Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Гадателката Елка Стефанова: Съдбата определя раждането, брака и смъртта

Повече от 23 години ясновидката Елка Стефанова от Велико Търново се занимава с восъколеене

Елка Стефанова„Човек, който не може да разкодира негативите, а се опитва да направи това само чрез восъка, може да навреди на много хора. Дори и на самия себе си. Въпросът не е само да разтопиш восъка и да го излееш. Човек трябва да бъде много чист, много морален, много етичен, за да дръзне да помага на хората. Трябва да е уредил добре своя личен живот, за да дава професионани консултации” – разкрива гадателката Елка Стефанова.

Тя е дипломиран и практикуващ магистър психолог. Още като ученичка можела да каже минали и бъдещи събития на съучениците си, само като ги хване за ръцете и ги гледа няколко секунди в очите.

„Когато се разхерметизира астралното тяло на човека, то трябва да се затвори. Защото всяко навлизане в биополето на човека е една космична операция. И ако тази операция се прави от непрофесионалисти, сами разбирате, че опасността е налице” – съветва Елка Стефанова.

„Има три неща, които са точно определени по съдба – кога да се роди един човек, кога да сключи първия си брак и кога да си отиде от този свят. Но по въпроса кога напускаме тази земя, мога да кажа, че всяка душа си избира седем смъртни точки за времето и начина на напускане на физическото тяло” – разкрива Елка Стефанова.
бутони към социални мрежи

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Как се прави черна магия за смърт?

Черна магия за смърт със сапун, с монети и копанарска магия. Как се прави?

Как се прави черна магия за смърт? Бърза магия за смърт със сапун. С монети. …

3 Мнения

  1. Angelina Sugareva

    Mnogo se radvam che lichno poznavam Elka, strahoten CHOVEK E!

  2. Донка Динева Жечева

    Добра фантазия имате, но казаното не се покрива с реалността.Използвате понятия за които не давате елементарти, простички обяснения.Какво е астрално тяло?Какво е биополе?Знаете ли , че има хора, които нямат биополе! Какво казвате за тях?Кажете какъв процес става при восъколеенето, защото тогава вие присъствате, още един човек, земята въздейства, космосът въздейства.Има много въздействия !Проблемът е, че хората са неуки и други им оскубват парите!

  3. hodih pri takava.lq mi vosak ,vodi ot vosak me kara da pia vsqkakvi prostotii i nishto ne mi pozna i glavobolieto mi si ostana i dori nastapiha o6te po golemi problemi.ne vqrvam na takiva hora izobshto.istinski gledach koito poznava i iska da pomaga ne vzema pari ot horata za tazi darba primerno koiato Gospod mu e dal.grehota e da se gleda v badeshteto,dori i v Bibliata go pishe

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *