Интервю от Отвъдното  Георги Илиев

Направено на 27.8.2011г.

Георги Илиев говори от Отвъдното!

Георги Илиев говори от Отвъдното!

Евелина Лютова: Приех с удоволствие предложението от в-к „България днес” с огромно удоволствие,защото много  от духовете на починали хора искат по някакъв начин да се свържат с живите  си роднини  и да споделят интересни факти от техния живот, които са били скрити.  До момента това го правех с духовете на клиентите ми, които идват в офиса ми  по повод ясновидство или здраве. Те даваха ценна информация на своите роднини  и ги предупреждаваха за опасности.

Останах приятно изненадана , когато направих първия спиритичен сеанс  с г-н Андрей Луканов. Не знаех дали ще се отзове  на моята молба за комуникация и затова направих своята молитва  за призоваване на Архангел Михаил. Той ми доведе  духът на г-н Андрей Луканов , с когото  поговорихме  изключително спокойно и приятно . Във вестника  не може да се пише всичко от сеанса, затова тези цели  интервюта от Отвъдното  ще бъдат издадени  в книга .

Поредният убит бос сам пожела да каже интересни факти от неговия живот, които будят съмнение все още сред  живите. По принцип от вестника ми дават въпросите, които задавам по време на спиритичните сеанси. Духът на Жоро Илиев, една седмица преди самия сеанс, ме посещаваше и денем и по време на сън . Затова  освен на предварително зададените въпроси от редакцията,  ще има и информация, която самия бос пожела да се знае от всички хора  – негови приятели , „приятели ” и най-вече  хората, които неистово са го мразели и все още мразят.

нумерология

Приживе  не съм се познавала с Жоро и Васил Илиеви  независимо, че сме от един град- Кюстендил. По това време аз живеех и работех в София. Моите родители имаха крупен бизнес, който  не е  бил притесняван от действията на братята.  Не съм предубедена  и нямам лични причини да обичам или мразя босовете.

– Гледате ли „Под прикритие“?

Г.И.   Ние тук  в Отвъдното нямаме време да се занимаваме и гледаме  каквото и да било от земните удоволствия – филми и всичко, което е любопитно за живите. Ние просто знаем нещата и събитията само като насочим внимание в една или друга посока. Що се отнася до въпроса дали зная за филма „Под прикритие”- Да зная . Има много истини и измислици.

Евелина Лютова

Евелина Лютова

– А мачовете на „Локо“ (Пд)? Емил Наков справя ли се с отбора без вас? Преди време имахте властта да върнете в националния отбор дори Христо Стоичков, когато той се отказа от него, заради новия треньор Христо Бонев. Гледате ли националния ни отбор сега?

Г.И. Както казах  вече  да се интересувам от делата , които не сме довършили по време на земния си живот, не е приоритет в това измерение и честно казано не ме интересува. Освен това нямаме право да се месим в живота и в  съдбата на живите. Всеки си има път, който да извърви и да си научи земните уроци. Те се учат само с грешки. Предполагам разбрахте това, което  нямам право да кажа директно като отговор.
– Наричат ви „лошото момче на бизнеса – буен, невъздържан и особено агресивен“, такъв ли сте?

Г.И.    Да – бях такъв . Така си научих моя земен живот. Сега съм кротък като агънце…
– Заради честите побои, печелите прозвището Бесния в ъндърграунда. Съжалявате ли за нещо или някой, който безсмислено жестоко сте пребили?

Г.И.    Сам избрах да се преродя в такъв какъвто бях. Знаех , че ще бъда убит млад. Не съжалявам, че съм следвал моя път в живота, избран преди да се родя . С моето поведение съм дал житейски урок на тези,  които сега са добри, но в предишен живот са били лоши .
– Например, какво ще кажете днес на Слави Бинев, който жестоко пребихте през 2000 г.?

Г.И.    Слави е симпатяга и е много готин тип. Той вече знае какво да прави и не… Трудно му стават нещата, но е умен и ще се справи с много предизвикателства в живота. Зимните месеци унива, но има какво  и кой  да му поддържа  желанието за още…
– Какво ще кажете на хората, които ви целуваха ръка от страх или за прошка? Парите важни ли са там „горе“? А властта?

Тук пари и власт няма  и не ни трябват.  Тук има само ЛЮБОВ , това което хората разбират по коренно различен начин. Тук е красиво!  Власт има само на Земята в умовете на хората. Всичко е свързано с желанието да се подсигурят в живота, но малко са хората, които разбират, че властта и  парите не могат да се донесат тук. В това измерение на живот,  ценностите, които може да донесе човек със себе си. е опитността  от живота.  Най-ценното е отново казвам БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ. Това донасяме Тук. За съжаление аз донесох малко  любов със себе си

– Искам да кажа, че колкото обичах там, хиляди пъти повече обичам тук. Моите мили хора сега го чувстват от време на време, като нежна ласка  покрай дясната си буза. Когато се погалят всички мои близки по дясната си буза  – това съм аз. Така показвам, че винаги съм до тях, когато потрябва  и мога да им помогна да вземат правилното решение.

– Знаете ли, че звездата от „Стъклен дом“ – Асен Блатечки, участва в клипа на песента на вашата любовница Глория – „Крепост“. Дълго време бяхте влюбен в нея и не само, защо затваряхте „в клетка“ жените, които харесвате?

Г.И.    Клетка ама златна … Бях възпитан от моята среда – моето да си е мое, а чуждото пак мое. Затова действах  по този начин. Сега виждам, че е било абсолютно излишно, но  това си беше моя избор – да бъда лош в този кратък живот.

– Защо делото за убийството ви, в което са разпитани над 500 души и всички подземни босове, остава неразкрито?

Г.И.     Не забравяйте, че не съм сам и много от моите приятели и врагове  са още сред  вас  – хората. Те нямат интерес да се разкриват всички спекулации и игрички.
– Следователи твърдят, че Илия Павлов и вие сте убити от един и същ човек – руски наемен убиец. Те смятат, че това е така, защото и двете убийства са извършени от един тип оръжие и двамата босове загиват от един единствен куршум, изпратен точно в сърцето.

Г.И.    Има точни момчета и им плащат много за това ….Нямам право да казвам цялата истина. Само искам да знаете, че  този, който поръча нашите убийства, е по-богат от нас взети заедно.

– Какво си спомняте от 11-те години зад решетките, когато ви осъждат за групово изнасилване на германка. В групата е бил и братът на Наско Сираков – Пламен, но той успява да се измъкне по-рано, заради връзките на баща им – Петко Сираков (шампион по борба). Вярно ли е, че от тогава думата „затвор“ е била табу за всички около вас?

Г.И.    Било…  там се научих на  някои „гимнастики”. Кой се отървал – здрав да е . В крайна сметка всеки някога си го получава – както аз, така и вие!
– „Приятелите на Жоро му изядоха главата“, казват от СИК месеци преди да бъдете застрелян в Слънчев бряг?

Г.И.    Предатели има навсякъде и винаги ….
– Как си обяснявате, защо не дойдоха уж приятелите ви година след смъртта ви, а само 60 човека и то най-близки роднини, бяха на панихидата, организирана от съпругата ви Мая?

Кой го боли за един „голям разбойник”…. Това няма значение за мен…
– Кой е основният наследник на парите ви – Мая, племенницата ви Мариана?

Г.И.    Знае се всичко по този въпрос до огромна степен. Мая е моята  наследница. Тя е достатъчно умна, за да управлява част от кървавите пари. Характерно е, че тя с друг подход управлява бизнеса . Аз й помагам често, но не по моя метод приживе. Помагам така, че  по някакъв начин да изплатя моите  дългове към хора, към които съм  прегрешил и съм бил лош.
-Знае се, че наскоро сестра ви роди още едно дете. То ще промени ли завещанието?

Г.И.      Сестра ми е голяма сладурана. Особена е, но такава трябва да бъде. Често  си говоря с нея по време на нейния сън , но тя не помни  понякога. Давам  й знаци  какво да прави. Направлявам живота й, за да не сбърка. Бащата на малкоток, лично аз го насочих  към сестра ми, защото  той е достоен  за нея.  Малкото  често ми се усмихва и те се чудят  на кого се смее. Е-на мен  ми се усмихва, защото ме вижда  независимо, че се явявам като дух. Тя, той и то заслужават да са щастливи и сега като четат тези редове, нека се замислят  за някои знаци, които им подавам в живота и да знаят, че са от мен.

– Коя според вас е основната версия за убийството ви? Според полицията версиите са осем:

1. Сблъсък на интереси с Емил Кюлев и сикаджиите; 2. Гръмнали са ви заради заловени в Испания 820 кг кокаин; 3. Сблъсък с варненската групировка ТИМ; 4. Отмъщение за взрива в Обзор, където загинаха жената и детето на Рали Пенков, арендатор на местния плаж; 5. Руска група, чийто интереси сте „настъпили“; 6. Азиатци ви „поръчват“, заради футболни залози – т.нар. „черно тото“; 7. Босове в България се отказват да ви плащат лепта и желаят смъртта ви; 8. Интереси в туризма.

Г.И.    Всички версии са в основата , но не основни. Аз бях  Голям Бос, но бях трън в крака на друг по-голям от нас – българските босове. Някои от нас вече сме тук в Отвъдното, други са все още при вас-живите. Всеки, който дръзне да настъпи интересите на Големите, ще дойде по бързата процедура при нас.

– Приживе отношенията с брат ви Васил бяха сложни. Там горе заедно как се разбирате?

Г.И.    Тук сме си  истински братя и приятели, за разлика приживе.  Той също много иска да  си поговори с Вас  и чака спокойно своя ред.

– След всяка поредна изневяра сте купували по една къща или кола на жена си Мая. Така купихте и яхтата „Маями“. Упреквате ли се за нещо преживяно тук долу?

Г.И.    Някои не купуват нищо, други купуват букет цветя, а аз съм купувал това, което съм мислил, че ще изкупи осъзнатата ми вина. Аз обичах много Мая! Сега я обичам още повече! Това беше начинът ми да и кажа: „Да, изневерих, но много те обичам!” Няма лошо в това!  Не се упреквам за нищо. Не съжалявам за нищо.  Виновен съм според човешките закони. Това бе моят избор  на житейски път. С този живот аз получих много голям опит по пътя към съвършенството на моята душа. Тук имам още духовна работа за  усъвършенстване . Следващото ми прераждане ще бъде  в жена, която ще бъде малтретирана от родителите си и  ще попадне  на съпруг изверг. Отново ще  имам кратък живот, в който ще продължа да си донаучавам предишния живот урок по търпение.

Моля за прошка  всички, които съм наранил и най-вече моята майчица!
Жоро Илиев

За контакт с Евелина Лютова  GSM  0896 09 08 50 всеки ден от 15 до 23 часа

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: