Gadaene S Kihane

Кихане по час. Гадание: Кога кихавица е на любов и кога някой мисли за теб?

Мистично гадание за кихане по час и ден от седмицата. Интересно: Кихавица на любов или просто някой мисли за теб? Ако кихнеш 2 пъти или 3 пъти? Какво означава кихането? Таблица и гледанка “Кихавица”.

Избери ден и час, в които си кихнал, и виж каква е истината!

[forminator_form id=”363238″]

Знаете ли, че кихането се предизвиква от по-висши от нас сили? С негова помощ Вселената, Съдбата, Ангелите ни изпращат своите знаци на подкрепа или предупреждение.

 • Как се гледа на кихане? Само единичните кихания са знаци Отгоре. Не се тълкуват множество кихания поради настинка или вирусно инфектиране. Гледайте си, когато сте здрави.
 • Как се тълкува? Кихането се тълкува по два показателя – ден от седмицата и час от денонощието. Дори при нощно събуждане, вижте часовника и си отбележете времето.

За нашия калкулатор по-долу е важен часовият отрязък. Например: кихнали сте в 14.25 часа в понеделник. В калкулатора ще въведете ден: понеделник, час: 14.00 – 15.00.

Проверете какво ви казва Вселената! Въведете данните в калкулатора, за да прочетете посланието за вас.

Калкулатор

Ангелите – хранители и водачи, които ни съпровождат, нямат директен контакт с нас. Те ни говорят индиректно чрез знаци и символи. В таблица систематизираме най-често ползваните начини да се предават указания и напътствия Отгоре.

Начини за комуникация с фините светове
Метод Какво представлява
Потрепване на окото Очите „играят“, когато предстоят специални промени в живота. Дясното показва хубави новости, лявото е за предупреждение
Потрепване на лицето Ангелите говорят, като „дръпват“ леко челото, веждите, бузите или ъгълчетата на устата. За всеки елемент има отделно тълкувание
Потрепване на тялото За послания се използват и големи части на тялото, по-често раменете и крайниците
Кихане Висши сили провокират кихане в определен момент, по който разчитаме отправеното послание
Еднакви и симетрични числа Ангелите насочват вниманието ни към специфични числа от околния свят, които представляват числови кодове

Гадаене по часа на кихане. Как работи

Кихането е начин да ни се привлече вниманието. От нас зависи дали ще разчетем посланието или ще го подминем. През изминалите векове ясновидци и магове са събирали информация от този начин на общуване с финия свят и са систематизирали изпратените послания по дни и часове. Ние използваме техните знания, като сме ги въплътили в модерна форма – онлайн калкулатор.

Ангелите ползват кихането за бързи послания относно скорошни събития. Предсказаното ще се случи в рамките на текущата седмица.

Нищо, предсказано чрез кихане, не е съдбоносно. За съдбоносни послания Висшите сили ползват други методи, с които внушават сериозно отношение и водят до сигурно ответно действие.

Kihane-01
Гледайте си по час и ден на кихане

Кихавиците са предупреждения за леки неуредици в живота, за пречки и препятствия, които са част от нормалното ежедневие на всеки човек. Също така чрез тях ангелите ни хвалят и ни окуражават, показват ни светлина и бъдещи радости, за да подкрепят усилията и волята.

Кихане, когато някой мисли за теб

Човек киха, когато към него бъде изпратена изобилна чужда енергия. Тази енергия не се възприема на момента. Част от нея „прелива“ навън и това е кихането – изхвърляне на непоетата енергия.

Подобни вълни от енергия ни изпращат нашите безплътни хранители и водачи, които са ни дадени да ни следват и да ни помагат във въплътения живот. Има и друг източник на мисловни вълни – това са хора, които силно и целенасочено мислят за нас.

Да сме поставени в центъра на мислите на друг човек е повод за активно внимание от наша страна. Човекът може да мисли добро, може да мисли зло. Каквото и да мисли, той се намесва в твоята аура, а скоро ще се намеси и физически в живота ти. Бъди готов за това. Кихането те предупреждава, обръща ти внимание.

Как да различим дали кихането идва от човек или от безплътна сила? Когато човек мисли за нас, в момента на кихането ние ще помислим за него. За това помагат пак нашите ангели – те ни поднасят образа на човека, за да ни подготвят и предупредят.

 • Други знаци, че някой мисли за вас. На подсъзнателно ниво ние възприемаме енергията от другия човек и реагираме на нея. Обикновено ни залива неочаквана емоция или сънуваме ясновидски сън. По-чести физическите признаци са зачервяване на бузите или ушите („горят ми“) и появата на сърбеж без видима причина;
 • Вярно ли е, че ако мислиш за някого, той мисли ли за теб? Във Вселената обменът на енергия е естествен. Не е възможно енергията да тече еднопосочно. Ако някой мисли за теб, и ти непременно ще се сетиш за него. Ще те подсети неговата енергия, стигнала до твоето поле. Обратното също е вярно – ако внезапно се сетиш за някого, то със сигурност този човек в момента мисли за теб. Няма нищо случайно, това е квантова физика;
 • Усещаш ли, когато някой мисли за теб? Да, усеща се. По-трудно е да се определи дали другият мисли с добро или с лошо. За това са създадени и гадалките – в помощ за правилното тълкуване.

Напишете мнението си за резултата от гаданието и вижте какво казват и другите, които са го ползвали, ТУК! Познахме ли? Какво още искате да добавим към него?

Кога кихавица значи любов?

При директен контакт между двама души внезапната поява на кихавици може да показва любов, по-точно – сексуално желание. Ако по време на среща някой постоянно киха, без да е алергичен или простуден, значи той фантазира за по-нататъшния развой на отношенията.

Връзката между кихането и сексуалните фантазии е открита от британски отоларинголози. Те са изследвали и доказали, че често мислите за секс провокират кихане. Това не е феномен, а древен механизъм, който при някои хора все още действа.

Тълкуване по брой кихавици

Според едно тълкуване, броят на кихавиците също носи информация – но само ако е до 7 пъти. Повече от 7 кихания означават само болест.

 • Ако кихнеш 2 пъти едно след друго, значи някой говори лошо за теб, клюкарства те, издава твоя тайна;
 • Интересно: Ако кихнеш 3 пъти, е на добро. Хвалят те или те препоръчват. В момента заемаш изгодна позиция;
 • Четири кихания: на любов е, някой те харесва и подчертано мисли за теб;
 • Пет кихавици говорят за пари – не много, но все пак ще те зарадват;
 • Шест кихания са на придобивка – ще ти подарят нещо хубаво;
 • Седем кихавици говорят за голям късмет, силна протекция над тебе, надеждна защита и попътен вятър.

Според друго вярване четният брой кихания е за добро, нечетният – за лошо.

Какво означава кихането?

Има система, според която кихането се тълкува не по времето, а по мястото и ситуацията.

Kihane-06
Причини за болестно кихане, по което не се гледа

Ето някои по-чести случаи и как те се тълкуват.

 • Кихане на маса, по време на хранене – настойчиво говорят за теб, критикуват те и ти притесняват душата. Изпитваш вътрешно напрежение и неразположение поради агресивното въздействие на чужда недоброжелателна енергия;
 • Кихане в банята, в басейн или море – взели са те на мушка, но твоят дух се съпротивлява и се изчиства от външната намеса. Той използва водата, за да изкара нежеланата енергия от фините ти тела;
 • Кихане в леглото при събуждане – на хубаво е. Денят ще е спокоен, хармоничен и благополучен. Твоят ангел те поздравява и те окуражава да действаш по сърце и душа;
 • Кихане по време на работа – внимавай за недоброжелатели, внимавай за своята безопасност. Такова кихане е за изостряне на вниманието – може би задрямваш или си свалил защитите;
 • Кихане преди път – четен брой е на хубаво, нечетен брой е предупреждение за опасности и трудности;
 • Кихане в деня на сватбата – на семейно благополучие, любов и отлични отношения е.

Гледанка-кихавица, таблица-списък

Разпространен начин за гледане е според часа и деня на кихане. Казват, че в нощните часове кихането е за отношения и любов, в сутрешните часове – за работа, по обед – за семейството, следобед – за приятели и врагове, а вечер – за нови интересни изживявания.

Гледането по минути пък казва, че в началото на кръглия час ни говорят за нови начинания и промени в живота, към 20-та минута идват известия за работата и финансите, към 30-та минута – за инвестиции и благосъстояние, към 40-та минута – за семейството, а в последните минути от часа – за чувства, емоции и отношения.

По-долу публикуваме съвсем точни тълкувания по ден и час, които са изведени в резултат от десетилетни наблюдения и канализиране на информация от фините светове.

Час на кихане: Понеделник
 • 00.00-01.00 – Роднина или приятел се нуждае от теб, от твоя съвет и морална поддръжка. Не отказвай, и ти ще бъдеш възнаграден!
 • 01.00-02.00 – Приятно известие пътува към теб. Ще ти помогне да решиш някои натрупали се проблеми. Битовите въпроси ще минат на заден план, животът става по-вълнуващ.
 • 03.00-04.00 – До края на тази седмица твоя познат ще направи стъпка към теб и ще ти каже нещо откровено. Бъди готов за романтика, признание, значим подарък или прекрасен комплимент!
 • 04.00-05.00 – Вселената те предупреждава за леки трудности в работата. Ще се оправиш по-лесно, ако се отстраниш за малко. Вземи си почивка!
 • 05.00-06.00 – Престани да мислиш за минали неща, да съжаляваш и да премисляш. Стани, изтръскай се и продължи с гордо вдигната глава. Заслужаваш го!
 • 06.00-07.00 – Това кихане е реакция на прах. Не търси скрит смисъл и тайни знаци. Бъди здрав!
 • 07.00-08.00 – Вселената те подсеща за радостите на живота. Поощрява се за нови емоции, радости събития, ярки моменти. Позволи си нещо приятно, иди на екскурзия, на поход, сред приятели!
 • 08.00-09.00 – Ти си изтощен емоционално и нямаш сили за нови проекти. Трябва ти да презаредиш.
 • 09.00-10.00 – Не се намесвай в чужди ситуации, не давай мнение за други хора. Превключи вниманието си към себе си и своя живот. Имаш шанс за страхотни промени!
 • 10.00-11.00 – Започва седмица с ярки моменти с противоположния пол, интерес от нов човек. Позволи на трепетното чувство да те докосне.
 • 11.00-12.00 – За теб мисли красив, интересен човек от твоето средно близко обкръжение. Ти не забелязваш, непременно се огледай.
 • 12.00-13.00 – Скоро ще те поканят за нещо хубаво. Не отказвай, не се плаши. Ще е приятно и има потенциал за бъдещето.
 • 13.00-14.00 – Мислиш за човек, който е равнодушен. Подсказваме ти да превключиш вниманието си към друг. Не зацикляй върху несподелени чувства, животът е кратък!
 • 14.00-15.00 – Тази седмица се въздържай от говорене, защото твои думи ще ти навредят. Запази мнението за себе си.
 • 15.00-16.00 – Бурно веселие, отлично настроение, радостни промени. Позитивите ще те следват по петите. Такива дни са голяма рядкост.
 • 16.00-17.00 – Сега не ти достига решителност и доза нахалство. Не се бой да действаш, да сграбчиш ситуацията. Тя ти е жизнено необходима.
 • 17.00-18.00 – Ако тази седмица си позволиш да се довериш, ще те предадат. Не казвай тайни, нито компрометиращи те факти.
 • 18.00-19.00 – Мисли и тогава действай. В момента някои неща са объркани в живота ти, но неприятният момент вече отминава.
 • 19.00-20.00 – Един човек постоянно мисли за теб. Ти не го виждаш, пропускаш знаците от него. Този човек се страхува да се разкрие, докато не се увери, че ще отговориш с взаимност.
 • 20.00-21.00 – Хора от далече се канят да те посетят, без да те предупредят. Скрий неудобството си и ги приеми радушно, няма да съжаляваш.
 • 21.00-22.00 – Очакват те някои дискомфортни ситуации. Ако не се съпротивляваш, ще минат бързо и минимално травмиращо.
 • 22.00-23.00 – Съдбата иска от теб да намериш компромис и баланс, да бъдеш миротворец, да съхраниш добротата и отношенията.
 • 23.00-24.00 – Тази нощ ще имаш ясновидски сън. Приготви се да запишеш детайлите и ги търси в реалния живот.
Ако кихнеш във: Вторник
Kihane-02
Кихането е послание и през деня, и през нощта
 • 00.00-01.00 – За необвързаните значи дълго чакана среща, вероятно ще има и целувки. За обвързаните значи подобряване на отношенията, отпускане на проблеми и трудности.
 • 01.00-02.00 – Готви се за неприятен, но полезен разговор. Ще имаш ползи от него, не го избягвай. Имаш шанс за отлични промени, възползвай се.
 • 02.00-03.00 – За теб мисли човек, който не ти е безразличен. Процесът буксува, време е да му дадеш нов тласък, да позволиш активни действия. Иначе чувствата ще прегорят.
 • 03.00-04.00 – За необвързаните значи признание в любов. Моментът е близък, съдбата е благосклонна, човекът е ценен за съдбовния ти път. За обвързаните значи любовни моменти с партньора, хубави изживявания.
 • 04.00-05.00 – Неправилна постъпка от страна на колега. Възможни интриги, клюки по твой адрес. Не ги приемай близко до сърцето, всичко ще се забрави за броени дни.
 • 06.00-07.00 – Вероятно предателство, лъжа или загуба. Радвай се, защото Вселената след това ще те компенсира с прекрасно преживяване, каквото не си и мечтал.
 • 07.00-08.00 – Късметът се усмихва, нещата не подреждат. Ще ти върви все повече, ще постигаш нещата с лекота и непринуденост. Сам ще се чудиш как така всичко се случва без проблеми.
 • 08.00-09.00 – Ако днес си съзнателен и активен, ще привлечеш чудесни перспективи в живота си. Само не трябва да стоиш и да гледаш, без да правиш нищо.
 • 09.00-10.00 – Една твоя стара мечта ще надникне от миналото. Дава ти се втора възможност за реализацията й, но ще трябва да платиш с упорство, решителност и трудолюбие. Просто действай!
 • 10.00-11.00 – Взаимни чувства – дали в любовта, дали в съдружието или в работата, няма значение. Намираш точният партньор и той ще те направи емоционално или материално богат.
 • 11.00-12.00 – Хубава седмица с веселие и късмет. И да не вярваш, нещата ще се случват. Слънцето свети за теб.
 • 13.00-14.00 – На прага си на големи промени в живота си. Ще стане обратното на досегашното. Самотният ще намери компания, обвързаният ще се освободи, богатият ще загуби, бедният ще придобие. Кармичен момент!
 • 14.00-15.00 – Не вярвай на близките си. Дори майка и баща ще те объркат, ще те отклонят, макар и да ти желаят доброто. Правилната преценка е само в теб, чуждото мнение ти пречи.
 • 15.00-16.00 – Задава се среща, която ще ти донесе истинско удоволствие. Ще ти бъде интересно и полезно.
 • 16.00-17.00 – Съдбата те предупреждава за подла постъпка от неочаквана посока. Подготви се за лъжа и непочтеност, за да не те заболи толкова.
 • 17.00-18.00 – Сега приятелите ти не успяват да видят твоята гледна точка. Прибери се в себе си и изчакай смяна на ситуацията. Скоро ще те молят за съвет и участие.
 • 18.00-19.00 – Прекаляваш с проблемите, работата, ангажиментите. Позволи си приятна вечер, среща с приятели, малко пътуване, кино, каквото и да е удоволствие. Задължаваме те!
 • 19.00-20.00 – Налага се да излезеш напред, под прожекторите, да станеш център на внимание. Не се напрягай, ще е за кратко.
 • 20.00-21.00 – Прекалено интензивно участваш в живота на хората около теб, забравяйки своите интереси. Поинтересувай се повече от себе си.
 • 21.00-22.00 – От дълго време си в плато – никакви промени, никакви подобрения. Направи малко усилие, за да излезеш на ново жизнено ниво. Времето за почивка свърши.
 • 22.00-23.00 – Ти си горда и непреклонна натура. Слушаш и разчиташ на себе си. Но в следващите дни ще ти е от полза да приемеш чуждо мнение. Иначе ще излезеш високомерен и неразбран.
 • 23.00-24.00 – Към теб е насочено вниманието на човек, който ти е неприятен. Не проявявай търпение и деликатност, за да не задълбочиш нещата. После ще е по-трудно да се откачиш.
Кихавица в: Сряда
 • 00.00-01.00 – Тялото ти се нуждае от подкрепа и целенасочена грижа. За един това е диета, за друг – тренировки, за трети – зареждане на имунитета. Намери индивидуално своето слабо място и го подсили.
 • 01.00-02.00 – Ще прекараш приятни часове в отлична компания. Ще ти помогнат да забравиш за момента ежедневието и неговите негативни страни.
 • 02.00-03.00 – Ако ти е пусто в душата, значи е време да смениш маршрута. Не се бой от промени, от поемане на рискове, от ярки емоции. Ти си достоен за повече.
 • 03.00-04. – Освободи живота и мозъка си от негативите. Мислите ти те тормозят, имаш пълното право да ги изгониш. Реагирай позитивно и ще ти бъде по-леко.
 • 04.00-05. – Започнало е разплитането на много стар проблем, който косвено те засяга. Скоро ще разбереш за това, макар че ще се опитат да те държат в неведение.
  Kihane-07
  Кихавицата е физически израз на енергийно докосване
 • 06.00-07.00 – Кихаш, защото си вдишал алерген, най-вероятно прах или прашец. Погрижи се за здравето си и повече се пази.
 • 07.00-08.00 – Готов ли си за нова работа? Ще ти изникне възможност за смяна, помисли си предварително.
 • 08.00-09.00 – Престани да поемаш върху себе си проблемите и отговорностите на околните. Те се възползват от твоята доброта.
 • 09.00-10.00 – Не се стеснявай да поискаш помощ от близки хора. Без нея ще ти е по-трудно да се справиш. Имаш добри хора около себе си, спокойно им се довери.
 • 10.00-11.00 – Има сълзи, които непременно трябва да се изплачат. Те чистят минала карма и подобряват бъдещата ти съдба. Трудните моменти отварят място за ново щастие.
 • 11.00-12.00 – Готви ти се повишение в работата. За някои ще се изразява в по-висока заплата, за други ще бъде само нови отговорности. Със сигурност шефовете са доволни от теб и те ценят.
 • 13.00-14.00 – Имаш неразположение или неголям проблем със здравето. Може и да не го усещаш, но непременно мини за 3-4 дни на диета, намали физическото натоварване и работата, спи повече. Помогни на тялото ти да се справи.
 • 14.00-15.00 – Намери си интересно занимание, освободи си свободно време. Не мисли само за работа и задължения. Животът ей така си минава…
 • 15.00-16.00 – Вселената те окуражава и подкрепя в този момент. Не зацикляй на проблемите, не се обезверявай от трудностите. Това е само етап към следващия позитивен момент.
 • 16.00-17.00 – Имаш нужда да си починеш, както ти го разбираш – в самота или с компания, в бездействие или в активни действия. Важното е да подредиш чувствата и приоритетите си, да чуеш душата си.
 • 17.00-18.00 – Нов човек е на прага да влезе в живота ти, става въпрос за любовни отношения. Отнася се и за обвързаните, но са възможни напрежение, тайни, проблеми с постоянния партньор.
 • 18.00-19.00 – Загубил си навика да се радваш на живота, в душата ти е дисхармонично, донякъде мрачно и дори депресивно. Направи един курс витамини, защото има физическа причина за твоето състояние.
 • 19.00-20.00 – Съзнателно потърси зареждане с емоции, изпитване на ярки чувства, смяна на обстановката, нови впечатления, запознанства, вълнения. Рутината и еднообразието сега ти вредят.
 • 20.00-21.00 – Вселената те предупреждава за непредвидени обстоятелства. Казва ти да не се разстройваш, защото събитията са съдбовни и предвидени да се случат. Ти нямаш инициативата за промени. Прояви разбиране и ако трябва, волско търпение.
 • 21.00-22.00 – В следващите дни ще видиш резултата от своите усилия, ще получиш заслуженото, за което си работил. Честито!
 • 22.00-23.00 – Вълнуващи перспективи в любовта – зараждат се нови отношения, ще изпиташ интерес, ще се превключиш към някой друг. Само внимателно!
 • 23.00-24.00 – Вселената ще ти помогне да откриеш отговора на въпрос, който те измъчва. Готов ли си за дълбоки разкрития? Ако не си, те ще се отдръпнат и ще изчакат друг момент.
Кихане според часа: Четвъртък
 • 00.00-01.00 – Ти си внимателен и не особено доверчив, защото вече си видял човешката подлост. Но хората, които сега са около теб, са достойни за доверие и на теб само ще ти олекне, ако им се довериш.
 • 01.00-02.00 – Доброто твори чудеса за самия теб, не толкова за другите. Протегни ръка към нуждаещ се и ще получиш плюсове от Вселената.
 • 02.00-03.00 – Ако заспиш до 10 минути, ще те споходи ясновидски сън. Ще получиш указания за поведението си в неприятна ситуация. Приготви лист да си запишеш.
 • 03.00-04.00 – Късметът и успехът са на твоя страна в предстоящия период. Използвай да сбъднеш своя мечта, но е необходимо да направиш нещо, а не просто да чакаш.
 • 04.00-05.00 – Трябва ти ясна и конкретна жизнена цел. Сега на моменти просто съществуваш и много мислиш за минали неща. Отърси се от тях и гледай напред.
 • 06.00-07.00 – Довери се на твоето сърце и интуиция, тя няма да те подведат. Търси вътрешния си глас, той е най-верният ти съветник за верни решения.
 • 07.00-08.00 – Не пропускай своя шанс. Насочи потенциала си към конкретна цел. Не се разпилявай по мимолетни срещи и интриги, по хора без стойност.
 • 08.00-09.00 – Вселената ще ти помогне да се преместиш, ако имаш нужда от промяна. Благославя те за промяна на местожителството, на работата и дори на партньора, ако сърцето ти се нуждае от ярки радостни моменти.
  Kihane-04
  Кихането трябва да е спонтанно и със силен заряд
 • 09.00-10.00 – Предупреждават те за неголеми, но досадни пречки на работа, от страна на висшестоящ. Възможно е да се отразят на следващия бонус.
 • 10.00-11.00 – Време е да си угодиш, да изпълниш собствените желания, да помислиш за себе си, да се погрижиш за себе си. За момент насочи всички ресурси към себе си, така трябва!
 • 11.00-12.00 – Нещо ти е тъпо, не чувстваш силна енергия и радост от случващото се около теб. Съдбата ще ти помогне да се измъкнеш от това състояние, чакай сюрприз.
 • 13.00-14.00 – Това кихане ти намеква, че имаш недоброжелатели, които злословят и ти вредят. За момента е от твоя полза да не говориш пред другите и да не споделяш нищо.
 • 14.00-15.00 – Завиждат ти и има защо – Вселената те е надарила със скрит заряд, който влияе на околните. Пази се, пази енергията си от околните вампири, много искат да те използват.
 • 15.00-16.00 – Животът ти е спокоен и равен, без падения, но и без подеми. Това еднообразие те задушава. Кажи на Вселената, че си готов за разнообразие и тя ще ти изпрати нещо интересно.
 • 16.00-17.00 – Малки неуредици със здравето. Ти си усещаш къде е проблемът, но защо отлагаш вземането на мерки? Направи нещо, време е да се размърдаш, докато всичко е леко и безобидно.
 • 17.00-18.00 – Болките, които понякога усещаш, идват от сърцето и душата. Те страдат и копнеят за нещо различно, докато умът ти те тегли към баналностите на ежедневието. Виж как да угодиш на фината субстанция в теб и как да получиш радост.
 • 18.00-19.00 – Резки промени в околното ти пространство, които ще те разбутат, но няма да ти навредят. Приеми промените без съпротива, за да ти е по-леко.
 • 19.00-20.00 – Скривай емоциите си, не показвай чувствата си. Твой приятел (-ка) се възползва от моментите на слабост и ти вреди.
 • 20.00-21.00 – Приятел (-ка) ти пречи на целите и интересите. Много ти завижда и постоянно поставя бариери пред тебе, макар че се прикрива добре и ти не забелязваш. Огледай се и я намери, за да я отстраниш от себе си.
 • 21.00-22.00 – Задава се сериозен разговор, леко неприятен, но силно градивен. Ще се изкажат скрити претенции и процесите ще бъдат придвижени напред. Излизаш от застой и разрешават стари ситуации.
 • 22.00-23.00 – Чака те приятен подарък от човек, който те харесва и иска да те зарадва. Не търси скрити помисли и цели, няма такива. Само чисто чувство и добро отношение.
 • 23.00-24.00 – Дълбоко в сърцето си искаш вълнуваща любов, силни чувства. Искаш сърцето ти да се събуди и да живне, да покаже как умее да обича и да се раздава. Намери смелостта в себе си.
Ако кихнеш в: Петък
 • 00.00-01.00 – Потърси си утеха от тъжните и унили мисли. Не позволявай на меланхолията в теб да се задълбочава. Страданието и преживяванията ти изсмукват силите и ти отнемат пълнокръвния живот.
 • 01.00-02.00 – Зациклил си на едно нещо и не виждаш останалите части на пълнокръвния живот. Престани да се пришпорваш, да се измъчваш и експлоатираш. Обичай се и се щади повече.
 • 02.00-03.00 – Чака те невероятен успех, Съдбата ще ти го подари ей така. Сега гледаш в затворена врата, но неочаквано тя ще се отвори и ще нахлуе нов и различен живот.
 • 03.00-04.00 – Не събирай в себе си обиди. Всички имаме недоброжелатели, но ако не мислим за тях, силата им изчезва. Злото се връща към който го е изпратил. Всичко ще се нареди.
 • 04.00-05.00 – Ти не си сам, имаш уникална невидима подкрепа. Ангел – хранител е винаги до рамото ти и ти помага като любящ приятел. Ако желаеш, можеш да усетиш присъствието му.
 • 06.00-07.00 – Ти си стара душа, която много е видяла и много е преживяла на тази Земя в стотици прераждания. Стари преживявания понякога те облъхват като вятър от миналото и ти се чудиш откъде идва тази тъга. Бъди спокоен, всичко е както трябва.
 • 07.00-08.00 – Вселената ти изпраща нов водач, който да те направлява в следващия етап от живота ти. Ще усетиш някои промени в посоката на твоето развитие. Поздравления, ти минаваш на следващо ниво.
 • 08.00-09.00 – Справяш се добре с изпитанията в живота си, твоите висши аспекти са доволни от теб. Много си израснал и това се отбелязва. Ще получиш награди и подаръци за своето развитие.
 • 09.00-10.00 – Получаваш шанс да си поръчаш кратка романтична пауза. Ако пожелаеш, ще изживееш среща на лунна светлина, разходка за ръка с любимия човек, любовни вълнения. Само да поискаш!
 • 10.00-11.00 – Обкръжението ти не е искрено с теб, не ти е на нивото по доброта и загриженост. За да се съхраниш, леко се отдръпни. Не позволявай да те използват.
 • 11.00-12.00 – Понякога се чувстваш самотен и изолиран, защото си израснала душа над нивото на своето обкръжение. Околните не са в състояние да ти партнират, а ти не си в състояние да се приравниш към техните интереси. Спокойно, ще се появят нови хора в живота ти.
 • 13.00-14.00 – Бъди последователен в плановете си и ще постигнеш всичките си цели по най-добрия начин. Действаш правилно, в главата ти всичко е точно и подредено, няма хаос и объркване. Поздравления!
 • 14.00-15.00 – Обърни се повече към семейството си, отдели време, насочи чисти мисли и интерес. Събитията напоследък те отдалечават от истинските стойности, не им позволявай!
 • 15.00-16.00 – Задачата ти за тази вечер е да се усмихваш. Зареди се с добро настроение и го отбранявай от посегателства. Вселената има нужда ти да си извор на положителна енергия, на искрена и лъчезарна светлина. Достоен си за тази задача!
  Kihane-05
  Гледането на кихане е еднакво при мъже и жени
 • 16.00-17.00 – Твоето щастие стои пред теб и ти говори. Не го забелязваш, не вярваш, че е възможно. Протегни се да го вземеш, то е наблизо и е само за теб. Хайде!
 • 17.00-18.00 – Ще срещнеш човек, който си виждал насън. Пази се от него. Ако не помниш сънищата си, дай си заповед да запомниш и си запиши сънуваното веднага със събуждането.
 • 18.00-19.00 – Предстои раздяла с приятел или ценен партньор в работа, бизнес, обществени дела. Ще усетиш празнота и ще страдаш. Вселената ти казва, че раздялата не е постоянна.
 • 19.00-20.00 – Човек от противоположния пол привлича вниманието ти, но знай, че е равнодушен към теб. Ако му (й) покажеш интереса си, ще се възползва и ще те наскърби.
 • 20.00-21.00 – Твоят пламък – близнак опитва да направи контакт с теб. Помогни му, като се отвориш към странности в живота, към необичайни хора и случки. Пламъкът – близнак винаги е нестандартен и плаши.
 • 21.00-22.00 – Сега Вселената предизвиква твоето търпение и смирение. Научи ли се на тях, придоби ли тези качества? Ако е така, много ще се гордееш със себе си. Успех!
 • 22.00-23.00 – Не привличай вниманието, не се набивай на очи. За няколко дни свали ярките дрехи, ефектните бижута, скъпите аксесоари. Прояви скромност и дискретност. Ще разбереш защо.
 • 23.00-24.00 – Това е предупреждение да не говориш лоши неща за близки познати, да не клюкарстваш и да не издаваш чужди тайни. Ще те провокират, ти трябва да устоиш на изкушението.
Кихавица в: Събота
 • 00.00-01.00 – Професионален успех или успех в нова професия. Ще се мине през обучение или квалификация, които не трябва да отказваш. Най-малкото ще ти покажат нещо ценно, запомни го.
 • 01.00-02.00 – Началниците ще те оценят. Ако не те похвалят открито, то поне ще отбележат твоята ценност в ума си. По-късно ще събереш и дивиденти от това.
 • 02.00-03.00 – Разгледай дома си за чужд предмет. Потърси нещо скрито, подхвърлено. Странен вързоп от плат или хартия. Ако няма, добре. Пази се и не давай достъп до дома си на недоброжелатели.
 • 03.00-04.00 – Ангели искат да се свържат с теб и да те подкрепят в духовното ти израстване. Искат да ти дадат даровете си и да те наградят за твоите успехи. Страдат, че не забелязваш знаците им.
 • 04.00-05.00 – Привличаш вниманието на противоположния пол. За обвързаните не е добре, доста неща ще се объркат. Стой настрани, ако имаш партньор (-ка).
 • 06.00-07.00 – Кихаш, защото реагираш на прах. Няма никакви тайни послания за теб в този момент. Пази си здравето и се радвай на живота си.
 • 07.00-08.00 – Няма да умреш в бедност, въпреки че все не ти стигат парите. Съдбата ти е добра, Вселената се грижи за теб. Ще имаш помощ в бъдеще.
 • 08.00-09.00 – Идиличните отношения не са за теб. Ще спориш с половинката за всичко – от разпределението на бюджета до възпитанието на децата. Приготви се да отстояваш позициите си.
 • 09.00-10.00 – Вселената ти припомня за правилото на бумеранга. Няколко пъти помисли, преди да постъпиш неправилно или подло. Прецени ти какво имаш да губиш, ако стореното се обърне срещу теб.
 • 10.00-11.00 – Топли вечери, задушени разговори, приятни и отморяващи часове. Ти го заслужи, наслади се. Ще изпиташ гостоприемство и обич.
 • 11.00-12.00 – Оперирай само с точна и проверена информация. Непремерено изказване или предаване на чужди думи ще ти донесат неприятности, ще те приемат за клюкар (-ка). Най-добре не говори за други в този период.
 • 13.00-14.00 – Преживяваш и страдаш, защото не си достатъчно оценен. Психиката ти не издържа на обидата и на усещането за унижение. Знай, че това свършва и всеки ще получи заслуженото.
 • 14.00-15.00 – Кажи „Да“ на природата, на естествения живот и на здравословните навици. Тялото ти копнее за това, забързаният живот се противопоставя. Трябва малко усилие от твоя страна.
 • 15.00-16.00 – Ще се случи събитие, което ще преобърне представите ти за познат човек. Ще видиш всичко в друга светлина. Не се натъжавай, не си струва.
 • 16.00-17.00 – Прекарай уикенда в семеен кръг. Забавлявайте се, хапнете заедно, поговорете. Всички имате нужда от споделяне и общуване, дори и без специални думи.
 • 17.00-18.00 – Не сечи дървото, на което си се качил. Остани верен на стожерите в живота ти, дори и в момента да си недоволен от тях, дори да си засегнат. Ще получиш и материална изгода, ако издържиш и покажеш вярност.
 • 19.00-20.00 – Ще ти се присъни човек, който мисли за теб. Този човек мечтае за интимни отношения, но не предприема стъпки да се разкрие. Твърде горд е.
 • 20.00-21.00 – Спешно ти трябва нещо ново и интересно. Ново хоби или нови приятели, ново занимание, обществена кауза – започни нещо по собствен вкус, за да се рефрешнеш и оживиш.
 • 22.00-23.00 – Миналото пречи на настоящето. Душата те боли, не успяваш да го заглушиш. Изходът е в прошката. Ще ти се появи помощ – указание как да постигнеш прошка, не я изпускай.
 • 23.00-24.00 – Сълзи и страдание или прошка и обновление – това ти го решаваш. Сега Вселената те оставя да направиш самостоятелна стъпка, да вземеш собствено решение. Мисли и действай!

Гледане на карти по име: схеми за подреждане, тълкуване на картите. За изневяра

Час на кихане: Неделя
 • 00.00-01.00 – Изпитваш неувереност в себе си. Настроението ти се сменя внезапно. Трудно криеш чувствата си. Потърси терапия или курс за осъзнаване на собствената стойност. Нужно ти да повярваш в себе си.
 • 01.00-02.00 – Както и най-мощното дърво рухва и се разцепва на части, така и най-силният дух изпада в униние. Осъзнай силата си и уважи слабостта си. Дай й време да изтече. Ще се вдигнеш още по-силен и здрав.
 • 02.00-03.00 – Твоето упорство не знае граници. Ще ти е по-лесно, ако се научиш на комуникация с хората и на съвместни решения. Твоето мнение не единственото правилно, то само те изолира от околните.
 • 03.00-04.00 – През теб преминава буря, която освежава въздуха и ти дава носи сили да вървиш напред. Целите ти са по-близки от преди. Бурята отнася ненужни връзки и товари. Благослови я!
 • 04.00-05.00 – Изкушаваш се да спреш по средата на пътя, да пренапишеш целите си. Вселената те съветва да не изневеряваш на мечтите си. Ще имаш шанс и от нея.
 • 06.00-07.00 – Добри новини, неочаквана радост. Изглежда дребничка, но ще те окрили и обнови отвътре. Ще те накара да се почувстваш прекрасно.
 • 07.00-08.00 – Твоите цели и желания налагат да се откажеш от излишеството и лукса и да водиш прост начин на живот. Успехът няма да е бърз, но щом настъпи, ще си върнеш хубавия живот. Малко търпение!
 • 08.00-09.00 – При теб цари мир и хармония. Успехите ти идват с помощта на приятели. Затова бъди искрен в избора им, за да запазиш постигнатия баланс.
 • 09.00-10.00 – Ще се натъкнеш на проблем, от който отдавна се опасяваш. Ще го преодолееш благодарение на твоите личностни качества, ще го премахнеш с лекота.
 • 10.00-11.00 – Чувствата ти преобладават над ума. Друг път би било добре, но сега не ти е моментът за спонтанни реакции. Мисли за детайла, дръж се в ръце и не бъди емоционален при решение на делови въпроси.
 • 11.00-12.00 – Човек от твоето обкръжение иска да извлече полза от теб и да те ощети. Ако успее, ще изглеждаш глупаво в очите на другите. Има шанс да избегнеш ситуацията, ако замениш своята откритост и доверчивост с предпазливост и наблюдателност. Ситуацията те провокира да поумнееш.
 • 13.00-14.00 – Имаш шанс да срещнеш силна любов. Сега тя ти се дава от страна на човек или от страна на животно. Чувството ще е взаимно и много чисто.
 • 14.00-15.00 – В твоя полза е да се заинтересуваш от идеите на околните, да „откраднеш“ нещичко или да се присъединиш. Сега твоите блага идват от сътрудничество.
 • 15.00-16.00 – Край теб протича поток от зло. Не е задължително да те засегне. Укрепи се в сърцето, отдай кормилото на Съдбата и Небето и чакай да ти покажат посоката, когато бурята отмине. Имаш ресурса да се справиш.
 • 16.00-17.00 – Очаква те интересна среща, която носи прекрасни емоции. Ако те поканят, съгласи се, за каквото и да е. Емоциите сега са ти жизнено необходими, трябва ти положителен заряд.
 • 17.00-18.00 – На жизнения ти път стои конфликт с близък по дух човек. Ако се въздържиш от грозни изказвания и действия, ако проявиш снизхождение и разбиране към чуждите недостатъци, ще те отмине леко и без сътресения.
 • 18.00-19.00 – Ще те възнаградят за твои заслуги от отдавна минало време. Смятал си, че си ощетен, но сега ще ти се върне и то с лихвите. Радвай се на Вселенската справедливост.
 • 19.00-20.00 – Ти чака достатъчно и дочака своя момент. Започват значителни промени в теб и около теб, всичко се подобрява – ще е постепенно, почти незабележимо, но след година няма да повярваш докъде си напреднал.
 • 20.00-21.00 – Късметът ти подава лапа, протегни се и я хвани. Не се знае в коя сфера ще те сполети щастието, но със сигурност остава съвсем малко.
 • 21.00-22.00 – Твоето мнение е с висока стойност за семейството ти. Слушат те и те следват, дори и да не признават. Внимавай в изказванията си и разбирай своята отговорност за другите.
 • 22.00-23.00 – Не падай духом. Лошите моменти са вече в миналото. Проблемите остават назад, трудностите – също. Скоро ще видиш, че започва нов светъл период.
 • 23.00-24.00 – Смях, веселие, лекота, приятелство, подкрепа. Животът ти се изпълва със стойностни хора и ценни преживявания. Става все по-наситен и интересен. Дори Вселената ти завижда!

Видео: 6 признака, че някой постоянно мисли за теб!

 

За Кристина Ботева

Прочети още

4 To Chetvarto Izmerenie 01

Преминаване в Четвърто измерение. Практически указания

Какво представлява четвъртото измерение? В математиката то е нещо условно и абстрактно, но в окултизма …

4 Мнения

 1. И на мен ми съвпадна. Излезе ми любов и вечерта идва една аверка и ми разправя за един, че разпитвал за мен дали имам връзка или съм свободна.

 2. Доротея

  На мен ми излезе сплетни и клюки, сега какво да правя? Аз знам откъде идват проблемите, ама…

 3. Звезделина Недева

  Интересно и приятно написано

 4. Костадинка

  Супер точно гледане! Кихам и ми излиза проблем на работа. Отивам на смяна и ме връщат в неплатена. Аз въобще мислех да не ходя, само се разкарах!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *