Гласове от ада се чуват там, където се пресичат паралелните светове, разказват изследователи

Гласове от ада извират от пещери, изоставени замъци, кладенци или необясними дупки. Специалисти разказват, че техните проучвания сочат, че това се случва, когато се пресичат паралелните светове.

Те са установили десетки тунели, които водят директно към ада. Няколко такива входа са засечени в Австралия, други в Америка. Изчезналите хора в тези райони съвсем не са рядкост.

Много от тях са именно учени, които проявяват интерес към тайната на тези места, но мисията на някои не е била успешна, поради простата причина, че те никога не са се завърнали от там.

гласове от ада

Гласове от ада извират от кладенци, където се пресичат паралелни светове

Мистериозна смърт от старост

Бездънен кладенец на остров Тилос вече е успял да умори местен селянин, който влязъл да го почисти. 32-годишният Йоанос се екипирал подобаващо с костюм за престой във водата, която въпреки горещото време е постоянно ледена.

Група от няколко души му помагала отвън да се изхвърля тинята с кофа. След около час се чуло бясно чукане по металния предмет, Йоанос напирал да бъде изваден моментално. И когато това станало, той се проснал полужив на земята, с побеляла коса.

Медиците го върнали в съзнание, но само за кратко, човекът починал и само той си знае на какво се е натъкнал вътре. Всички признаци сочели, че той си е отишъл от старост, писа изданието burgasnews.com.

нумерология

Проклятието на кладенеца

В Калининградска област в Русия са се чували стонове, които могат да накарат всеки да настръхне. Двама души, които са били свидетели на това, ги описват точно като гласове от ада. Николай и Михаил са разкопали десет метра под земята, за да създадат кладенец.

Когато започнало да става по-дълбоко, те осъзнали, че човешките писъци и звуци, съвсем не са плод на въображението им. Побягнали в ужас и повече си казали, че няма да доближат проклетия парцел. Преди няколко години обаче, Николай все пак се престрашил и се спуснал към дъното заедно с още двама приятели.

Изпод краката им отново всичко се тресяло от мъчителното виене на странни същества. Резултатът бил сърдечен пристъп за Николай, който този път не издържал на страха и на покъртителните гласове от ада.

Замък поглъща хора 

В Шотландия се намира замък, който често привлича приключенци и любопитни. Собственикът на зданието в Комкриф го закупил по същата причина, бил привлечен от мистиката и екзотиката. В подземията открил книги по алхимия и магия, което донякъде възвърнало инвестицията му.

Роберт разказва, че веднъж се задържал там повечко и изведнъж бил заслепен от син сноп светлина, придружен със странни звуци. От портрета на стената го гледала фигура, която сякаш оживяла. Той се приближил, а тежката картина рухнала върху него и го ранила сериозно.

След това започнали да се носят легенди и да прииждат посетители. Две дами, които също имали дързостта да стигнат до подземията буквално се изпарили във въздуха. Нито полицията, нито друг успял да ги намери, а медиуми били категорични, че в замъка има врата към други светове.

Адски стенания в къща 

Руснак от Брянска област също споделя своите перипетии. Преместил се да живее в нова къща със семейството си и почти всяка вечер чувал вопли на жена. Те преминавали в някакво истерично ридаене, което плашело всички.

Димитър излизал и оглеждал двора на дома си, но така и не разбирал какво става. Веднъж попитал съседката и тя го шашнала с обяснението. По думите й две момичета се появявали и влачели в ръцете си труп, а на средата на поляната имало отвор, от който идвала светлина.

Други хора от селото потвърдили историята, те допълнили още, че навремето под къщата, се намирал кладенец, от който през нощта постоянно се чували крясъци или така наречените гласове от ада

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: