Гадателката Джуна притежава красива възрожденска къща в благоевградското село Ковачевица

Покойната Джуна идвала тук за да се изолира от целия свят. Това твърдят местните хора и шушукат, че имота от месеци тъне в бурени и никой не е виждал портата да се отваря.

Според други слухове истинският собственик на този прекрасен имот е не кой да е, а руският Президент Владимир Путин, написа вестник „Уикенд“.

Според местните хора Джуна закупила селския имот към края на 90-те години. Дебел зид огражда къщата, зад който сега са избуяли бурени и са скрили площадката за хеликоптери, която гадетелката построила в имението, тъй като е висш офицер от КГБ.

Легенди се разказват сред местните, които твърдят, че никога не са виждали такива яки охранители, които охраняват палата на руският феномен Джуна. Облечени в черно момчетата се грижели за нейното спокойствие. Само, че селяните от Ковачевица на са срещали нито зървали великата рускиня. Разказват се истории, че пророчицата няколко пъти се среща тайно с бившето партийно величие Тодор Живков, а и с много други хора от елита.

Джуна, която умря през юни тази година мислела да отдъхва през лятото в имота си в България, твърди Папа Жан художникът, езотерик.  Според него Джуна била избрала месеците юли и август за своята ваканция, само, че съдбата реши друго, твърди Папа Жан.

Художникът разказва, че руският феномен Джуна предрича идването на власт на американският президент Барак Обама и българският премиер Бойко Борисов. Пророчицата споделила на Папа Жан, че в САЩ ще изберат за президент цветнокож за първи път. А пак според нея в България ще управлява генерал. Името и фамилията на българския премиер буквата „Б“ ще се повтаря. Това са твърденията на художника Папа Жан.

 

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: