Читателка на Chudesa.net написа личната си история, която е преживяла, пишейки под статията „Видях Дама Пика в огледалото на дъщеря ми, това не е просто безобидна игра!“

Оригиналната публикация е ТУК!

И аз като малка (на около 15) бях с братовчедка ми, даже не беше нощем, ами 12 часа на обяд някъде, когато решихме да викаме Дама Пика от картите, но понеже не я намерихме, а открихме само някакъв поп беше не помня кой, завесихме, запалихме свещ и пред огледалото започнахме да го викаме, ако е тук да чукне на прозореца.

Приготвихме преди това вода, нали се пръска с вода, като се светне лампата, за да го изгониш… и след третото викане вече бях сигурна, че нищо няма да стане, когато се чуха 3 почуквания на прозореца.

Така се изплашихме, че даже и не ръсихме с вода, а братовчедка ми избяга извън къщата, аз като по-голяма останах да загася свещта и отидох в другата стая.

Седнах на леглото и вратата, която се отваряше доста трудно, но тогава сама се отвори.

нумерология

Чувала съм, че много трудно си отиват като дойдат, но друго не ни е плашило оттогава.

И запомнете всички карти са лоши, а не само Дама Пика, дори и цифрите!“, коментираха под статията „Видях Дама Пика в огледалото на дъщеря ми, това не е просто безобидна игра!“

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: