Лейди Гага сънува кошмари, дяволски видения я тормозят и се налага да търси помощ. Без намесата на лечители няма спасение, е признала тя пред Daily star.

Заради тежките си нощи звездата наистина се обърнала към  гуруто Дийпак Чопра, който оказвал духовна подкрепа на Майкъл Джексън. Лейди Гага разчита на неговата сила, за да преодолее проблема си.

Кошмарните видения, които редовно присъстват в сънищата на топ певицата, са свързани с упорит призрак. Той всеки път се приближава до Лейди Гага, хваща я за ръка и я отвежда в стая, където я очаква мистериозно момиче. Непознатото момиче стяга здраво ръцете и краката на звездата с въжета – толкова силно и стегнато, че крайниците й се разкъсват. Звездата се събуждала обляна в студена пот. Била убедена, че дяволска сила иска да я обладае и това превръщало дните й в мъчително очакване на поредния кошмар. Когато Лейди Гага споделила страховете си с Дийпак, той я успокоил, че нищо такова няма. Единственото, което можело да я спаси, било усилието да приеме собствената си лудост, да я опознае и да се опита да я преодолее.

Дийпак Чопра е най-влиятелният човек в живота ми, признава звездата. Той вероятно е единственият авторитет, когото тя признава и когото е готова да слуша. 25-годишната екстравагантна изпълнителка отскоро има собствена социална мрежа – littlemonsters.com, в която феновете й вече са повече от 18 милиона. С тях, наричани „малки чудовища”, тя споделя плановете си за предстоящи турнета.
Марта Савова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: