Габровецът Христо Лолев лекува с тайните на Тибет

Габровецът Христо Лолев има рентгеново зрение, с което открива болното място на пациентите си

Талантът на Лолев е от дете, но истинската енергия, с която лекува десетки пациенти придобива в Тибет, разказва в интервю за „Контра“ самият той.

Преди години феноменът работи няколко години като спасител на българското Черноморие. Там спасява китайче от удавяне. Докато пристигне „Бърза помощ“, лечителят изправя детето на крака. Няколко години по-късно габровецът получил малък колет от Пекин с покана за обучение в Тибет. Така започва един съвсем нов живот със съвсем нов мироглед за живота.

Габровецът изучава тайните на Тибет в продължение на няколко години. Резултатът за него обаче е налице. Със силата на мисълта лечителят развива рентгеново око, което му помага мигновенно да открие болното място на човек и да го излекува с нечувана енергия придобита от Тибет. Феноменът твърди още, че има много силно биополе, което развива и досега.
тибет

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Габровецът Христо Лолев лекува с тайните на Тибет
3.4 (68%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Габровецът Христо Лолев лекува с тайните на Тибет

  1. Моята история, свързана с Христо Лолев е дълга😊Преди доста години , леля ми разви тежка дископатия, почти не можеше да ходи. Обиколи доста невролози в София, които й предписваха нестероидни противовъзпалителни. Прочитайки информацията за страничните им ефекти, тя отказа да ги пие. Колеги я насочиха да отиде при Христо. Спазвайки всичко, което той й препоръча и предписа, за няколко месеца състоянието й се подобри значително и след половин година, тя заживя нормален живот😊Миналата година, в началото на август ми се схвана дясната ръка , след седмица и десният крак, до степен да не мога да ги ползвам изобщо. Отидох на лекар и след месец ми поставиха диагноза-Множествена склероза. Заредиха се и други симптоми уплаших се много. Отидох при Христо Лолев в началото на март. Поговорихме съвсем приятелски. Не прояви нетърпение дори и за миг😊 Усещах желанието му да ми помогне през цялото време. Предписа ми билки и хомеопатия. След месец симптомите започнаха да изчезват, а след три месеца, нямаше помен от тях. Следвам неотлъчно съветите, които той ми даде и до ден днешен. Благодаря ти, лечителю! На всички обезверени и уплашени болни хора ще кажа- има начин да забравите болестта и тя да забрави вас😊Има начин и той действа безотказно, стига да следвате напътствията на Христо Лолев😊

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *