Виж в кои страни имате шанс да намерите идеалната си половинка! (1 част)

Според Зодиака, ето коя е страната, където вашата идеална половинка копнее за любовта ви

Мнозина поемат по света, за да изследват непознати страни и да открият своето щастие. Може да загубите години, в търсене на своя идеал. Тук могат да помогнат звездите –  доверете им се и вижте какво ви съветват те. Имате шанс да намерите своята идеална половинка в някоя близка или далечна страна. Тръгнете – сега границите и разстоянията, не са никаква пречка за любовта!

Овен

Страните, в които истинската любов очаква Овена, са Великобритания, Венецуела и Германия. Потърсете своята идеална половинка сред хората на книгите: учени, преподаватели, писатели или издатели.

Телец

За този зодиакален знак промените се случват неусетно. Шансът е на ваша страна, ако посетите Египет, Швеция, Украйна, Чехия, Словакия или Обединените арабски емирства, в търсене на идеалния партньор. Не пропускайте светско събитие или прием, вероятно там ще усетите първата тръпка на любовта.

Близнаци

Държавите, към които трябва да потеглите, са САЩ, Гърция и Румъния. С вашето обаяние, вие  имате възможност да завъртите ума на всеки, стига да пожелаете. Късметът е на ваша страна, ако търсите половинката си сред нестандартни хора – например тези със странна професия.

Намерете идеалната си половинка!

Рак

Вашият късмет е някъде в Индия, Литва или Холандия. Звездите разкриват, че бракът стимулира вашето духовно развитие и израстване. Идеалният партньор за вас може да е психоаналитик или Божи служител. Щастието е по-пълно, ако живеете в близост до езеро, река или море.

Лъв

Страните, в които Лъвовете трябва да потърсят своята половинка, са Южна Франция, Италия и Испания. Там представителите на огнената зодия разкриват своите качества и умения. Хармонията в семейния живот е гарантирана, ако разликата в нивото на на двамата не е голямо. Това се отнася до образование, възпитание и социално положение.

Дева

Девата трябва да се насочи към Япония, Латвия, Швейцария или Германия. Звездите предупреждават да обърнете специално внимание на брачния договор. Здравият ви разум и пресметливостта,  помагат да отстоявате своите интереси, дори когато пламъкът на любовта ви изгаря.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ – ТУК>>>
Боян Петракиев

бyтoн зa cпoдeлянe

Виж в кои страни имате шанс да намерите идеалната си половинка! (1 част)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *