали към секцията, където на един от рафтовете винаги стоял порцеланов кон – семейна ценност. Конят бил паднал на земята и се разлетял на парчета.

Няколко мига те седели като парализирани.

— Не може да бъде, — прекъснал мълчанието Дирк.

— Може да е бил накрая на рафта и да е паднал от течението? — предположил Бернд.

— Да, бе! Седи там от години! — казал Петер.

— Дай ни знак, — Дирк отново помолил духа . Чашата почнала като луда да се движи от буква на буква.

— «Спрете», — прочел с шепот Бернд.

На всички направо им се изправили косите.

— А защо трябва да спрем? — попитал Петер.

Чашата отново почнала да се движи от буква на буква.

— «Смърт», — прочел Дирк. — Ама, какво значи това?

— Дай ни знак! — заповядал Бернд със силен глас.

Прас! В касата с бирата се пръснала бутилка. Прас! Със същият звук се пръснала втора. Всички седели като парализирани, станали смъртнобледи. Габи се опомнила първа. Скочила и хукнала към вратата. Започнала да дърпа дръжката на бравата, но вратата не се отваряла.

— Пусни ме! Искам да си ходя! — крещяла докато се опитвала да отвори заключената врата.

— Ти добър дух ли си или лош? — не се отказвал Бернд. Чашата отново изписала думата «спрете»

— От какво си умрял?

— «У-бий-ство», — прочел на срички Клаус.

— Можеш ли да се въплътиш? Яви ни се! — заповядал Бернд.

В стаята не е чувал нито звук. Габи лежала на дивана, с глава, потънала във възглавницата. Бернд седял до нея, а Петра…

Всичко се случило мълниеносно. Без да каже нито дума, Петра хванала една от счупените бирени бутилки от бира и се хвърлила към гърлото на Клаус. За Клаус това било толкова неочаквано, че отстъпил назад. Петра, с изкривено от злоба лице, го хванала за рамото. Другите момчета се опитали да я повалят на пода, но тя ги отблъснала със страшна сила – като перушинки. Осъзнал се от шока, Бернд скочил и й направил «подсечка». Тя паднала, а Петер й взел парчето бутилка от ръката и, заедно с Бернд, продължил да я притиска към пода.

— Петра, ела на себе си! — развикал се Дирк.

Момичето някак странно погледнало на останалите и заговорило с хрипкав глас. Глас, който не бил на Петра.

— Аз ви предупреждавах! — хриптяла тя. — Ето че съм тук! Хайде, де! Елате при мен! Искам ви! Изчукайте мен, мъртвата, — носел се глухо гласът от сгърчената уста на Петра. — Влезте в моето разложено тяло и познайте оргазма на тъмата!

Петер започнал да се моли Обсебената се разсмяла истерично и добавила:

– Господ е същия некадърен и немощен тъпкач като вас!

Бернд със сила я ударил през лицето. Очите на Петра се обърнали и тя млъкнала и загубила съзнание. Призракът изчезнал.

Приятелите се втурнали към входната врата, но зад гърба си чули отново хриптящият глас:— Ще ми паднете! Елате при мен, мили мои! Погалете мъртвото ми тяло!

Всички се огледали в ням ужас. Петра лежала в безсъзнание на пода. Гласът гърмял от колоните на стереоуредбата.

…Когато «Бърза помощ» и полицията дошли, вече било светло. Санитарите изнесли Петра на носилка. Тя се смеела безумно. Една седмица след този нещастен случай Клаус и Бернд загинали в ужасна автомобилна катастрофа. През нощта, на абсолютно безлюдна улица, те се врязали в дърво.

След преживяното нервно сътресение Габи заминала на лечение в швейцарски санаториум. Но така и не пристигнала там. Издирването не дало резултат. Тя безследно изчезнала.

Дирк направил опит за самоубийство. Една нощ той скочил от прозореца на стаята си на третия етаж и сега лежи с доста тежки травми в реанимация. Петер, както Габи, от скоро са считани за безследно изчезнали. Петра Вайс все още се намира в лудница…

Ако искате да споделите с останалите вашата история, пишете в коментарите по-долу.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Истински случаи с извикване на духове и на самия Дявол
3.8 (76.67%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

59 коментара по “Истински случаи с извикване на духове и на самия Дявол

 1. Здравейте казвам се Кристина.Мого ми е интересно дали наисина са се случили тези неща?Искам да се обърна кам хората които са писали тези статии.Защо в всеки от тези разкази се разправя за ужасяващи неща?Аз се запалих по тези истории от сестра ми ето как…Веднъж аз и моята братовчедка (……) четохме страшни истории.Когато изведнъж сестра ми влезна и видя кавко четем.Тя каза искаме ли да ни покаже какво са духове и ние в един глас отговорихме “ДА“.Тогава тя влезна в вибокс 7 и писа Духове.После тя ни пусна няколко клипа и аз страшно много се запалих.На следващия ден аз написах в Гугала Духове.Тогава ми излезнаха страшно много статии аз попаднах на една изключително интересна.Когато останах сама аз започнах да чета защото баща ми е против такива неща.Той смята че са измислици.Тогава аз започнах да чета.Прочетох много статии и накрая попаднах на тази кадето в момента пиша коментар.Изгледах и много клипове и се оказа че това са свърхестествени неща с които шега не бива.Когато бях малка аз ги мислех за забавления и много обичах да викам и да ми разказват такива неща.Това е моята история е аз ви я разказах.Ако имате и вие интересни случки четете статии и ми пишете на…h ihito_999

 2. И моля за отговор на въпроса ми.

 3. as znam kak se vikat duhove po mnogo lesen na4in,koi iska da mu kaja?

 4. az sum vikala moi blizki..po tozi na4in s list na koito pi6e bukvite i cifrite i umreliq mesti iglata

 5. I az iskam da znam kakav e tozi lesen na4in s koito moje da se izvikat dyxove.Tazi sabota s edna moq priqtelka iska me da vika me dyxove,no neznaem kak za tova molq vi kajete kak se vikat.Pi6ete na elektra_666@abv.bg i blagodarq predvaritelno. 🙂

 6. някои ако каже и на мен как се викат духове,ще съм ви много благодарен,искам да опитам ….. пишете на е-мейл: djviks@abv.bg

 7. zdraveite molq da me svetnete na nqkolko nomera za vikane na duhove Skype:gar4eto3?chat ms predvaritelno 🙂

 8. s interes bix iskala da znam kak moga da se svarja s ba6ta mi koto po4ina predi godina i koito mi lipsva do bolka

 9. Azpuk mislq che ne trqbva da si igrate na vikane na duhove vijte tazi statiq !
  blitz.bg/article/3290

 10. Хора, моля ви, не си играйте с тези неща! Духове съществуват, но те не трябва да бъдат викани в този свят! Повярвайте ми , аз съм на 20 години, и мен, като бях по-малка ме бяха зарибили да викам. Те също ми казваха – да спра, да не ги викам повече … но за да покажа „интересното“ и на другите си приятели , не спрях! След по-малко от месец … се случи най-ужасната трявна, която може да се случи на едно дете – да загуби майка си ! Искарено ви моля, на колкото и години да сте – не се занимавайте с отвъдния свят- тези „страшни“ истории са истина! Не ме питайте как го преживявам! И до днес се самообвинявам, че можеби грешката беше моя! ;(((( Колкото и лесно да се викат духове, толкова и лесно губиш любимите си хора! Не правете моята грешка!

 11. az sam vikala mn duhove v interes na istinata ni6to edno golqmo ni6to moje bi sa6testvuvata no az ne sam gi vijdala a sam go pravila ne vednaj pati

 12. Здравейте, знам е тези неща са опасни но моля ви кажете ми някакъв начин за викане на мъртви роднини имам дядо който умря преди да се родя- още като мама беше на 10. Знам че нещата могат да излязат извън контрол аз ще се справя който ми каже как да повикам дядо си аз ще му кажа как може да се защити от духове. Абе я да го кажа тук на всики. Значи духовете могат да проникнат като дух и като сън. За да не се появи като дух трябва да имате котка в къщата ( ако в къщата има котка дух не прониква ). След като не успее като дух ще се опита като сън. За да го предоотвратите трябва да имате капан за сънища той предпазва от лоши сънища. Обаче като се опитвате да заспите той ще се опитва да проникне като сън и за това ще виждате черно ,бяло. Не се стряскайте той не може да ви докопа така. Е надявам се да съм помогналана тези които се страхуват от духове. Всичко това не е измислица знам го от личен опит.

 13. Добре.Но как да направим „капан“ за сънища???

 14. здравейте,случайно попаднах на този форум.преди имах дядо който почина.искам да го извикам(ако мога да говоря с него)знам че ви се струва смешно но наистина го желая…и знам че нещата могат да излязат извън контрол но искам!моля пишете ми!

 15. Моля ви невежи хора не се занимавайте с тези сериозни неща учете си уроците излизаите с приятели но не си и помисляите да се захващате с злото по добре отидете на църква с приятелите си и запалете по една свещичка и се помолете за близките си и за вас отколкото да търсите неблагоприятни последствия

 16. Всички сте за доктор,прегледайте се,моля ви,или си пийте хапчетата редовно

 17. Имате X Factor колкото 4 хлебарки!

 18. Наистина съществуват духове!Повярвай те ми!!!

 19. Разбирам, че ако наистина съществуват духове, викането им е опасно. Но не разбирате ли защо отчаяно искаме да извикаме свои близки? Защото колкото и да вярваме в съществуване след смъртта, аз винаги съм вярвала, не можем да го докажем и това оставя сериозно съмнение в нас, което ме накара на 20(почти) години да загубя вяра в смисъла на живота. Натрапчивата мисъл, че някога ще се превърна в нищо, както и близките ми, ме преследва постоянно и съм в страшна депресия 🙁 Нима съществуването на свръхестевеното не може да се докаже?

 20. Хората са много любопитни и това им е основния проблем! Не бъдете като котките, защото нямате 9 живота… Може и да имате, ама не в този! Така че, гледайте си живота и не си пъхайте носа, където не ви е работа. Да, има отвъдно, има духове, има живот след смъртта… Какви доказателства ви трябват?! Не сънувате ли починалите си близки?! Не ви ли се явяват на сън да ви кажат, че ви обичат, че всъщност не са умирали, защото душата им е жива, че са добре, че са щастливи, че всичко е такова, каквото трябва да бъде! Така че не ровете, те самите имат път, по който да вървят, не ги връщайте тук! Били са колкото време е трябвало да бъдат, а сега нека продължат по пътя си! На тяхно място и вие не бихте искали някой да ви връща! Аз също не вярвах в духове, но преди доста години – бях още ученичка случайно една далечна роднина ни беше дошла на гости и видях, че прави нещо с една игла, питах я, а тя ми даде да хвана иглата и каза: „Я хвани сега да видим ти дали си медиум“. Иглата почна да се върти, а тя се усмихна и потвърди, че съм имала дарба. Аз не повярвах, реших, че просто ръката ми е предизвикала местенето на иглата… След време един ден изведнъж се сетих и реших да пробвам да видя какво ще стане. Оказа се, че действително се свързвам с нещо или някой, тъй като не винаги „връзката“ се оказваше достатъчно добра, съответно се случваше да минава доста време, в което вися и чакам отговор, което пък ме изтощаваше ужасно много. Често след подобен сеанс започвах да се чувствам ужасно зле, повдигаше ми се, беше ми толкова лошо, че имах чувство, че ще умра… Лягах и се молех да заспя за да спра да се чувствам толкова зле. Искам да стане ясно, че имах доста трудни моменти тогава в живота си, а и сега не мога да кажа, че трудностите не продължават. Не знам дали е от това, че един вид „отворих врата“ към отвъдното, но наистина в един момент си дадох сметка, че всъщност съм много уязвима, викайки духове! Освен това духа на мой близък починал, с когото успях да се свържа ме предупреди, че докато „говоря“ с него се включват и други духове и има и НЕ ДОБРИ духове!!! За това, когато по време на сеанс духа на близкия ми изведнъж спираше да комуникира с мен и/или започваха да се изписват несвързани неща или иглата да се върти безцелно и да се чувствам зле, знаех, че това са неканените духове и нищо добро не можеше да се случи, прекъсвах сеанса. После помня отнякъде чух, че е опасно това, което правя, именно за това, че се месят различни духове, т.е., излиза, че нямам контрол върху това, което правя и реших да спра, още повече след един сеанс, от който се бях чувствала много зле и доста дълго време продължи да ми е зле, спомням си, че тогава изхвърлих всичко и се зарекох повече да не го правя! Мина доста време обаче и се случи така, че бяхме се събрали роднини, скоро беше починал наш роднина, майка ми спомена за тази ми дарба (въпреки, че изрично й бях казала да не казва!) и почнаха всички да ме молят да извикам починалия ни роднина. Обясних им, че след такъв сеанс се чувствам много зле и не смея, че съм се зарекла да не го правя, но очите им ме молеха, бяха тъжни и искаха контакт, предадох се, реших, че ще направя само това изключение и ако не се почувствам добре веднага ще спра. И така, свързах се с чичо ми, Бог да го прости. Помня, каза много неща за погребението си. Интересно беше, че описа какъв бил ковчега и че не трябвало чак толкова скъп. Изумих се, защото аз не знаех какъв е бил, а когато са го поръчвали казали точно такъв, т.е., всичко съвпадаше, без дори аз да имам информация! За пореден път се убеждавах, че връзката, която правех, беше действителна! Да, чувството е уникално, да разбереш, че има живот след смъртта и близките ни продължават да съществуват, макар и под една различна форма. Продължават да ни помагат, да ни обичат, да ни закрилят… А аз загубих много близък човек, много рано и от моя и от неговия живот… До ден днешен много ми липсва, има моменти, в които чувството е много силно и болезнено, тогава в главата ми проблясва мисълта, че ако искам мога пак да се свържа, но си давам сметка, че точно това е ИЗКУШЕНИЕТО! Не бива да му се поддаваме! Аз вярвам, има Господ и щом той е решил да ни раздели, макар и толкова рано, макар и толкова болезнено, значи така е трябвало да бъде. Така или иначе този факт не може да се промени. Сеансите малко или много усилват чувството за загубата, защото комуникираш с него, но не можеш да го видиш, не можеш да го докоснеш, не чуваш гласа му… Това си е мъка и за теб и за духа на починалия, няма смисъл, наистина е по-добре да си спомниш с усмивка хубавите моменти, които сте имали и да знаеш, че един ден, когато е решил Господ отново ще ви срещне… Това е моята история, така мисля аз, така си живея животеца… И смятам, че така е правилно. Ако ми е дадено да знам повече със сигурност ще разбера повече! И за това няма да са нужни нито игли, нито каквито и да било други принадлежности. Но ако не ми е дадено да знам, то аз няма да го предизвиквам, няма да се бъркам, не е моя работа, точка.
  Изписах доста, пък дано съм ви била от полза.

 21. Az nikoga ne sam. Vikala dyhove kajete mi lesen na4in za vikane na dyhove pi6ete mi na skype:sexy_mace1283

 22. Гледам случки с духове по дискавъри и и ви казвам че доста от нещата са истина! Останалата част от коментара се намира тук: .

 23. zdraveite mojete li mi kajete kak da izvikam nqkoi si duh na skype evrofans6 molqvi mnogo iskam da izvikam nqkoi si duh ne se pretisnqvaite za men az imam Duh paza4

 24. Моля ви пишете ми как да извикам дух, какво ми трябва, как да прекратя всичко ако стане извън контрол и другите нужни неща за това на e-mail e_deneva98@abv.bg ! И аз както повечето искам да видя свои починал дядо 🙂 Благодаря !

 25. abe hora vie napu6eni li ste vsi4kite we (rofl) mislite 4e duhove ima slezte v realnosta nqma takiva varianti kato vikane na duhove 😉 tvardo go otri4am ako nqkoi vse pak iska da mi dokaje obratnoto skype Svinks94

 26. Относно случката на Маги искам да се свържа с теб за да ми разкажеш по подробно защото и аз съм го патил и и вярвам !!!

 27. Мариян на теб какво ти се случи, какво си патил? Ако искаш ти остави контакт някакъв, но не виждам като си разкажем един на друг дали ще успеем да променим нещо 😉

 28. abeee kak moje da vqrvate v takiva gluposti haaaa haaaaaa decka radost biskviti s cai az sam svetla i sam na 25 g vie neste s si4kiq si maliiiiiiiiii

 29. показалеца на дъската полодя мм с магнит

 30. не мога да повярвам… особенно онова за картоиграчите… зловещо…

 31. Аз днес виках духа на баща ми,макар че не вярвах в тези неща просто реших да пробвам. И това което стана ме изуми.Според мен ако викаш духа на близките няма от какво да се страхуваме,нали именно те ни пазят

 32. Диди,
  по какъв начин го извика?
  Да, близките ни ни пазят, доколкото могат, но те не са Господ, нали!
  Има неща, за които не подозираме, както и има духове, които могат да се появят неканени и нежелани, просто защото викайки нечий дух ти отваряш врата и за други, които не са канени… Така че моя съвет е да не го правиш, ако не ти е нещо много наложително. Освен това накрая на сеанса винаги трябва да казваш „Дух свободен“, за да си отиде духа. Има вероятност, като го викаш, да го задържаш тук, което всъщност надали е много добро за него… Те си имат свой път, не е хубаво много да ги притесняваме. Ти как се почувства след сеанса ?

 33. на svetla мога да кажа, че може и да е на 25, ама очевидно акъла й е още на пубертетско ниво, съдейки по начина на изказване… отдавна би трябвало да си разбрала да не обсъждаш / съдиш неща, които не разбираш… че тя и лисицата, като не могла да стигне до гроздето казала, че е кисело… :)) 😉

 34. Забравих да ти кажа Маги че като му задаваш въпрос (ако решиш да го пробваш този метод де 🙂 )трябва да кажех ако е така развий поне една вилица и развиваш всичките да провериш,правиш го след всеки въпрос

 35. layy I nie probvah me the vika me dama pika no ni6to ne stana.

 36. probvahme da vika me dyh s priqteli no nqma rezyltat

 37. ima mnogo na4ini za the vikate dux samo the znaete to4noto miasto I to4nite dumi ako lipsva edno ne6to niama the stane ni6to.

 38. Някой да ми каже какъв е ритуала с иглата и листа

 39. вярвам ви, но как…как се прави сеанса с чашата

 40. От всичко изчетено до момента от адски много статий достигнах до заключението,че живеем в някаква реалност,която се намира до портата на ада. И викайки душа няма как да дойде правилната освен ако не е в ада! Тоест ако не е в ада въпросната душа е много възможно някаква зла сила,която знае абсолютно всичко за душата,която викате да се представи за нея. По пътя на логиката е много възможно да има последствия в най-добрия случай рана,или белег!

 41. Попринцип паранормални сили и явления съществуват със сигурност и много са опасни.Най просветените ,и хора които са се занимавали дълги години с призоваване на духове и т.н.в крайна сметка се отказват от заниманието си,защото им се е случило нещо което страшно много ги е оплашило,и съвета на с6тите тези хора е към начинаещите които имат желание да викат духове е изобщо да не го правят защото е страшно опасно,има добри духове ,но има и изключително лоши и свирепи,не е задължително да са демони,просто зъл дух който може да ти навреди изключително много,не е шега работа,и не ги пиша тези редове,за да плаша децата.По метода за призоваване с оуия board(дъската с написаната азбука и паницата)най актуалния метод според мен в повечето случаи се получават нещата и се осъществява контакт с желания или даже непознат дух без последствия,но има и случаи след пизоваване по този начин на духове, хората които са участвали в ритуала са измирали до един,има много такива действителни документирани случаи,поровете малко потърсете за какво става въпрос и ще се обедите че не е измислица.По нагоре в коментарите момичето което пише,че като призовеш познат дух които евентуално няма да ти навреди,се отваря портал,но лошото е че не знаеш кой друг ще премине през него докато е отворен,но стига толкова от мен,дано сам бил полезен на някого,всеки е свободен да прави каквото си поиска и сам отговаря за действията си.

 42. хора ще ви кажа само едно духовете съществуват и моля ви не ги призовавай те казвам го за ваша безопастност аз знам неща за който не мога да говоря защото съм се зблъсквал и виждал неща който не са от този свят предупреждавам ви

 43. Можете ли да ми кажете как да се свържа с дявола???

 44. Загорчева, що ти трябва беля? Чакай малко, от Америка скоро ще нимпредставят самия Сатана в човешко тяло.

 45. 😀 😀 😀 kak se kazva tozi film ? Petra Bern Dirk 😀 😀 😀 shto za izmislica kogo lujete az da ne sum na 5 godini, dori 1 lapence nqma da vi povqrva bogove duhove dqvoli 😀 :D: 😀 fantaziq i chudo bahti az vurvete gi razpravqite teq na malkite deca dori te nqma da vi povqrvat

 46. Може ли да ми кажете как да извикам Дявола?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *