Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Куче и стопанин - голяма любов
Куче и стопанин - една силна любов

За голямата любов между човек и куче (ВИДЕО)

Голяма любов между човек и куче датира от праисторически времена

Но сега ще станете свидетели на една истинска съвременна история за любовта между човек и куче. Героите са доц. Добри Димитров и неговото куче-водач Бизор.

ВИДЕО ТУК>

Куче и стопанин - голяма любов
Куче и стопанин - една силна любов

Друг пример за голяма любов между човек и куче. Куче порода немска овчарка беше обучено от своя стопанин да пазарува. Всеки ден то взема чантата за покупките, списък и пари. Само отива до магазина и после се завръща у дома, натоварено като истинска домакиня с всичко необходимо.

В живота съществува не само любов между човек и животно. Любовта между самите животни е пословично явление, което не е изненада за никого. Знаем за обичта на лебедите и гугутките.

Но има интересни случаи, когато животни от една порода се грижат за животно от друга порода. Един женски мастиф беше осиновил малко маймунче, което беше изоставено от неговата майка. Майката живее в зоопарк в Русия.

Женски булдог осинови шест съвсем малки прасенца и се грижи за тях като за родни бебета. Тази трогателна история идва от Германия.

В Япония пък след разрушителното земетресение едно куче се грижи за друго куче. Тази постъпка направи много силно впечатление на японците.

Също толкова силно, колкото и  друга история за две кучета. Едното куче рискува своя живот, за да измъкне свой пострадал събрат на магистралата.

Всички примери показват, че любов между човек и куче е нещо свещено, но и любовта на кучетата към другите животни е огромна!

Калинка Петрова

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *