Гугъл неочаквано разсекрети цензурираните от тях участъци в Космоса

Гугъл разкри публично цензурирана и силно противоречива планетарна система.

Най-неочаквано бе решено подложените от търсачката на цензура участъци от Космоса да станат достъпни за всички в мрежата. Според мненията на много учени астрономи определени участъци от видимата част на Космоса са недостъпни за обикновените потребители чрез програмата Google Sky.

Тази цензура се прави с цел любителите на конспиративните теории да не узнаят за неудобни разкрития, които биха породили редица неудобни въпроси.

Изображението цензурирано от Гугъл

Изображението цензурирано от Гугъл

Години наред един от скритите от Гугъл участъци в небесния ефир крие голямо пространство. Някои астрономи твърдят, че на това определено място с определени координати се намира загадъчна планета, която съвпада изненадващо с описаната от Зекария Сичин Планета Х или позната още като Нибиру.

Нибиру е оприличавана на диск с крила, това може да се види в на снимките без цензура.

Тази загадъчна планета била позната от антични времена още от времето на Шумерите, които са знаели за Нибиру и за нейните господари Анунаки (Anunaki), смятани за родоначалници на съвременния човек.

нумерология

Зекария Сичин е известен писател, който застъпва теорията за зараждането на живота на Земята, чрез палеоконтакт , както е застъпник и на хипотезата за съществуването на Нибиру.

Зекария Сичин е световно известен със своите книги и различни статии, но и с разшифроването на открити древни шумерски таблици, които твърди, че е разшифрирал.

Хипотезата на Сичин за образуването на планетата  Земя твърди, че когато хипотетичната Нибиру, която преминава през нашата Слънчева система за период от 3600 години попада в сблъсък с друга хипотетична планета между Юпитер и Марс и от отломките при сблъсъка се формирала Земята, кометите и поясът от астероиди.

Близък кадър с разкритата мистериоозна Нибиру

Близък кадър с разкритата мистериоозна Нибиру

Най-изненадващ остава въпросът защо Гугъл изведнъж премахна цензурата за тази до скоро секретна част за наблюдение?

Тази загадъчна и доскоро скрита планетарна система може да се види на следните координати: 5 h 42m 21.0s 22° 36′ 45.7″

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: