Луната ни съветва кога да пазим диета и кога да се подложим на операция

Може да ви се стори странно, но с Луната можем да се съветваме за всеки ден от годината кой е най-подходящият период за лечение, хирургични интервенции, диети, пречистване на организма, козметични процедури, както и за ремонтни дейности вкъщи – пише в. „Преса”.
Почистването на кожата примерно има най-благотворен ефект при намаляваща Луна, особено ако се обработват възпалени места, пъпки и други подобни. При последната четвърт почти не остават белези.
Ако сте решили да отслабвате с диета, направете го по време на намаляваща Луна, защото готовността на тялото да се пречиства е по-голяма. Поемайте много течности, защото всички органи, които се пречистват от отровите, в този момент се натоварват силно. Тялото се пречиства особено трайно и при новолуние, а при пълнолуние особено добре приема всички поети от него вещества.

Луна

Пълнолунието на Луната носи конфликти и катастрофи

Ако съществува възможност да избирате ден за операция, то добре е да се подложите на интервенция при намаляваща Луна. Неблагоприятно е времето на нарастващото светило. Имайте предвид, че колкото повече наближава пълнолуние, толкова по-неблагоприятно става то за хирургически интервенции. Самият ден на пълнолунието има най-силно отрицателно действие във всички сфери. Тогава сме податливи на конфликти, агресия и се случват най-често катастрофи, бедствия и инциденти.
Мийте прозорците в къщи в период на намаляваща Луна. Тогава ще са ви необходими само няколко капки спирт във водата.
Същият период на намаляване на Луната е подходящ и за отстраняването на зъбен камък. В същия този период поставяйте коронки и мостове.

Основните фази на Луната са 4 – започва от новолунието, после се появява тънкият сърп, който постепенно се увеличава до първа четвърт и нараства до пълен диск – пълнолуние. Средва намаляване на Луната (последна четвърт), докато изчезне.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: