Ето ТАКА трябва да посрещнете Годината на Змията!

Ако посрещнете годината на Змията в нейните цветове, ви очаква благополучие

Според китайския календар настъпва годината на Змията. Смята се, че ако се посрещне новата година в нейните цветове, тя ще донесе благополучие, късмет и успехи.

Според източните народи змията е добра, умна, мъдра и дори се смята, че е красива, затова често се сравнява с жената. И у нас също някои жени са сравнявани със змии, само че признатите им качества са коренно противоположни.

2013 е година на Змията

За да спечелите благоразположението на Змията, облечете се подобаващо. Нейните предпочитани цветове са зелено, тъмносиньо, сиво, бели и черни люспи. За дамите е добре облеклото да бъде по-женствено, като подчертава формите им. Подходящи са бижутата с брилянти, аквамарин, черен опал и нефрит. Празничната вечер прекарайте в тесен семеен кръг – тихо и спокойно, тъй като змията не обича резките движения и шума.

Настъпващата година ще премине под знака на Черната Водна Змия. Характерни за нея са колебливостта и нестабилността. Трябва да се обмисля внимателно всяко действие или решение. Под знака на Змията са родените през 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 и 2013. За тях 2013 година обещава плавни промени и активен социален живот. Успехът ги очаква само ако се концентрират и действат открито. С присъщата на Змията дисциплина, преодолявайки колебанието, родените под знака може да получат големи придобивки.


Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Ето ТАКА трябва да посрещнете Годината на Змията!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ето ТАКА трябва да посрещнете Годината на Змията!

  1. затова често се сравнява с жената 😀 😀 😀 е тва ме уби.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *