Читателите на Chudesa.net са изключително активни в коментирането, като последният повод за такива бе статията „Има духове! С приятелка ни се случи най-страшното нещо в живота!

Ето какво пише читател по повод на друга наша читателка, имала досег с духове:

духове-демони
Има най-различни демони! Това са т.нар. нечисти духове

„То е ясно, че това са демони или така наречените „нечисти духове“, които плашат хората. Има ги най-различни. Именно затова хората трябва да са покаяли се християни и да се уповават в Бог, Господа Иисус Христос, за да не ги сполетяват такива нечисти сили в живота им, понеже наистина не са шега работа, особено за незнаещите и невежите, които се плашат от тях и не знаят как да се справят, нито знаят, че това са демони и духове, които могат да бъдат изгонени само в името на Иисус Христос и чрез кръвта на Исус! Всички други опити за освобождение от тях просто водят до атаки от по-висшестоящи демони в йерархията на Сатанинското царство и до още по-страшни преживявания, „мъртвеж“ и заблуди! Възползвали са се от невежеството Ви, за да Ви всеят страх! Да знаете, че има освобождение в името на Иисус Христос! Първо – няма да Ви доближат и второ – няма въобще да се впечатлите от тях, каквито и да са!“, пише читател под статията Има духове! С приятелка ни се случи най-страшното нещо в живота!

Уважаеми читатели, Вие също може да коментирате, изказвайки своето мнение или да ни изпратите своята лична или друга любопитна история, която ние ще публикуваме. Виж повече ТУК>

Боян Петракиев
сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: