Бащата на Георги Милчев–Годжи контактувал с Отвъдното, чест гост му бил соцлидерът Брежнев

Годжи не е наследил паранормалните способности и нито е медиум, нито ясновидец, сподели басистът на Ку-Ку бенд в предаването на Лора Крумова по bTV. Навярно тези способности се предават през поколение, предположи музикантът.

Годжи чул гласа на Брежнев от Отвъдното

В детските си години Гошко е бил свидетел на необичайни неща. Баща му призовавал от Отвъдното сенките на починали и контактувал с тях. Годжи си спомня за характерния говор на един от тези духове. Няма съмнение: духът на Леонид Брежнев е идвал, призован от баща му, пише pravda.bg . Специфичната замяна на „Х“ с „Г“ в говора на бившия съветски ръководител се е врязала в паметта малкия тогава Гошко. Дарбата на неговия баща се пазела в тайна и помагала за добро. Преди много години майка му се спасила от трагична случка, предупредена от ясновидеца у дома си, спомня си Годжи.

Георги Милчев като малък имал и задочна среща с Ванга. Като дете някакъв мъж го замерил с нож в детската градина и малкият Георги се стреснал много. Започнал да ходи насън и уплашил всички. Тогава неговата баба отишла при Ванга и получила съвет: „Кръстете го!“ В ония години властта не гледала с добро око на вярващите. Тайно от всички ритуалът бил извършен и чудото станало!

нумерология

Може би дарбата се предава през поколение, смята дясната ръка на Слави. По-малкият му син изглежда е наследил паранормалните способности на дядо си. Едва на 3 годинки, наследникът шокирал всички в къщи с необичаен разказ:„АЗ ви избрах за родители!“ обяснило хлапенцето. После заразправяло за едно безкрайно поле, където ТЕ били събрани. Всеки си избрал родители, минали през тунела със светлината и ето: родило се детето! След години Годжи попаднал на „Пътят на душите” от Майкъл Нютън и се сетил за разказа на синчето. Много въпроси остават без отговори, призна си Годжи, но навярно така е по-добре за душите.
Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: